Klintart | Malene Klint Vejlby Opiniones 33

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kontaktede Malene/Klintart i sidste øjeblik; en uge før min fars firs års fødselsdag og spurgte om muligheden for at få malet en særlig fugl på et særligt område som gave til ham. Malene gik ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den smukkeste detaljerede ugle på personligt landkort - alle ønsker opfyldt og lyttet til. Alt er perfekt og har bragt megen glæde☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Malene har det hyggeligste lille galleri ved “ verdens ende” tæt på vandet. Man fornemmer hurtigt at Malene henter megen inspiration i naturen og på fineste vis formår at formidle det bl.a. med fugle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Artista
  2. Galería de arte
  3. Artesanías
  4. Estudio de pintura artística
  5. Tienda artística

Escrito por la empresa

I mit atelier i naturskønne omgivelser arbejder jeg med fugleillustrationer. Primært på gamle originale søkort. Desuden maler jeg også med olie og akryl på lærred. Her finder jeg oftest inspiration i naturen og hos menneskene omkring mig. Jeg modtager meget gerne bestillingsopgaver, hvis du har ønske om en særlig fugl malet på et kort over et bestemt område. Foruden billedkunst arbejder jeg også med keramik. Mine skåle, vaser og kopper er ligesom min billedkunst præget af min kærlighed til den vilde natur, og motiverne er ofte fugle, insekter og vilde planter. Besøg er meget velkomne efter aftale. :-)

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service

Fantastisk service, glæder mig til at få de smukke kort hængt op i sommerhuset

26 de marzo de 2026

Respuesta de Klintart | Malene Klint Vejlby

Tusind tak for de fem stjerner! 😀🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den smukkeste detaljerede ugle på…

24 de marzo de 2026

Kære Cathrine.
Det glæder mig meget at høre, at din mor blev glad for sløruglen. Det var en skøn opgave! 😍🙏

En personlig proces

Det var en stor oplevelse for min bror og mig at være med fra starten af processen - fra valget mellem flere forskellige kort til valg af fuglen og dennes placering på kortet. Resultatet var rigtig flot ❤️ Vi valgte at tage til Sydfyn for at hente billedet og det var en kæmpe fornøjelse at møde Malene 😃

25 de marzo de 2026

Kære Sarah.
Det var en stor fornøjelse at male fuglen til jeres bror. Og at møde jer! 😀
Kh. Malene.

Super service

Super god personlig kontakt. Hurtig levering. Er vild glad for min kop, bruger den hver dag, virkelig godt lavet. Tak...

20 de marzo de 2026

Selv tak! Og mange tak for den fine anmeldelse. 😀🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukke keramik kopper og skåle

Utrolig smukke keramik kopper og skåle, som er en nydelse at se på. Da der var en vare, jeg ikke kunne finde ud af at lægge i kurven, blev min mail hurtigt besvaret, så hele min bestilling kunne sendes samlet. Top service.

9 de marzo de 2026

Kære Lotte.
Tusind tak for dine søde ord om min keramik! Det glæder mig, at du er tilfreds med købet. 😍🙏

Super flot kort

Inden det færdige kort med 5 fugle havde jeg en super god dialog med Malene. Og det er blevet et virkelig smukt resultat

23 de febrero de 2026

Kære Anette, det glæder mig meget at høre, at I blev glade for fuglene. 😀🙏

Alt ved handlen med Malene

Alt ved handlen med Malene, var skønt roligt og imødekommende.
Hun er ganske simpelt så sød, rar og serviceminded.
Hun gør alt for kunden får en god oplevelse og så er hun virkelig behagelig.
5 stjerner herfra.
Gitte

31 de enero de 2026

Tusind tak for dine søde ord, kære Gitte. 😍🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt besøg med smuk kunst

Hyggeligt inspirerende besøg. Fik lavet det fineste billede og købt smukt keramik.

24 de enero de 2026

Kære Jane.
Der glæder mig meget, at du er glad for dine køb. 😍🙏

Meget tilfreds 😊

Lynhurtig ekspedition 😊
Fik derudover tilføjet ekstra vare uden problemer.
Meget tilfreds med mit køb 😊
Det er skønne ting Malene laver !

18 de enero de 2026

Kære Grethe.
Tusind tak for dine søde ord. 😍🙏
Det glæder mig, at du er tilfreds. 😊

God kommunikation

Fin og overskuelig hjemmeside.
God kommunikation om køb og forsendelse.

3 de enero de 2026

Respuesta de Klintart | Malene Klint Vejlby

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😍🙏

Fantastisk fødselsdagsgave

Malene gik til sagen med stor ildhu og imødekommenhed, hun løste opgaven med bravour - og endda til levering dagen før fødselsdagsfesten.
Min far blev MEGET glad for det smukke, unikke og meget personlige billede, der er garanteret en hædersplads i hans nye hjem.
Jeg har KUN gode ting at sige om kontakten med Malene og hendes fine værker.

11 de septiembre de 2025

Kære Nova.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig meget, at din far blev glad for isfuglen på det fine gamle kort! 😍🙏

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.