Varene kom flere uker tidligere enn lovet! Produktet var som annonsert og oppfylte forventningene, og mer til. Ytteremballasjen var diger, CA dobbelt så stor som inneresken. Skulle ønske de ville tilp... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fortsatt ikke mottatt varen (18 dager) Oppdatering: KitchenTime tok kontakt med meg, forklarte at det måtte ha skjedd noe galt med forsendelsen. De ga meg valget om ny vare eller tilbakeføring av... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte kjøkkentimer og to champagneglass som julegaver. Glassene var fine, men timeren ble levert med defekt på visning av tall. Jeg har fått registrert retur, men har ennå ikke fått svar på min mai... Ver más
La empresa ha respondido
Det er fornøyelig å bestille varer herfra. Alltid god service, som vil si god informasjon underveis, veldig bra produkter, rask og effektiv levering - og gode priser. Anbefales på det sterkeste.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos KitchenTime kan du finne alt til kjøkkenet ditt. I vårt store sortiment finner du kvalitetsprodukter for matlagning, baking og innredning for kjøkkenet til bra priser.
KitchenTime
Escrito por la empresa

- 60 dagers åpent kjøp
- På nettsiden vår, som det er lett å navigere seg rundt på, bestiller du enkelt innredning med levering direkte hjem til deg. Alltid med 60 dagers åpent kjøp.
- Trygt & enkelt å bestille
- Vi tilbyr flere sikre betalingsløsninger og vi er enkle å få tak i!
- Hyggelig kundeservice
- Vi lover alltid kort svartid, i tillegg til hyggelig og personlig kundebehandling!
Leveringsinformasjon
Fri frakt
Información de contacto
Stämpelvägen 3 , 394 70, Kalmar, Suecia
- +47 23 509 365
- info@kitchentime.no
- kitchentime.no
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt perfekt,rask levering.
Altfor lang ventetid
Varen var fin etter forventningen
Varen var fin etter forventningen. Rask levering. Kan anbefales
Meget fornøyd
Bestilling og levering var uten problem.
God informasjon fra varekjøp og til beskjed om henting.
Meget fornøyd.
Alt var bra!
Raskt levert
Rask levering
Dårlig informasjon
Dårlig informasjon. Tok evigheter før varen kom. Bestiller ikke igjen.
Ikke klar nok at vare må bestilles og…
Ikke klar nok at vare må bestilles og ikke på varehus, opp til 4 uke's levering, kunne fått mye raskere, i løpet av dager, andre steder og for mye mail siden fra klærna, ønsket egentlig Vipps. MEN produkt var bra.
Lang tid fra bestilling til mottatt vare.
Det tok ualminnelig lang tid før jeg fikk den bestilte varen. Ellers ok.
Meget rask forsendelse.
Kvalitetsvarer til god pris.
Greit å bestille
Greit å bestille. Tilbakemelding angående leveringsfrist. Pakken kom som annonsert.
Gode varer og fin pris👌
veldig fornøyd av produkt og levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.