Kiropraktor Ballerup Helsehuset Opiniones 6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft 10-11 sessions med Jacob…

Jeg har haft 10-11 sessions med Jacob for behandling af kraftig hold i ryggen. Han har været super til sine behandlinger og god med øvelser og rådgivning. Kan kun anbefale stedet. Martin i receptionen er altid i godt humør og venlig.

19 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne kiropraktor.
Min far søgte hjælp for smerter i lyske og ryg.
Behandler briksen var åbenbart defekt, den faldt sammen under behandling, med min far på den, med det resultat at han nu har trykkede ribben og store smerter.
Nu, 5 dage efter , kan behandler "ikke huske" det er sket , klinikken mener han husker galt og "da bare kan klage"
Mage til svinsk behandling af en ældre herre , skal man lede længe efter.

19 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

40 år med akut hjælp

Vi har lige kigget i journalen, i år er det 40 år siden Jesper behandlede mig første gang. Jeg kommer med 2-3 års mellemrum med ryg og nakke og jeg bliver altid hjulpet. Min kone har gået der lige så længe og i dag har hun fået sin første behandling mod hælspore.

19 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ok til børn, IKKE TIL VOKSNE

Jeg var glad for behandling, indtil jeg ingen bedring følte. De første par gange var der fremgang med min hovedpine, jeg opsøgte dem igen, fordi jeg følte at min skuler var låst. Jeg gik der fra med beskeden "giv det et par dage" ... Jeg opsøger en anden kiropraktor i Ballerup (Alex) som fortæller mig at jeg er spændt i lænd, nakke, skulder og kæbe, samt 3 af mine øvre rygvirvler er rykket skævt og stikker ud mod mit brystben. INTET af dette blev opdaget hos Karin. Dertil koster Alex kun 198kr pr gang (inkl lufttryksbehandling og laser) , hvor det koster 319kr pr gang (bare for at få knækket ryggen og nakken) dertil har det gjort ondt når der blev knækket i min nakke, og det gør det slet ikke hos min nye kiropraktor. SPILD AF PENGE, vælg hellere Alex. Du får mere for pengene der endda ikke er lige så mange mønter du skal have op af lommen. ØV!
MEN vi har været glade for at gå hos Jesper med vores søn.

15 de marzo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.