Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Al weken geleden een bestelling geplaatst, nog steeds niet geleverd. Als ik mail waar mijn bestelling blijft, krijg een keurig maar standaard antwoord. Binnen enkele dagen..... helaas alweer enkele da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kleding.nl is snel mijn favoriete bestemming geworden voor alles wat met mode te maken heeft. Of ik nu op zoek ben naar dagelijkse benodigdheden of op zoek ben naar dat perfecte statement-stuk, Kledin... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

OPLICHTERS: MARY QUEEN. Mary queen grote bedriegers. Je koopt iets op de website, geen leveringstermijn bekend. Tot je hebt betaald, dan kom je even later achter dat het artikel vanuit China verzond... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb ook een week geleden een trui besteld: geen factuurbevesting ontvangen, noch een e-mail voor bestelbevesting.Helemaal niets!!! Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Probeer contact te zoeken... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

Kleding.nl is een online fashion zoekmachine. Gestart in 2012, ondertussen hebben we samenwerkingen met meer dan 190 online shops in Nederland en meer dan 10,000 merken op ons platform. Wij willen het proces van het vinden van kleding en beauty producten makkelijker maken. Op Kleding.nl vind je items van alledaagse tot designer. Vind de kortingscodes van jouw favoriete winkels. Of maak gebruik van de filters en zoek tussen de nieuwe collecties, sale producten en plus size items.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Klotezooi

3 weken geleden 2 jassen besteld voor meer dan 100 euro!! Nog steeds niets ontvangen!! En ook geen adres/nummer waar ik kan informeren!!

12 de octubre de 2023
Logotipo de Kleding.nl

Respuesta de Kleding.nl

Hallo José Linsen, het spijt me dat je deze slechte ervaring hebt gehad met online winkelen, maar hoewel we graag zouden willen helpen, verwijs je naar een andere website die niet van ons is. Wij zijn slechts een aggregator van inhoud van andere webportals, waarbij wanneer je op een product klikt dat je leuk vindt, wij je doorverwijzen naar die website om je aankoop te doen, dus als je je bestelling niet hebt ontvangen, moet je contact met hen opnemen om het op te lossen.
Ik hoop dat je het product krijgt waarvoor je hebt betaald en nadat je dit hebt begrepen, dat je overweegt je beoordeling en recensie over ons te veranderen.
We hopen je snel weer te zien genieten van de diensten van Kleding.nl als onze zoekmachine met meer dan 100 winkels op één plek.
Groeten.

slecht spul

ooo wat een slecht spul. had een 3 delig pak in xxl besteld en kreeg een 2 delige set in maar 140. kwaliteit bedroevend slecht. mooie plaatjes op de site maar daar blijft het bij. 50 euro weg.

1 de octubre de 2023

Een jurkje besteld

Een jurkje besteld, maar niet tevreden. Retour gestuurd. Maar na 2 maanden nog geen betaling retour.
Het gaat om 220 euro.

Zeker niets bestellen op deze site

2 de junio de 2023

Geen enkele communicatie

Gisteren besteld, reeds 2x emails gestuurd, naar 2 adressen, kleding.nl en Sherpaoutdoor Geen enkel antwoord, mijn bestelling geannuleerd en onmiddelijke terugbetaling aangevraagd.

19 de junio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Heb retour gedaan van een kledingstuk…

Heb retour gedaan van een kledingstuk ter waarde van 220€ maar krijg geen antwoord waar mijn geld blijft. Telefoon nr werkt niet. Reeds 2 mail verzonden met bewijs dat ze retour 6 juni ontvangen hebben. Via originele online webwinkel gekocht. Hoop geld nog terug te krijgen maar vrees dat het niets wordt

13 de junio de 2023

waardeloos

waardeloos, het shirt op het plaatje lijkt qua kleur en model totaal niet op wat ik kreeg. flets blauw, rare chinese kraag, slappe hap. Weggegooid geld. Dozenschuivers met goedkope chinese troep.

15 de mayo de 2023

De app/site werkt niet

De app/site werkt niet. Ik selecteer kleding voor mijn dochter in maat 152, staat er ook dameskleding tussen en ook kledingstukken die helemaal niet tot die maat gaan.
Niet echt een aanrader.

17 de febrero de 2023

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Spullen worden in China goedkoop gekocht en een stuk duurder weer verkocht in Nederland. Maten kloppen niet en het artikel komt niet overeen met de foto op de site.
Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Mogelijk retouradres? Ganzerikveld 8, 3448 GW Woerden??? Dit adres staat op de site vermeld.

15 de diciembre de 2022

Waardeloos

Ik heb bij zonnigveld besteld en nog steeds niks ontvangen. Krijg iedere keer een mailtje met dat t verstuurd is , dan weer vertraging enz iedere keer een andere smoes heb er geen vertrouwen meer in en mijn geld dus kwijt.
Wees gewaarschuwd mensen

Heb na lang wachten alsnog mijn bestelling ontvangen. Dat wilde ik nog wel mededelen.
zonnigveld.nl

13 de agosto de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.