Kikokickz Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn adidas campus 00’s in kleur crystal white core black zijn vandaag binnengekomen!! Super blij mee! Toen ik besteld had duurde het eventjes wat langer vanwege vertraging, maar er wordt snel gereage... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Slecht mee te communiceren. Dan wel contact, dan dagen niet. Onduidelijkheid of schoenen geleverd werden. Iedere keer was er wat. Dan zouden ze opgestuurd worden, dag later weer problemen. Ruim drie... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Update: Voorheen 2 bestellingen gedaan en dat verliep goed. Bij de laatste was er iets fout gegaan waardoor het langer duurde dan normaal. Xavi heeft het goed opgelost en keurig geld terugge... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 paar yeezy veters besteld waarvan 1 verkeerde kleur was opgestuurd. Na een aantal keer mailen (waar ik gelijk reactie tierig kreeg via de mail wat top was maar jammer genoeg week duurde voordat ze n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

Wij zijn Kikokickz de plek om gemakkelijk en betrouwbare je Yeezy 's , Nike Dunk Low , Jordans, Supreme items en nog veel meer te bestellen. Klanten staan bij ons op nummer 1. Twijfel niet om je vraag over je bestelling te stellen via Instagram of via onze chat functie op onze site. Wij helpen graag, en proberen vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Kikokickz meer dan schoenen.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

659 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer tevreden

Goeie service en veel duidelijkheid over de bestelling. Spoedige levering en van goeie kwaliteit.

23 de noviembre de 2023
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb een bestelling gedaan van…

Ik heb een bestelling gedaan van Jordans. Er stond bij dat de schoenen op voorraad waren. Na enkele dagen een berichtje gestuurd via de email en via instagram. Ik kreeg netjes bericht terug dat ik binnen 2 dagen de schoenen zou krijgen, er was een voorraad telling verkeerd gegaan. Prima kan gebeuren. Helaas kwamen ze niet na 2 dagen met een verzendbevestiging dus weer contact gezocht, en de bestelling geannuleerd. De schoenen waren voor een verjaardag dat was nu te laat. Ik zou mijn geld terug gestort krijgen. Helaas is dit nog steeds niet gebeurd.

Er wordt geadverteerd met trustpilot reviews, maar het is jammer dat je geen service verleent als er iets niet goed gaat. Ik hoop dat ik snel mijn geld terug krijg, gaat tenslotte om veel geld.

Update: geld terug gekregen. Alsnog zeer ontevreden over de service

28 de noviembre de 2023
Opinión espontánea
Logotipo de Kikokickz

Respuesta de Kikokickz

Beste Yvana,

Helaas was er inderdaad met uw bestelling veel misgelopen. Alles is nu opgelost en terugbetaald. Excuses aan onze kant voor het ongemak.

Kikokickz

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ervaring Kikokickz uitermate teleurstellend!

Bestelling geplaatst op 31-10 en op 2-11 verzendbevestiging ontvangen. Op 8-11 eerste melding per email gemaakt dat het pakket niet is geleverd. Reactie van Xavi is dat het "geregeld zou worden en T&T snel geupdate zou worden". Op 13-11 een 2e melding gemaakt dat er nog steeds niet is geleverd, hier heb ik geen reactie op ontvangen. Op 16-11 de 3e melding gemaakt dat er nog steeds niet is geleverd en er niet is gereageerd op mijn 2e melding/bericht van 13-11. Op 16-11 09:11 ontvang ik een reactie van Xavi: "We moeten eerst constateren wat er is gebeurd. Ik verwacht dit zo te weten met alle bijbehorende info". Omdat ik ruim 24uur later nog steeds geen terugkoppeling had ontvangen over de status van mijn bestelling/levering, Xavi per email bericht dat ik de koop ontbonden heb omdat hij verzuimt heeft binnen een redelijke termijn (>14dagen) te leveren. Vervolgens heb ik een negatieve review geplaatst op Trust Pilot. Xavi lijkt gevoelig te zijn voor reviews want er wordt direct een nieuw pakket verstuurd(!?) Dit terwijl de initiële klacht over de leveringsproblemen per email geen enkele prioriteit leek te hebben, Xavi had immers de mail dat ik de koop ontbonden had nog niet gelezen en het nieuwe pakket al verstuurd! Het nieuw pakket (met hetzelfde T&T als het vermiste pakket?) wordt de eerst volgende dag 18-11 geleverd. Aangezien ik de koop al ontbonden had, wilde ik het pakket niet aannemen zodat deze direct retour afzender zou gaan, postNL heeft het pakket helaas bij de buren bezorgd. Vervolgens wilde ik het pakket zsm retour sturen, jammer genoeg heb ik vrijwel dagelijks een week langs moeten vragen om een retourlabel. Enige positieve aan deze gehele ervaring is dat de terugbetaling na ontvangen retour door Kikokickz snel geregeld werd. Al met al denk ik dat deze jonge ondernemer nog veel te leren heeft wat betreft aftersales en communicatie.

2 de noviembre de 2023
Logotipo de Kikokickz

Respuesta de Kikokickz

Beste Matthijs,

Wij zullen ook ons weerwoord doen, en beste andere lezers stuur gerust een DM over deze review dan leggen we het uit. Beste klant had Yeezy Bone’s besteld. Deze stonden klaar voor verzending maar waren niet meegegaan. Hier kwamen we later pas achter. Waarna na het nakijken de bestelling direct was verzonden. We vinden het jammer dat deze klant zich zo teleurgesteld voelt omdat het eigenlijk niet terecht is. Vervolgens wilt de klant retourneren, heeft die een label gekregen en binnen 2 dagen zijn geld op de rekening.

De bestelling had 4 dagen vertraging omdat die kwijt was geraakt tijdens een process, de klant is inmiddeld terugbetaald nadat deze retour is gezonden.

Kikokickz

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Issues with exchange, but resolved

I received the wrong size. It took 2 weeks before I received confirmation how to return. I did not receive answer to my request to exchange for a bigger size. After returning the shoes and submitting a complaint about the service it was resolved very quickly, but in total took 4 weeks. Not fully what I expected, but on a positive it was all resolved in good order in the end. There were issues with the email, so hope that will be resolved for the future.

5 de octubre de 2023

8 consejos para escribir buenas reseñas.