Kiropraktorerne Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Pas på skjulte tillægsydelser

Jeg var til behandling hos Valby Kiropraktorerne. Under den første konsultation blev der foretaget en ultralydsscanning, som fremstod som en naturlig del af undersøgelsen og behandlingen.
På intet tidspunkt før, under eller efter scanningen blev jeg oplyst om, at der var tale om en særskilt tillægsydelse med egenbetaling. Der blev heller ikke oplyst en pris, og jeg fik ikke mulighed for at tage stilling til, om jeg ønskede ydelsen udført for egen regning.
Flere uger senere modtog jeg en særskilt faktura for scanningen.

Da jeg gjorde indsigelse, forsøgte klinikken at flytte fokus fra problemet og svarede ikke på det centrale: at jeg aldrig var blevet informeret om særskilt betaling.

Oplevelsen har efterladt mig med et meget dårligt indtryk af klinikkens gennemsigtighed omkring priser og tillægsydelser.

For mig handler det ikke om beløbets størrelse, men om princippet: Hvis en klinik udfører en ydelse, som patienten skal betale særskilt for, bør det oplyses klart på forhånd - ikke først flere uger senere via en faktura.

Mit råd: Spørg direkte, inden du lægger dig på briksen. Ellers risikerer du åbenbart en ekstraregning bagefter for noget, du aldrig aktivt har bedt om eller accepteret at betale for.

På den baggrund kan jeg ikke anbefale klinikken.

22 de junio de 2026

Tryghed og god behandling

Fik hold i nakken og det var nemt at få en akuttid. Maiken tog sig god tid til at forstå problematikken og sikre sig, at der ikke var en større årsag til smerterne og kunne nemt finde frem til problemet og løse det. Hun er en yderst kompetent kiropraktor, der med sin rolige person skaber tryghed undervejs i behandlingen!

19 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik diskusprolaps i lænden efter…

Jeg fik diskusprolaps i lænden efter manipulation. Jeg havde ingen problemer med min lænd inden jeg kom. Efter at diskusprolapsen var konstateret fralagde kiropraktorerne sig ethvert ansvar og der var ingen hjælp at hente. Jeg var så ødelagt af behandlingen at jeg kun kunne bevæge mig med 2 krykker. Efter en måned og udsigten til flere måneders ventetid i det offentlige, var jeg så ødelagt og desperat at jeg var meget tæt på at betale kr. 60.000 af egen lomme for en operation. Heldigvis kender jeg også til Body SDS, som jeg fik en behagelig hos inden operationen. Det har nu efter 4 behandlinger hjulpet mig, så meget at jeg tror jeg kan undgå operation. Så tænk dig godt om inden du går til kiropraktorerne. De gjorde i mit tilfælde mere skade end gavn og kunne have påført mig en regning på kr. 60.000. Nu slipper jeg nok heldigvis noget billigere hos Body SDS - kr. 1.000 per behandling og regner med yderligere minimum 6 behandlinger. Så min udgift bliver kr. 10.000. Hvis jeg kunne have givet 0 stjerner havde jeg gjort det.

30 de mayo de 2025

Maiken M Pedersen

Maiken M. Pedersen er en virkelig god kiropraktor. Jeg har været der to dage onsdag og fredag. Jeg havde en virkelig slem smerte i ryggen, og da jeg var færdig med de to dage havde jeg det meget bedre og havde ikke ondt i rykken længere. Hendes kundeservice er virkelig god!! Rekommander 100%!!

26 de julio de 2024

Ubehøvlet sekretær.

Klinikken har nok de bedste kiropraktorer og fysioterapeuter, som jeg har været hos.
Desværre er der ingen styr på forsikrings bevillingerne. Jeg har gået hos dem i flere år og flere gange oplevede jeg at de rodede rundt med disse (nye sekretærer løbende), på trods af at jeg har afleveret bevillingerne flere gange, modtager jeg nu meget ubehagelige mails samt en virkelig nedladende tone, som var jég en dårlig betaler - hvilket jeg aldrig har været/og aldrig bliver.
Jeg sætter aldrig mine ben der igen. Så kræver det i hvert fald nogle nye medarbejdere, med lidt forståelse! Jeg er simpelthen rasende over den opførsel. Der blev sågar skrevet med caps lock "DU... har" osv osv.

Magen til uprofessionel opførsel, skal man da lede længe efter.

20 de noviembre de 2020

Højt fagligt niveau

Kiropraktorerne og fysioterapeuterne har et højt fagligt niveau. Der bliver taget godt imod klienterne i receptionen og miljøet er behageligt at være i.

22 de octubre de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.