Klinikk For Alle - Bryne Opiniones 58

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Hulda Garborgsveg 9, 4340 Bryne, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette skyldes ene og alene Rui sin evne til å både se pasient, men også det å være åpen, ærlig, og ikke minst vise seg tillit verdig med å ikke love mer enn hva som er mulig å holde. Pasienter tr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den lille justering jeg får hos Rui.Stephen Tavares gjør hverdagen min slik,at jeg kan Og vill leve litt lenger. All behandling en får hos kiropraktor,gjør- Hverdagen til pasienter/motakere/br... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Slet med problemer og værk i kjeven etter en operasjon, siden jeg var operert var det flere kiropraktorer/ manuellterapauter som ikke ville "røre meg". Da jeg gikk til Evelyn første gang, hadde jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig, samtidig som behandlingen ser til å hjelpe! Får en følelse av å bli tatt på alvor og at « det ikke bare går over av seg sjøl»!

Información sobre la empresa

1. Quiropráctico
  2. Clínica de acupuntura
  3. Practicante de medicina alternativa
  4. Fisioterapeuta
  5. Clínica de fisioterapia

Escrito por la empresa

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette skyldes ene og alene Rui sin evne…

Pasienter trenger ikke løfter som ikke kan innfris. Følg Rui sitt eksempel, si hva som kan prøves uten å love resultat, og ikke minst vær åpen nok til å kunne si at nok er nok, nå må andre løsninger vurderes.

Jeg har vært pasient hos Rui i så mange år, og har fått en respekt for han som menneske, men også som helsefaglig ekspert, som overgår 99% av alle andre som enten er lege eller andre spesialister.

24 de marzo de 2026

Respuesta de Klinikk For Alle - Bryne

Så fint å høre at du føler deg godt ivaretatt hos din behandler. Takk for at du tok deg tid til å gi en omtale. Ønsker deg en fortsatt fin dag og en riktig god påske:)

Behandlingen hjelper!

3 de marzo de 2026

Respuesta de Klinikk For Alle - Bryne

Så fint å høre at du føler deg godt ivaretatt. Takk for omtal og for at du tok deg tid:)

Veldig god opplevelse

Veldig god opplevelse. Jeg har vært der flere ganger. Kunnskapsrike og hjelpsomme.

5 de enero de 2026

Hyggelig

Enkelt hyggelig og fekk hjelp raskt. Fekk løysing på problemet

14 de agosto de 2025

Føler meg velkommen

Føler meg velkommen, og blir tatt på alvor, har fått behandling som hjelper.

20 de junio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gravid og sliter med bekkenet

Jeg kom inn og klarte så vitt og gå. Er gravid og sliter med bekkenet. Så stor forandring etter jeg begynte å gå! Anbefales!!!

5 de mayo de 2025

Rolig atmosfære

Rolig atmosfære. Får den hjelpa jeg trenger.

21 de mayo de 2025

**********

20 de febrero de 2025

Respuesta de Klinikk For Alle - Bryne

Tusen takk for 5 stjerner :) Velkommen igjen!

Dyktige folk.

Dyktige folk.
Resultat etter første behandling.

31 de enero de 2025

Ikke ventetid

Ikke ventetid, behandling med god effekt og ble møtt på en fin måte.

23 de enero de 2025

Respuesta de Klinikk For Alle - Bryne

Så bra! Takk for tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, jeg får alltid god oppfølging og god forklaring

22 de enero de 2025

Respuesta de Klinikk For Alle - Bryne

Nydelig :) Takk for fin tilbakemelding. Ønsker deg en fin helg!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.