Har kun rosende ord at sige om Nadya og hendes fine lille virksomhed! Det er blevet min “go to” når jeg mangler noget til min hudpleje. Oveni det, er der en super hurtig levering :-) KÆMPE anbefali... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe... Ver más
La empresa ha respondido
Lækre produkter, men mange af dem var ikke tilgængelige, så det var en lidt skuffende oplevelse. Man kan overveje at fjerne de produkter, der "kommer snart", så man ikke hele tiden tænker "yes, den... Ver más
La empresa ha respondido
Har handlet et par gange hos Kleanse, og kan varmt anbefale hjemmesiden, hvis man er fan af koreanske hudplejeprodukter. Jeg har brugt koreanske produkter i flere år og støtter helst de danske hjemm... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor de productos de belleza
- también en la categoría
- Tienda de artículos de belleza
- Tienda de salud y belleza
Escrito por la empresa
Kleanse.dk er en dansk K-Beauty webshop, der specialiserer sig i originale og kvalitetsrige koreanske hudplejeprodukter. K-Beauty er blevet en global skønhedssensation med millioner af tilfredse brugere, og hos Kleanse gør vi det nemt for dig at få adgang til de mest populære, effektive og trendsættende produkter direkte fra Sydkorea. Vi adskiller os ved at være mere end blot en webshop. Kleanse.dk er drevet af uddannede kosmetologer, som sikrer, at du altid får faglig vejledning og en tryg, velinformeret købsoplevelse. Vores ekspertise inden for koreansk hudpleje betyder, at vi nøje udvælger produkter, der giver dokumenterbare resultater, og som passer til alle hudtyper og hududfordringer. På Kleanse finder du nogle af verdens mest anerkendte K-Beauty brands, så du aldrig går glip af nye skønhedstrends, virale produkter eller influencer-favoritter. Vi opdaterer løbende sortimentet og lytter til vores kunder. Hvis du savner et bestemt brand eller produkt, kan du altid sende os dit ønske via vores ønskeboks – vi elsker at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi prioriterer en shoppingoplevelse i topklasse med: – Lynhurtig levering i hele Danmark – Fremragende kundeservice, hvor alle henvendelser besvares personligt – Gratis prøver i hver ordre, så du kan udforske endnu flere K-Beauty favoritter Hos Kleanse.dk får du ikke kun produkter – du får kvalitet, ekspertviden og den bedste K-Beauty oplevelse i Danmark.
Información de contacto
Søren Nymarks vej 19A, 8270, Risskov, Dinamarca
- Kundeservice@kleanse.dk
- kleanse.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Mit perspektiv
Jeres produkter er gode men jeg kan stadig ikke se helt fuldt 100% resultat efter 12 dage men stadig kan jeg se lidt forskel

Respuesta de Kleanse
Hej det er dejligt at handle med…
Hej det er dejligt at handle med kleabse .
Jeg vil handle mere end mere 🫶🫶🫶🫶👍

Respuesta de Kleanse
Fik leveret det jeg forventede og de…
Fik leveret det jeg forventede og de "ekstra" små produkter.

Respuesta de Kleanse
Arencia har reddet mine akne og jeg er…
Arencia har reddet mine akne og jeg er så taknemmelig for at der findes sådan noget skin Care og selfølgelig har jeg fortalt om arencia til alle dem jeg kender og andre skin Care produkter

Respuesta de Kleanse
Kan kun sige gode ting om Kleanse!
Det gik virkelig hurtigt fra da jeg havde bestilt produktet til jeg fik det har ikke noget negativt og sige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Kleanse
Dejligt med nemt tilgængeligt K-Beauty…
Dejligt med nemt tilgængeligt K-Beauty med hurtig levering

Respuesta de Kleanse
Super hurtig levering og ordren afsendt…
Super hurtig levering og ordren afsendt på dagen jeg købte den! De laver også prismatch, hvilket jo bare er et bonus. Alt i alt god rigtig god oplevelse. Handler helt klart igen derfra.

God og troværdig virksomhed
Jeg har bestilt flere produkter fra siden over flere omgange. Der er et stort og godt udvalg, hurtig levering og altid et personligt kort med i pakken, hvilken gør oplevelsen endnu bedre.

Respuesta de Kleanse
altid god og hurtig service og…
altid god og hurtig service og fantastiske produkter

Kan anbefale
Prismatcher - som lovet på hjemmesiden samt hurtig levering :)

Nemt
Nem og overskuelig hjemmeside, med gode tilbud! Glæder mig til at modtage min ordre.

Respuesta de Kleanse
Gode varer, hurtigt levering, sød indpakning og lille brev. Vil klart købe derfra igen

Fantastisk
Hurtig levering, gode til at opdatere mig løbende, lave og konkurrencedygtige priser, stort udvalg på hjemmesiden 😊

Respuesta de Kleanse
Lyn hurtig levering og en sød personlig…
Lyn hurtig levering og en sød personlig brev ❤️
Jeg er tilfreds med det gode service

Top kvalitet
Lynhurtig levering, personligt brev jeg blev glad for og produkterne er top kvalitet. Jeg vil ikke handle andet end K-Beauty fra Kleanse til min hud mere!!

La experiencia Trustpilot