Kanon!
Snabbt, smidigt, enkelt. Fått ut ersättning flera gånger nu. Klimra märker själv av när ett tåg är försenat och vipps dimper pengarna ned på kontot strax därefter.
80% av sveriges befolkning kräver inte ersättning för tågförseningar. Vi bokar din taxi riskfritt för förseningar i kollektivtrafiken och ger dig automatisk ersättning för längre resor.
Norrtullsgatan 2, 113 29, Stockholm, Suecia
Toppen för mig som tar pendeltåget till jobbet varje dag. Jag väntar aldrig på försenade tåg längre, tar taxis istället! HEJA KLIMRA!

Respuesta de Klimra
Jag tog en taxi hem från jobbet när gröna linjen strulade. Har som rutin nu att alltid kolla innan jag lämnar kontoret om jag får ta en taxi eller inte 😂

Respuesta de Klimra
Otroligt smidigt! Aldrig upplevt en ny tjänst som fungerar såhär bra. Mitt tåg blev försenad på vägen hem från Lund och jag fick tillbaka 477kr!
Det är inte bara bra för mig som åker tåg en gång om året och lyckades få en kraftig rabatt, utan för alla som åker flera gånger i veckan- nu sätter killarna på Klimra lite press på att dessa tåg kommer i tid!
TACK!

Respuesta de Klimra
Jätte bra och smidigt fick 149 kronor och gjorde inget alls mot en avgift av 29 kronor ifall man får kompensation. Jättebra jättenöjd!

Respuesta de Klimra
Very easy and straightforward service even for an international user. The team was helpful and efficient.

Respuesta de Klimra
Har underlättat enormt mina senaste resor mellan stockholm och uppsala. Snabbt och smidigt att använda

Respuesta de Klimra
Snabbt och smidigt, skönt att slippa strula med alla försenade tåg…

Respuesta de Klimra
Varit kund sedan start, supersmidig tjänst där man kan få betalt för försenade tåg snabbt. Enkelt att registrera sig på deras hemsida med sin mail.

Respuesta de Klimra
Superenkel och smidig process. Tack Klimra!

Fungerar super smidigt! Rekommenderar starkt🌟

Respuesta de Klimra
Super bra service! Gick snabbt och smidigt att få ersättning av klimra! Mycket nöjd.

Respuesta de Klimra
Más información sobre otros tipos de reseñas.