Jeg er kommet ved klinik revee 2 gange…
Jeg er kommet ved klinik revee 2 gange nu, og skal til at have min tredje behandling og jeg må bare sige, at jeg er fuld tilfreds. Den smukkeste og reneste klinik, med den bedste service. 5 stjerner herfra!
Klinik Revée er din personlige oase for permanent hårfjerning og velvære – skabt med hjertet og med fokus på resultater. Vi tror på at skønhed begynder med selvtillid og vores mission er at hjælpe dig med at føle dig godt tilpas i din egen hud – bogstaveligt talt
Karlslunde strandvej 76, 2690, Karlslunde, Dinamarca
Jeg får lavet Korean Peel hos klinikken og har allerede set flotte resultater efter første behandling. Mona er den sødeste og dygtigste behandler. Kan varmt anbefales!