OPLICHTERS: MARY QUEEN. Mary queen grote bedriegers. Je koopt iets op de website, geen leveringstermijn bekend. Tot je hebt betaald, dan kom je even later achter dat het artikel vanuit China verzond... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb ook een week geleden een trui besteld: geen factuurbevesting ontvangen, noch een e-mail voor bestelbevesting.Helemaal niets!!! Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Probeer contact te zoeken... Ver más
Kleding.nl is snel mijn favoriete bestemming geworden voor alles wat met mode te maken heeft. Of ik nu op zoek ben naar dagelijkse benodigdheden of op zoek ben naar dat perfecte statement-stuk, Kledin... Ver más
La empresa ha respondido
half maart een jasje besteld bia advertentie op fb. nu half juli nog steeds niets ontvangen.. veel contact gezocht, altijd standaard email terug het is onderweg (trackingscode geeft foutmelding ennis... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Kleding.nl is een online fashion zoekmachine. Gestart in 2012, ondertussen hebben we samenwerkingen met meer dan 190 online shops in Nederland en meer dan 10,000 merken op ons platform. Wij willen het proces van het vinden van kleding en beauty producten makkelijker maken. Op Kleding.nl vind je items van alledaagse tot designer. Vind de kortingscodes van jouw favoriete winkels. Of maak gebruik van de filters en zoek tussen de nieuwe collecties, sale producten en plus size items.
Información de contacto
Schijfstraat 26 B, 5061 KB, Oisterwijk, Holanda
- +34919 04 98 37
- info@kleding.nl
- kleding.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Fijne site. Je kan makkelijk vinden wat je zoekt.
Door de vele zoekopties maakt het super makkelijk om het product te vinden wat je zoekt.
Kan beter
Meestal krijg je niet gelijk te zien of het product in aanbieding is
Great site!
An extremely nice and convenient site that complete my online shopping and help me find what I am looking for!
Snel en eenvoudig
Snel en eenvoudig zoeken tussen al mijn favoriete kleding winkels. Top!
Handige website
Ik gebruik het regelmatig om wat leuks aan te schaffen. Ze hebben ook een app die ik gebruik op te tablet. Ik mis wel de mogelijkheid om meerdere foto's te bekijken.
Compleet!
Makkelijk in gebruik en superfijn om op merk en maat te kunnen filteren in het enorme aanbod!
Very quick response of Kleding.nl
The response of this site, Kleding.nl is of a very high standard because of showing the requested clothing quickly.
supermakkelijk vinden wat je zoekt!
Op Kleding.nl vind ik altijd net dat ene kledingstuk voor de mooiste prijs en snelste levertijden door een hele simpele zoekopdracht.
Terugstorten geld.
Na meer dan een week een kleding stuk geretouneerd tehebbennog steeds mijn geld niet terug,als dit op grote schaal gebeurd is dit lekker rente trekken van andermans geld.

Veel A-merk webshops ontbreken nog
Je zou denken dat tenminste alle A merk webshops vermeld zouden zijn maar helaas is dat niet het geval. Waarschijnlijk ligt dit aan het verdienmodel van kleding.nl maar van een zoekmachine verwacht ik een complete zoekopdracht.
Ook qua kortingscodes kan je beter naar de gespecialiseerde sites gaan.

Respuesta de Kleding.nl
Makkelijk en overzichtelijk online kleding shoppen
Superhandige site waar je (bijna) alle kleding uit online shops makkelijk en overzichtelijk terugvindt. Ook veel leuke, kleinere webwinkels zijn aangesloten waar ik zelf eerder nooit naar keek! En vooral de sales pagina is handig; alle online koopjes op een plek, daar houdt ik van!
Eindelijke een goede kleding site
Waanzinnig goed kleding site. Eindelijk een website waar je alle kleding op 1 site kan vinden. Lekker makkelijk voor iedereen die geen zin en tijd heeft om 100 websites af te gaan om te vinden wat je zoekt.
jullie hebben mooi bh en broekjes
ik had graag bestelt maar kan mijn iemeel en adres niet door sturen ben van belgie grt

Respuesta de Kleding.nl
Snel en simpel kleding online kopen
Ik vind hier altijd de merken die ik leuk vind, zonder alle webshops af te zoeken. Ook handig dat je een email kunt krijgen bij afgeprijsde of nieuwe artikelen.