Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første men ikke sidste gang vi bestiller herfra. Bestilte til konfirmation og maden fik stor ros. Vi bestilte 3 stege, 3 slags kartofler, 3 saucer og 6 salater og alt var meget ve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heldigvis for Kjær's køkken vi ringede efter at Salt og peber havde annulleret vores ordre 8 dage før festen og spurgte om de kunne levere med så kort varsel, svaret var dejligt friskt "jow jow tror... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Til vores fest i et sommerhus fik vi leveret årsmenuen til 22 personer. En veltilberedt og velsmagende menu der overgik vores forventninger. Smukt arrangeret på fine fade og i rigelige mængder. Rette... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi brugte Kjærs Køkken til vores søns bryllup i weekenden. Bestilte “Stege og Salater”. Alt var perfekt. Salaterne var friske og meget lækre. Kødet var mørt og stegt til perfektion. Flot præsentation... Ver más

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe ros til Kjærs køkken !

Stor, stor ros til Kjærs køkken. Fantastisk lækker og veltillavet mad. Vi fik Årsmenuen 2021 til 12 personer, buffet med forretter, hovedretter, og dessert, og det var altsammen helt i top, både smag, mængde, anretninger. Meget let at gå til. Også vores gæster roste maden meget. Vi vil aldrig være i tvivl om hvor vi skal bestille mad en anden gang.
Kan kun give Kjærs Køkken vores bedste anbefalinger.

1 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en god oplevelse - super velsmagende mad.

Sikke en god oplevelse. Vi holdt en lille familiefest og havde bestilt årsmenyen. Maden kom til tiden, meget pænt arrangeret og fantastisk velsmagende. Det blev rost til skyerne. Rigtig god idé med menykort, som kan lægges ved hver kuvert.
Der var en overflod af mad, så flere fik rester med hjem.

8 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert ud over det sædvanlige

Jeg kan varmt anbefale Kjærs Køkken, som jeg fandt frem til på nettet, da jeg skulle holde fætter-/kusinefest for 35 personer i Vejle.

Jeg valgte en tre-retters sommerbuffet, som viste sig at være over al forventning. Gæsterne talte om, at maden var meget bedre end de buffeter, de ellers havde fået til større fester på det seneste. Især kødet fik mange rosende ord med på vejen.

Det er sjældent, min familie vil have rester med hjem, men jeg skal da love for, at fryseposerne blev fundet frem og fadene tømt.

Så det var en fornøjelse at være vært. Alt vedrørende leveringen spillede, og prisen for det hele var yderst rimelig.

Tak for en rigtig god oplevelse.

30 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde bestilt mad til arrangement…

Vi havde bestilt mad til arrangement med 48 prs. - vintermenuen. Alt var perfekt, lækkert anrettet og smagte fantastisk. Nogle af gæsterne sagde, at jeg skulle huske at rose maden i høje toner, så det er hermed gjort.Vi har fået mad leveret flere gange og det er altid frisk, veltillavet, i rigelige mængder og super kvalitet.

14 de febrero de 2020

Lækker nytårsmenu

Vi fik nytårsmeny til 10 personer. Det var virkeligt lækkert og til en fornuftig pris. Der var også styr på det ved udleveringen.

1 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

vi har lige holdt julefrokost for 14…

vi har lige holdt julefrokost for 14 mennesker og vi kan kun sige at det har virket lige fra bestilling til levering maden ankom til tiden og det hele var velorganiseret og nemt at finde ud af maden var veltillavet og smagte fantastisk alle gæster roste maden og der var mere end rigelig mad kan kun rose og vi bruger helt sikkert kjærs køkken igen tak for dejlig mad med venlig hilsen bent zdrinka

16 de diciembre de 2019

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse ved bestilling, dejlig mad og rigeligt til alle. God pris ved over 100 mennesker og kan sammensætte menu som man ønsker. Brugt dem minimum 3 gange og vil helt sikkert gøre det igen.

10 de diciembre de 2019

Perfekt

Havde bestilt 3 retters menu til 10 personer. Alt var veltilberedt og kom til tiden. Smagte fantastisk og der var rigelig med mad. Dette var anden gang. Sidst var til en stor fest, også dengang var alt perfekt. Anbefaler helt sikkert Kjærs køkken. Og det er ikke sidste gang vi bestiller mad der.

6 de octubre de 2019

Fem stjerner fra mig

Fem stjerner fra mig. Havde bestilt designbuffet via hjemmesiden. Leveret til tiden i Kerteminde i lørdags. Alt blev kontrolleret ved leveringen. Super lækkert mad. Masser af det hele, kød, kartofler, salater, brød og dressinger. Der var meget tilovers af alle retter. Det var første gang vi bestilte hos Kjærs Køkken og ikke sidste gang.

6 de noviembre de 2018

Super lækkert

Super lækkert.

Vi havde bestilt med mens vi boede på et B&B i Horne, og det var super lækkert mad og der var mere end nok. Alt i alt en super oplevelse.

3 de mayo de 2018

Buffet - SÅ lækkert...!

Havde selv designet en buffet og ALT var super lækkert og velsmagende. Vores gæster var meget imponeret over buffeten og der var RIGELIGT mad - måske næsten for meget mad :)

16 de marzo de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vil IKKE anbefale Kjærs Køkken videre!

Min mor og moster havde i går bestilt mad - buffet A - til deres 50 års fødselsdagsarrangement. For det første er angivelse af antal og bestilling af kuverter og omfanget af maden misvisende for nogle på hjemmesiden, heriblandt f.eks. antallet af brød til evt. forretten, hvilket gjorde, at der blev bestilt for lidt brød til antallet af gæster/kuverter. Yderligere beskrives det ikke under buffet A, at desserten er portionsanrettet, hvilket IKKE angives på hjemmesiden under den valgte buffet. Dette resulterede i, at der var blevet bestilt for lidt dessert til antallet af personer til festen. Dette blev klargjort ved optællingen sammen med fragtmanden, hvor han godt kunne se, at der ikke var nok, og fødselarerne var derfor nødsaget til at ringe til Kjærs Køkken og meddele misforståelsen. Der skulle 3 opkald til før køkkenets kundeservice ville tage noget ansvar for den misforståelse, der tydeligvis har været, og videresende opkaldet til et hovedkontor, som kunne hjælpe med de manglende desserter. Resultatet hos hovedkontoret lød så på, at Kjærs Køkken ville sende en ny fragtmand ud med de ekstra desserter, MEN!! Kun hvis der blev betalt YDERLIGERE 400,- kr til en ny fragtmand, der kom, ellers ville Kjærs Køkken ikke sende dét, der manglede! Køkkenet påtog sig intet ansvar for denne misforstående hændelse, og hævdede, at de INTET ville gøre medmindre de blev betalt igen for levering.

Det kan simpelthen ikke passe, og der bliver på ingen måde anbefalet Kjærs Køkken herfra. Ej heller købt mad hos dem igen!!

26 de noviembre de 2017

STOR ROS TIL KJÆRS KØKKEN

Mit navn er Inger-Lise Mogensen. Jeg holdt min 75 års fødselsdag i går, og bestilte mad hos Kjærs køkken. Stor ros til jer- maden var helt i top.. Jeg har bestilt mad hos jer før og i leverer varen - fantastisk lækker mad.

25 de octubre de 2017
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig service!!!

Det mad vi fik smagte rigtig godt og var friskt og lækkert.
Desværre var vi blevet forkert vejledt af en ansat, så i stedet for mad leveret til 120 personer, kom der mad til 40 personer. Og efterfølgende meget dårlig dialog med firmaet som på ingen måde beklagede eller undskyldte "vildledningen"!!!

31 de agosto de 2017

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.