Información sobre la empresa

2. Centro de salud comunitario
  3. Masajista
  4. Fisioterapeuta

Escrito por la empresa

Hos Kiropraktorhuset i Slagelse tilbyder vi professionel kiropraktisk behandling til både voksne, børn og spædbørn. Vi hjælper patienter med blandt andet rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, lændesmerter, sportsskader samt spændinger i muskler og led. Hos os starter et behandlingsforløb altid med en grundig undersøgelse, så vi kan finde årsagen til dine smerter. Vores mål er ikke kun at lindre symptomer, men også at forbedre kroppens funktion og forebygge tilbagevendende problemer. Vi har mange års erfaring med kiropraktisk behandling og har særlig interesse i behandling af spædbørn og børn. Behandlingen af babyer er meget blid og tilpasses altid barnets behov. Derfor samarbejder vi også med sundhedsplejersker og modtager mange henvisninger af spædbørn til vurdering og behandling. Kiropraktorhuset er centralt placeret i Slagelse, og vi hjælper patienter fra hele lokalområdet. Mange finder os gennem anbefalinger fra familie, venner og andre sundhedsprofessionelle. Parkeringspladser lige ved døren og handicapvenlig adgang i et niveau. Har du smerter i ryg, nakke eller led, eller søger du en erfaren kiropraktor i Slagelse, er du altid velkommen hos Kiropraktorhuset.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En god oplevelse

Har været set flere gange af både Henrik og Louise, som hurtigt får fixet min nakke. Derudover har jeg, med få behandlinger, også fået afhjulpet min hovedpine. De har begge mine varmeste anbefalinger! Man bliver i det hele taget godt imod i en nyere klinik med venligt personale.

16 de marzo de 2026

Tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med undersøgelse og behandling hos os.

Uden tvivl de bedste 👍

Jeg er kommet der gennem ca 20 år og jeg er yderst tilfreds med deres service og behandling. De er meget kompetente og fagligt dygtige fysioterapeuter og kiropraktorer, ved hvor de skal behandle og ved hvilken selvhjælp der skal gøres hjemme.
Jeg personligt har Marko, en super dygtig kiropraktor, altid venlig og flink og er i stand til at tage hårdt fat,der hvor det er nødvendigt. 5 stjerner til huset og i Aller højeste grad 5 stjerner til Marko.

12 de marzo de 2026

Kærligeste anbefaling af Louise

Jeg har kun haft gode oplevelser med Kiropraktorhuset i Slagelse. Senest har jeg været hos Louise. Virkelig sød, imødekommende og omsorgsfuld behandler der får min største anbefaling!😍

13 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med min søn på 4…

Fantastisk oplevelse med min søn på 4 måneder, som har været til kiropraktor. De er super søde og han var inde hos Henrik som har mange års erfaring, så man føler sig tryg ved behandlingen.

16 de febrero de 2026

Tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med undersøgelse og behandling af din søn hos os.

Perfekt oplevelse

Service er god, de ansatte man møder fra receptionen til fysioterapeuten er super fine og kan deres arbejde.
Jeg er glad og tilfreds med dem. Kan helt klart anbefales.

12 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kommer som ny kunde hos fys Gitte

Jeg kommer som ny kunde hos fys Gitte, hun lyttet til mit problem, spurgte meget ind til mig, som man skal og bør. Herefter var det på briksen og hold da op hvor er hun dygtig. Jeg kom med svimmelhed og kvalme, hun ved lige hvor hun skal sætte ind. Hun er sød,rar,har en god dejlig humor. Den største anbefaling af Gitte 🙏🏼🙏🏼

30 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid venlig, imødekommende og kompetent personale både blandt behandlere og sekretærerne. Jeg har gået hos flere af behandlerene i kiropraktorhuset, og jeg går altid der fra med gode faglige vurderinger, mindre smerter og god behandling.

23 de enero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har kommet i huset siden 2015 da det lå…

Har kommet i huset siden 2015 da det lå i sct Mikkelsgade og nu flyttet til sorøvej i meget lækre lokaler. der er desværre kommet en mand bag skranken som har en meget beklagelig tone og gør sig klog på vores sundhedsforsikringer, men fagligheden hos ejer og Marc er i top og med faglig stolthed.

11 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og venligt…

Fantastisk service og venligt personale, der også kan sige fra og sende videre i systemet, hvis problemet overstiger den enkeltes ekspertise. Det sætter jeg pris på.
Har været der en del gange, hos både fys, kiropraktor og massør, og alle har været super professionelle.

16 de agosto de 2022

Hvis jeg kunne give 10 stjerner

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg helt klart gjort dette!
Denne anmeldelse er direkte til Marco. Han er imødekommende, dygtig og en pisse fin og top professionel fyr! Jeg kunne dårligt gå, da jeg trådte ind til ham. Efter blot 2 behandlinger har jeg så småt fået det bedre. Glæder mig allerede til næste gang!
Glædelig jul Marco!

22 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klart den bedste kiopraktor jeg har…

Klart den bedste kiopraktor jeg har været hos!
Hun er sød, omhyggelig, dygtig.
Hun lytter og giver sig tid til en.
Der er pænt og rent i klinikken og receptionisten er sød og imødekommende.
Jeg siger tak herfra ❤️🙏🏼

26 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været deroppe adskillige gange …

Jeg har været deroppe adskillige gange og har haft flere forskellige kiropraktorer. Den ene kiropraktorer havde jeg fast gennem 10-20 behandlinger ca. Og de andre fra tid til anden. Men efter sidste behandling var jeg simpelthen nødt til at skrive en anmeldelse; hvis du nogensinde skal til kiropraktor huset i Slagelse vil jeg anbefale Marie/Maria (kan ikke huske) , hun er uden tvivl den bedste kiropraktorer jeg har prøvet til dato. Kan anbefale alle i huset men Marie/Maria er dog en liga for sig selv! Jeg kan kun skamrose hende og jeg ærger mig over jeg ikke fik det sagt til hende så i må gerne fortælle det videre til hende 😁

27 de abril de 2017

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.