Fantastisk oplevelse
Jeg vil gerne dele min oplevelse af en fantastisk head spa, som jeg fik ved Ida. Fra det øjeblik, jeg trådte ind blev jeg mødt af en varm og indbydende atmosfære. Ida er utrolig dygtig og har en fantastisk evne til at få en til at føle sig afslappet.
Behandlingen startede med en grundig introduktion-hvor hun tog sig tid til at fortælle om selve head spaen, som var en ren fornøjelse – en kombination af blide hovedbundsmassage, aromaterapi, massage og plejende produkter, der efterlod mit hår silkeblødt og min sjæl forfrisket.
Det var ikke bare en behandling; det var en oplevelse for alle sanser. Musikken var beroligende, og duften af de anvendte olier var himmelsk. Jeg kunne mærke, hvordan stress og spændinger smeltede væk, mens Ida arbejdede med stor omhu og præcision.
Efter behandlingen følte jeg mig som en ny person. Jeg gik derfra med en følelse af velvære og fornyet energi. Jeg kan varmt anbefale Ida til alle, der ønsker en luksuriøs og afslappende head spa-oplevelse. Jeg ser allerede frem til mit næste besøg!