Consulta las opiniones de los clientes
⭐⭐⭐⭐⭐ Kan varmt anbefale dette kloakfirma! Fantastisk service, hurtig udrykning og virkelig dygtige folk, der tydeligvis kender deres arbejde. De er ærlige, fleksible og meget ansvarbevidste, og... Ver más
Overskriften står lidt i kontrast til den udfordring, vi stod i :) Kontaktede Kims Kloakservice mandag morgen, og trods kort varsel, sendte de en medarbejder ud kort efter. Han var både serv... Ver más
Da jeg havde akut brug for hjælp, kom Kims Kloakservice til undsætning inden for 2 timer. De to medarbejdere var yderst grundige, fandt årsag til problem og sørgede for at hele kloakledningen blev set... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
20 års erfaring, stor ekspertise inden for kloakarbejde og fremragende service til gode priser. Vi er her for dig med rådgivning, sparring og som din trofaste kloakmand på hele Sjælland.
Información de contacto
Egevolden 194, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- Info@kimskloakservice.dk
- kimskloakservice.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Effektiv og professionel
Vi havde fornøjelsen af at få hjælp fra Kim fra Kims Kloakservice, da vi stod med et akut problem med vores afløb. Kim var hurtig til at rykke ud og løste problemet effektivt og professionelt. Og som en ekstra bonus er han utrolig rar, imødekommende og servicemindet. En rigtig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale!
De kom 15 min efter mit opkald
De kom 15 min efter mit opkald. Det må man kalde hurtig udrykning…..og super service👍
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Kan varmt anbefale dette kloakfirma! Fantastisk service, hurtig udrykning og virkelig dygtige folk, der tydeligvis kender deres arbejde. De er ærlige, fleksible og meget ansvarbevidste, og man føler sig tryg hele vejen igennem.
En rigtig god oplevelse fra start til slut. Professionelt arbejde, fair behandling og god kommunikation. 5 stjerner herfra – uden tøven! 👍
Morgenfriske søde folk
Morgenfriske søde folk, der løste mit problem.
Hurtig hjælp til fornuftig pris
Var der inden for en time midt om natten og udførte arbejdet på en kreativ måde til den aftalte pris
Suveræn oplevelse
Suveræn oplevelse , super professionelt og i den allerbedste atmosfære mellem håndværker og kunne . Mine bedste anbefalinger til Kim 💪🏻😁
Venlige og dygtige medarbejdere
Venlige og dygtige medarbejdere
De er hurtigt til at rykke ind.
Service og effektivitet
Han kæmpede en kamp og gav ikke op
Fin hurtig betjening af venlige og…
Fin hurtig betjening af venlige og imødekommende mænd .
Kort ventetid , kom som aftalt , hurtig betjening .
Whats not to like 💪❤️
6 stjerner af 5 mulige
Kim rykkede hurtigt ud, gjorde et fremragende stykke arbejde og er bare en sjov og behagelig fyr.
Så 6 stjerner af 5 mulige herfra
Hurtig og kompetent
Hurtig og kompetent. Kom samme eftermiddag og rensede stoppet toilet/kloak. Meget sympatisk ung mand, der klarede det 100%
Tak, Anders.
Sublim service
Sublim service, gik hele vejen og lidt til for at få vores pumpebrønd til at køre på en lørdag.
Kan varmt anbefale Kims kloakservice.
Nem kontakt til firmaet
Nem kontakt til firmaet, kom ud til tiden og var grundige og informative med arbejdet. Meget fin oplevelse.
hurtigt arbejde
La experiencia Trustpilot