Klinikk For Alle - Voss Opiniones 157

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Vangsgata 25, 5700 Voss, Vestland, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den beste velkomsten du kan få. Alt fra første telefonsamtale til den siste behandlingen var bare helt topp. Resepsjonisten er jo definitivt et av de hyggeligste menneskene jeg har møtt, og kiroprak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Typisk mann i 40 åra, som aldri har besøkt kiropraktor og i grunnen aldri hatt troa på at det hjelper. Vel nå spente kona meg ut av senga, da ryggen vart ødelagt etter snømåking og ellers ryggplager.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Quiropráctico
  2. Clínica de acupuntura
  3. Practicante de medicina alternativa
  4. Fisioterapeuta
  5. Clínica de fisioterapia

Escrito por la empresa

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kjekke og dyktige

Kjekke og dyktige

29 de abril de 2026

Respuesta de Klinikk For Alle - Voss

Så hyggelig å høre. Takk for omtale og for at du tik deg tid:)
Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Feil diagnose !!

16 de abril de 2026

Respuesta de Klinikk For Alle - Voss

Hei. Takk for tilbakemelding. Vi ønsker alltid å forbedre oss og setter stor pris på å få vite dersom det er noe vi kan bli bedre på. Vil du forklare oss litt mer utfyllende om hva du har opplevd, er du velkommen til å send en mail til: quality@physicalmedicine.no

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrulig dyktige genuine fine folk!

Her blir ein møtt med eit hei, eit smil og fornavnet sitt. Ein føle seg sett og velkommen, behandlarane e alle so dyktige, engasjerte og profesjonelle i jobben dei gjer, da samme e dei to herlige damene i resepsjonen! So takknemlig for å kunne ringe inn og be om time på dagen om noko skjer, eg har gått der sidan 2011 og har til dags dato aldri fått "Nei me kan ikkje hjelpa deg" som svar, dei har alltid ei god løysing og ein solid vilje til å hjelpe!

15 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulder og arm er vorte mykje betre

Skulder og arm er vorte mykje betre. Klarar både å barbera meg og kjemma håret utan smerte. Vel fornøygd. God påske

26 de marzo de 2026

Respuesta de Klinikk For Alle - Voss

Så godt å høre. Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en omtale. Riktig god påske til deg også:)

Nydelig opplevelse

Nydelig opplevelse. Alt fra du går inn til du går ut. Herligste resepsjonisten, som alltid gir en varm velkomst. Vert til Kolbjørn sæten med vår lille for låsninger etter fødsel. Han er ekstremt dyktig, og prater rolig til hun igjennom hele behandlingen. Gir en enorm ro i rommet. Mini har fått det så mye bedre etter et par behandlinger

23 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Klinikk For Alle - Voss

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Så fint å høre at dere føler dere ivaretatt. Takk for at du tok deg tid. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Flinke og hyggelige folk

Flinke og hyggelige folk. Blir gått motteken og fagkunnskapen til Kolbjørn er enorm!
Ein meget dyktig kar!

5 de marzo de 2026

Respuesta de Klinikk For Alle - Voss

Tusen takk for 5 stjerner og fine ord! Ønsker deg en flott dag :)

Storfornøyd

Fekk grundig og god helhetlig behandling. Blir tatt på alvor og får gode råd og god hjelp!

24 de febrero de 2026

Anbefales.

Hyggelige og kompetente folk. Alt i alt en god opplevelse. Anbefales.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Klinikk For Alle - Voss

Takk for flott tilbakemelding. Godt nyttår :)

Klinikk for alle voss

De er alltid blide og imøtekommende, og selvsagt behandlingen, har hatt mang ein god knekk der!

3 de diciembre de 2025

Så godt at de er til!

Vart teken så godt i mot. Fekk håp om at dei kunne hjelpa meg. Eg vart hjelpen og er umåteleg takknemmeleg.

4 de agosto de 2025

I TRYGGE hender.

Tar godt i mot en. Gode til og formidle og lytte. Og flinke i sitt fag.

22 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.