Wat zonde dat er zoveel negatieve ervaringen zijn bij Klinkq. Wij hebben een paar jaar geleden drie deuren laten plaatsten en allemaal zeer tevreden. Het lijkt erop dat het bedrijf failliet is gegaan... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Patricia zou je deze review weg willen halen? Dit zijn oplichters dus je spoort nu aan en haalt het cijfer omhoog. Mensen zijn veel geld kwijt door diegene die dit overgenomen hebben. Dank je wel.
Trap er niet in! Ik heb bij KlinkQ BV twee deuren besteld. Meneer Rivz, is thuis geweest alles besproken, daarna betaald voor de deuren kon restant niet bij levering betalen. Moest dus vooraf... Ver más
Heel blij met onze keuze voor KlinQ. Veel contact gehad met Jesse over wat voor deur het moest worden, kijken ook goed naar de woon- en gezinssituatie waardoor je geen miskoop doet ;-). Chique uitstra... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Geef jouw huis een stoere en industriële look met KlinkQ!
Información de contacto
Holanda
- info@klinkq.nl
- klinkq.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Top team
Zeer deskundig, behulpzaam en vriendelijk. Snelle service. Klantbelang voorop! Top team

Respuesta de Klinkq
Ik bestelling of mag mooie kleertjes?
Echt een aanrader
Echt een aanrader. Afgelopen week ingemeten en paar dagen later was mijn stalen deur al geplaatst. Top sevice.
Prachtige en voordelige stalen deuren!
Wij hebben onlangs een stalen deur bij KlinkQ gekocht en door hun laten plaatsen. We hebben gekozen voor een stalen deur van 255cm hoog en 93cm breed, erg voordelig geprijsd! Na bestelling binnen een week al geplaatst. Erg vriendelijke en nette monteur. Zeker een aanrader!

Respuesta de Klinkq
Fantastische service en uitstekende kwaliteit
Ontzettend gelukkig met onze cinewall. Wat is deze bovenverwachting mooi geworden. En de sfeerhaard…wauw. Fantastisch werk geleverd door deze heren. Gelijk een afspraak afspraak gemaakt om onze deuren ook te vervangen. De service is top!

Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit! Zeer tevreden!

Respuesta de Klinkq
Mooie deuren en goede service voor een…
Mooie deuren en goede service voor een scherpe prijs. Top bedrijf!

Respuesta de Klinkq
Vandaag een stalen deur laten plaatsen…
Vandaag een stalen deur laten plaatsen door dit bedrijf super tevreden vakwerk geleverd. Raad dit bedrijf zeker aan.

Respuesta de Klinkq
Snelle levering, goede communicatie zeer mooie deuren! Aanrader!

Prachtige stalen deur
Wij zijn erg blij met onze stalen deur, die op een heel professionele wijze is gemonteerd. Aardige mensen. Zowel telefonisch als bij het inmeten en monteren. Er wordt goed naar je geluisterd. Denken met je mee en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Al met al, zeer tevreden en zeker een aanrader. Keep up the good work👍

Respuesta de Klinkq
Wij zijn echt super tevreden
Wij zijn echt super tevreden. In het voortraject vakkundig advies gekregen en heel blij met het resultaat. En nog voor een leuk bedrag ook..!! Keep on going

We zijn zo blij
We zijn zo blij! Het ziet er erg netjes uit.
Vriendelijke/professionele monteur ook.

Respuesta de Klinkq
Ontzettend tevreden met het leveren en…
Ontzettend tevreden met het leveren en plaatsen van de deuren . Snelle levering , goede communicatie, echt vakwerk !

Helemaal top
Helemaal top! Fijne mensen, snelle levering en vooral goede kwaliteit.

Respuesta de Klinkq
Más información sobre otros tipos de reseñas.