Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk oplevelse

Jeg vil gerne dele min oplevelse af en fantastisk head spa, som jeg fik ved Ida. Fra det øjeblik, jeg trådte ind blev jeg mødt af en varm og indbydende atmosfære. Ida er utrolig dygtig og har en fantastisk evne til at få en til at føle sig afslappet.

Behandlingen startede med en grundig introduktion-hvor hun tog sig tid til at fortælle om selve head spaen, som var en ren fornøjelse – en kombination af blide hovedbundsmassage, aromaterapi, massage og plejende produkter, der efterlod mit hår silkeblødt og min sjæl forfrisket.

Det var ikke bare en behandling; det var en oplevelse for alle sanser. Musikken var beroligende, og duften af de anvendte olier var himmelsk. Jeg kunne mærke, hvordan stress og spændinger smeltede væk, mens Ida arbejdede med stor omhu og præcision.

Efter behandlingen følte jeg mig som en ny person. Jeg gik derfra med en følelse af velvære og fornyet energi. Jeg kan varmt anbefale Ida til alle, der ønsker en luksuriøs og afslappende head spa-oplevelse. Jeg ser allerede frem til mit næste besøg!

21 de junio de 2025

Vidunderlig afslappende

Stedets nye Head spa kan varmt anbefales. Det var helt vidunderligt. Afslappende i en sådan grad at det bare må prøves igen. Kunne godt blive en vane. Det var en skøn og meget sanselig oplevelse . Så vil du forkæle dig selv så prøv.

11 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en fantastisk fin oplevelse

Det var en fantastisk fin oplevelse, og trods den begrænsede størrelse mangler der ikke noget. Vi fik fantastisk service og gik alle 5 glade og afslappede derfra🤩

8 de marzo de 2025
Logotipo de Klitmollerspa

Respuesta de Klitmollerspa

Hej Christina,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at I havde en fantastisk oplevelse, og at I følte jer godt serviceret. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde jer velkommen igen snart!

De bedste hilsner
Nilüfer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jer er første gangs kunde

Jer er første gangs kunde, og kommer helt sikkert igen.
Fik den sødeste velkomst, det var som om jeg var ventet med glæde.
Sød smilende og meget hjertelig modtagelse.
Sikke en tålmodighed, og stemningen var rolig og afslappet, det var så dejlig en oplevelse, og den behandling jeg fik var grundig og dybt professionelt.
Jeg glæder mig allerede til jeg skal der hen igen.
Stor anbefaling her fra.

12 de septiembre de 2023

Fantastisk afslappende oplevelse

Fantastisk afslappende oplevelse, med alt hvad du behøver (boblebad, sauna, steam), fantastisk udsigt og rolig stemning! Ville anbefale det til alle der er på besøg i området.

20 de octubre de 2022

Har fået en fantastisk…

Har fået en fantastisk ansigtsbehandling, føler mig som et nyt menneske :-) Professionel, venlig og smilende personale og dejlige omgivelser. Helt klart et besøg besøg værd hvis man skal til Klitmøller og trænger til at blive forkælet.

24 de junio de 2022

Virkelig dejligt sted

Jeg har været i Klitmøller Spa flere gange og har altid fået rigtig god behandling. Smukke, rene og rolige omgivelser og meget søde, dygtige og kompetente medarbejdere.

Idag fik jeg den skønneste “sommer-behandling” med bodyscrub, massage og ansigtsbehandling. Jeg svævede ud af døren fuldstændig afslappet. Ren wellness. Kan varmt anbefales ❤️

18 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super skuffende

Super skuffende ! Dårlig velkomst, ingen smil så man føler sig i gode hænder.
Jeg er selv massør så jeg ved diskretion betyder meget for kunden, massøren står i samme rum mens jeg skal klæde mig af, ikke særlig rart. Jeg oplyser at jeg døjet meget med nakke og skulder , massagen er grov og på mig ingen måder behagelig.
Jeg har nu endnu flere smerter end hvad jeg kom med. Så ondt i rygraden er det helt tosset nu. Vil bestemt ikke anbefalde det her sted.

17 de junio de 2022
Logotipo de Klitmollerspa

Respuesta de Klitmollerspa

Hej Camilla
Vi beklager, at du føler du har haft en dårligt oplevelse hos os. Jeg ville ønske, at du havde givet udtryk for dette undervejs, så vi kunne have reageret på det og ændret massageform da det er meget individuelt hvad folk er til, det må du jo også selv kende til når du selv er massør. Vi var af den overbevisning, at alt var godt siden du ikke sagde andet eller på nogen måde gav udtryk for at det ikke var som ønsket.
Nu kan vi jo desværre ikke ændre det, men vil tage din følelse til os. Kh Nilüfer og Ida

Lækkert og dejlig stemning 😊

Min datter og jeg havde nogle dejlige timer med Forkælelse for to.
Hjemlige rammer, hyggelige og lækre lokaler. Virkelig dejlig massage efter jacuzzi, dampbad og sauna.
Meget venligt personale.
Kan helt klart anbefales 😀😀😀

25 de octubre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.