Kim Denzler Opiniones 1411

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Kimdenzler. Professionellt bemötande, hög kvalitet och stor noggrannhet i detaljerna. Allt kändes tryggt och välorganiserat från början till slut. Rekommende... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag kände redan till den goda kvaliteten på produkterna och minns den snabba servicen från förra leveransen. Dessutom de eleganta förpackningarna.så det kändes naturligt att göra den här beställningen... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Efter fått upp massa reklam om hur fantastiska dessa kalsonger var så va de dags för ett test☝️ Otroligt sköna när dom är nyköpta, men efter bara 3 tvättar så krymper snygga sömmen runt ben och på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt bra kalsonger! De sitter på plats utan att vara för strama och skaver inte. Framförallt den längre modellen. Det enda negativa med kalsongerna är att tyget slits snabbare än vanligt bomu... Ver más

1. Tienda de ropa interior
  2. Fabricante de lencería
  3. Tienda de ropa para hombres

Escrito por la empresa

We are all about creating great underwear for modern men - join our revolution! “So comfortable that you forget you´re wearing them.” - Plaza Magazine

4,5

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todos los idiomas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sköna .mjuka underbara men har köpt…

Sköna .mjuka underbara men har köpt dom många år och upplever sämre sömmar och kvalitet tyvärr

26 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Härligt att höra att du trivs i dem men tråkigt att du upplever dem som sämre! Vi uppskattar din feedback och tar den med oss😊🙏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra kalsong

Bra kalsong. kunde varit lite bättre resår.

13 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Härligt att höra att du trivs i dem😄 STORT tack för din feedback🙏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kalsongerna känns och sitter jättebra.

Kalsongerna känns och sitter jättebra.
Leveransen skulle man vilja få info om.
Tex när den skeppas från leverantören.
MVH Patrik

19 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Kul att höra att du trivs i kallingarna Patrik😄 STORT tack för din fina feedback🙏

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Låg kvalitet

Tänkte jag skulle prova Kims kalsonger, eftersom de gör så mycket reklam och pekar på fina recensioner. Så jag köpte ett trepack svarta, med 15% rabatt.

Kalsongerna har bra passform, men chockerande låg kvalitet. Efter EN tvätt har de förlorat sin svarta färg och tyget har blivit noppigt. Köp inte!

9 de marzo de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt köp Hans! Det låter jättemärkligt att kallingarna ska ha tappat färg och att tyget blivit nopprigt efter första tvätten. Hör gärna av dig till vår kundtjänst på support@kimdenzler.com med ordernummer och bild så kan dem hjälpa dig vidare!😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu har jag äntligen hitta ett par…

Nu har jag äntligen hitta ett par kalsonger som får min gren att andas. Svettningarna är borta oavsett byxor.😀👍

21 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Härligt att höra att du hittat till oss och är nöjd med kallingarna😄 STORT tack för din fina feedback🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte ett 3-pack i födelsedagspresent…

Köpte ett 3-pack i födelsedagspresent till min partner vilket visade sig vara helt perfekt för han älskar dem! Supermjuka och sitter helt perfekt.

5 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Så roligt att höra att din partner är nöjd med kallingarna och uppskattade presenten😄 STORT tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss🙏

De bästa jag använt

Det här är riktigt bra kalsonger. Skön passform, sitter bra i alla lägen och många snygga färger.

17 de enero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Härligt att höra att du trivs i kallingarna Henrik😄 STORT tack för din fina feedback, betyder mycket för oss som litet bolag🙏

Perfekta

Mycket sköna kallingar. Mina klart bästa någonsin.

9 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Riktigt kul att höra att du är så nöjd Jonas😄 STORT tack för ditt fina omdöme🙏

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Helt okej kalsonger men inte värda det…

Helt okej kalsonger men inte värda det höga priset. Kvaliteten är lite högre än genomsnittet men priset det dubbla. Tappar mycket av stadgan efter en halv dags användning.

7 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Tråkigt att höra att du inte är helt nöjd Anders, men vi tackar för din feedback och för att du gav oss chansen!🙏

Lätt hemsida

5 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Kul att höra att du gillar vår hemsida och hoppas du trivs lika bra i kallingarna😄 STORT tack för din feedback🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I’m very happy that I decided to buy…

I’m very happy that I decided to buy these boxers. They’re great and exactly as described by the manufacturer 😊 They fit perfectly, don’t roll down at the waist, and you can barely feel that you’re wearing them. I will definitely come back to the store when I need new ones 😊

31 de enero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

We're so glad that you like your new boxers Marius😄 BIG thanks for your feedback, as a small business we really appreciate it🙏

All the best,

Extremt sköna

Extremt sköna, grym kvalité !

25 de enero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Gott att höra att du trivs i kallingarna Jens😄 STORT tack för ditt omdöme🙏

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kallingarna sitter bra, men ingen kvalitet.

Kallingarna sitter bra, men går sönder i tvätten efter 10 tvättar💁🏼‍♂️

14 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Tråkigt att höra att dina kallingar går sönder efter så kort tid, du är välkommen att maila vår kundtjänst på support@kimdenzler.com med ordernummer och bilder för ytterligare hjälp😊

Kalasgoa

Bästa och snyggaste kallingar jag haft. Framåt är det bara KD som gäller

2 de febrero de 2026

Respuesta de Kim Denzler

Härligt att höra att du är nöjd Andy😄 STORT tack för din feedback🙏

//KD

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.