Hele mooie trui en fijne stof. Leuke details op de trui dus geen saaie basic hoodie :) Voor alle weersomstandigheden. Hele snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Echt een aanrader voor... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Goeie en fijne stof! Hoge kwaliteit en voor alle weersomstandigheden mogelijk! Al 3 jaar haal ik hier mijn koningsdag outfit!
Ik heb 2 jaar geleden de kingsday trui ontvangen en ook het kingsday shirt. De maten kloppen precies en het heeft beide een fijne stof en het kriebelt niet. Verder blijven ze ook mooi na het wassen en... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Kingsday Clothing geeft jou exclusieve kleding voor Koningsdag. Shop onze hoodies, t-shirts en accessoires op Kingsdayclothing.nl
Información de contacto
Gouden Leeuw 135, 1103KB, Amsterdam, Holanda
- +31638753445
- info@kingsdayclothing.nl
- kingsdayclothing.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Levering na 1 werkdag, prijs-kwaliteitsverhouding top!
Snelle levering, een werkdag later had ik al mijn bestelling ontvangen. Zelfs een persoonlijke kaartje erbij ontvangen om mij een fijne koningsdag te wensen! De prijs-kwaliteit verhouding is top!

Respuesta de Kingsdayclothing.nl
Snelle levering en leuk persoonlijk bericht!
Super snelle levering wn goede kwaliteit. Ik was redelijk laat met bestellen van een trui voor Koningsdag, maar ze hebben dit wel voor elkaar gekregen. Ook een handgeschreven kaartje, super leuk!

Super snel geleverd
Super snel geleverd, en zit zo mega lekker :))

Respuesta de Kingsdayclothing.nl
Snelle levering! Goede kwaliteit en zit lekker warm. Aanrader voor een wat koudere koningsdag!

Respuesta de Kingsdayclothing.nl
Zeer tevreden over snelle levering
Super snelle levering, goede kwaliteit, fijne en makkelijke communicatie

Goede prijskwaliteitsverhouding
Goede prijskwaliteitsverhouding! Ook leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat!

Respuesta de Kingsdayclothing.nl
Goede kwaliteit kleding en een goede…
Goede kwaliteit kleding en een goede service!

Goede trui!
Was wat onzeker bij aankoop of de trui wel fijn zou zitten en of die niet slechte kwaliteit was, maar na aankomst was ik positief verrast. Kwaliteit goed, zag er goed uit en goede pasvorm. Zeker een aanrader!
Aanrader!
Ze reageren snel op je vragen en de producten worden netjes verpakt verzonden. De trui is van mooie kwaliteit met leuke details. Ook is deze ontzettend zacht. Zeker een aanrader!
Het weer zou op koningsdag 2019 oorspronkelijk erg goed zijn (2 weken van tevoren), maar minder dan een week van tevoren werd duidelijk dat het wat kouder zou zijn. Ik had dus snel een (mooie) oranje trui nodig, maar deze moest wel op tijd aankomen. Via kingsdayclothing is dat gelukt, bedankt hiervoor! Het enige nadeel is misschien dat er weinig keuze is op de website. Het losse kaartje wat ik erbij kreeg waarop zij mij een fijne koningsdag wensten (met de hand geschreven) vond ik een leuk extraatje.
Top service en goeie warme trui
Top service en goeie warme trui. Stevige zachte trui echt heel chill!!
Toptrui
Toptrui, onwijs zacht en super voor de verjaardag van onze koning!
Vooral dat persoonlijk kaartje doet een…
Vooral dat persoonlijk kaartje doet een mens goed,Thanks.
Veel keus
Veel keus, snel geleverd en zelfs een persoonlijk geschreven kaartje gevonden in het pakket! Nice touch
Zou hier zeker opnieuw bestellen
Heerlijke warme trui en goede kwaliteit!
Super trui en T-shirt! Uitstekend kwaliteit en was heerlijk warm deze koude Koningsnacht- en dag. Goede prijs-kwaliteit verhouding en soepele communicatie.
Absolute aanrader!
Super fijne service.
Super fijne service.
Heb via whatsapp contact gehad,
super snelle en klant vriendelijke reactie.
Gemakkelijk en snel!!
Gemakkelijk en snel!!! Mooie kwaliteit en origineel design!
Deze trui is zeker een aanrader!
Heel blij met deze hoodie. De trui is lekker warm en ik heb leuke complimenten gehad. Het ontwerp vind ik gaaf en is gewoon net even anders!!