Jag har varit verksam som professionell spelare och tränare inom golfen i över 30 år. För mig är Kinexit det perfekta verktyget för att hjälpa golfare med deras fysik och rörlighet. Golf är så myc... Ver más
Många av mina kunder har kända, eller okända, fysiska begränsningar. Det är tråkigt när elever vill, men inte kan. Ännu tråkigare när jag saknar verktyg för att hjälpa dom. Kinexit är enkelt att ta ti... Ver más
Jag har haft problem med ryggen under flera år från och till och har gått hos olika naprapater för att få hjälp. När jag via min golfklubbs tränare fick tillgång till Kinexit kunde jag med snabb teste... Ver más
Har alltid saknat något som handlar om rörlighet när det kommer till golfen. Förr gick jag alltid till gymmet och körde yoga för att öka rörligheten men nu så kan jag med några enkla klick i telefonen... Ver más
Escrito por la empresa
Kinexit is golf-fitness platform designed to help you swing more freely, add yards to your game whilst promoting a healthier lifestyle. With Kinexit your golf fitness starts with a physical assessment. Kinexit then generates golf-specific training for your body to eliminate your physical limitations and create your most efficient and powerful golf swing.
Magnus Ladulåsgatan 3 , 118 63, Stockholm, Suecia
- Hello@kinexit.com
- kinexit.com
Kinexit kommer vara en stor del av vår spelarutveckling framöver
Så fort Chris tog kontakt med mig och presenterade Kinexit insåg jag att detta är något som vi behöver i vår verksamhet. Vi har alltid försökt hjälpa våra elitspelare och medlemmar med deras fysik och har nu hittat ett verktyg som gör det enkelt både för oss och spelaren.
Kinexit hjälper mig att på ett väldigt enkelt sätt kunna hitta begränsningar i spelarens fysik och ger mig fantastiska möjligheter att hjälpa spelare på alla nivåer att spela bättre golf, men även ha en bättre fungerande kropp i deras vardag.
Jag upplever Kinexit som väldigt användarvänligt för mina elever och mig själv. Kinexit kommer att vara en stor del av vår verksamhet framöver.
Kinexit ligger helt rätt i tiden för…
Kinexit ligger helt rätt i tiden för dagens golfare som inte bara ser till sin befintliga teknik utan förstår att tekniken blir bättre om man skapar bra förutsättningar!
Dessutom är Kinexit´s program något som inte bara hjälper golfen utan hälsan i största allmänhet.
Jag ser fram emot att fortsätta utveckla mig själv och mina golfare att se golfen som en helhet.
Samarbetet med Kinexit ger oss en enorm möjlighet!
Samarbetet med Kinexit ger oss en fantastisk möjlighet att väva in kroppens begränsningar samt möjligheter i vår verksamhet. Det mycket användarvänliga gränssnittet gör det mycket lätt att komma igång med. Kinexit med Chris i spetsen har också förstått hur viktig kundrelationen mellan dem och mig som ägare/tränare är och erbjuder hela tiden proffsiga och nya lösningar för att bygga nya sätt att nå våra kunder. Finns många koncept för fysisk träning därute men Kinexit har paketerat produkten och anpassat den för vår huvudsakliga kund, den vanlige golfaren på klubben som vill utveckla sin golf.
För mig är det en självklarhet att…
För mig är det en självklarhet att samarbeta tillsammans med Kinexit.
Deras digitala plattform för fysträning och uppvärmning till golfspelaren är uppbyggd på ett pedagogiskt och användarvänligt sätt.
Framöver kommer Kinexit vara en del i golfspelarnas utveckling hos oss.
Det är den fysiska faktorn som styr din golfteknik till 100%
Det är det lilla som gör den stora skillnaden! Jag tror på enkelheten. Genom att ha jobbat i branschen i nästan 20 år så har jag märkt att enkelheten är nyckeln till framgång. Ju svårare och krångligare kunden tycker saker och ting är desto svårare är det att binda upp kunden till mig. Men med ett budskap som bygger på enkelhet så vinner du inte bara kundens förtroende du skapar också ett vidare intresse från kundens sida till fortsatt samarbete som i sin tur kan bringa både till kunskap och resultat i längden från båda sidor. Detta är precis vad Kinexit har skapat och står för.
John Ståhl Pga Professional/ Golf fitness specialist...
Feedback Kinexit
Jag har under en längre tid velat ha verktyg för att hjälpa elever med deras fys och rörlighet, kopplat till golfen. Kinexit upplever jag kommer bistå mig med detta genom ett enkelt och effektivt koncept, både för eleven och för min som instruktör. Jag ser fram emot att utveckla delar av klubbens verksamhet med hjälp av Kinexit.
Chris is a great presenter
Chris is a great presenter. He's thorough and detailed in his delivery. You can tell he's passionate and educated about the content.
Första tiden med Kinexit
Min första kontakt med Kinexit har varit överväldigande positiv! Chris är otroligt professionell och hjälpsam och verktyget i sig självt är otroligt lättanvänt!
Jag har själv arbetat med golf fitness på många sätt under många år och har även flera andra certifieringar, men paketeringen och användarvänligheten hos Kinexit slår det mesta!
Jag är helt övertygad om att Kinexit kommer att spela en central roll i vår verksamhet under lång tid framöver.
Kinexit is a home run!
Kinexit is an amazing software. Our team loves the data tracking capabilities showing students their fitness improvements. We also utilize the video library and team function of Kinexit a lot. Students really enjoy the ease of use and the great workout it provides. Kinexit's customer service is also exceptional. They're always available answering any questions or concerns we run into. They even trained us in person their philosophy and ran our team through their extensive certification process. We have greatly enjoyed the partnership with Kinexit and highly recommend them to any instructor/Academy looking to incorporate fitness for their students.
Kinexit platform
Had to deal with Chris about setting me up for the fitness platform, and he was very thorough about the whole process.
I'm very excited to now be part of the Kinexit family and be working with you all.
Thank you for this great opportunity!!
Oerhört bra support på Kinexit
Genom Chris på Kinexit har vi fått den bästa support man kan tänka sig. Han har hela tiden uppmuntrat till nya lösningar. Mycket bra support.
Easy to use and measure improvement
Kinexit is a fantastic way for me to get exercises tailored to me and my body. I do the 10 minute screening every 6 weeks to refresh my program and make sure areas of my body in need of improvement are worked on. I workout at home in the evenings as well as using it for warm-up before each round of golf
Más información sobre otros tipos de reseñas.