Al jaren koop ik mijn ontbrekende klm huisjes bij KLM Huisjes. De website, service en levering zijn uitstekend, betrouwbaar c.q. goed verzorgd.
Consulta las opiniones de los clientes
Het zijn prachtige huisjes waar we heel blij van worden. We hebben een goede ervaring opgedaan in hotel New York en dat was dan ook de reden om de huisjes aan te schaffen. 1 van de huisjes is naar een... Ver más
Ik vind dit een uitstekend bedrijf. Het is een onderneming die haar klanten op een zeer nette, eerlijke en rechtvaardige manier behandelt. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen en adviseer... Ver más
I have been buying my KLM houses from this company, klmhuisjes.nl, for nearly 30 years, and nothing in all these years has ever gone wrong... So if you are looking for a company to start, complete, or... Ver más
Información de contacto
Meander 183, 1181 WN, Amstelveen, Holanda
- +31653150292
- info@klm-huisjes.nl
- klmhuisjes.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
KLM Huisjes is een prima webshop
goede service en mooie huisjes
Alles naar wens
Netjes verpakt en op tijd verstuurd
Netjes verpakt en op tijd verstuurd. Jammer dat er geen Bols meer in zit.

Respuesta de KLM Huisjes
Binnen enkele dagen na order al binnen…op tijd voor vrienden in Normandy 82 jaar bevrijding
Binnen enkele dagen na order al binnen op ons nieuwe adres
Gedaan wat was beloofd en zo hoort het…
Gedaan wat was beloofd en zo hoort het ook.
Klm huisjes was netjes in bubbelfolie…
Klm huisjes was netjes in bubbelfolie ingepakt.
Een huisje zat een scheurtje in en…
Een huisje zat een scheurtje in en lekte bij recht op zetten
Verpakking was goed
Zaak netjes en snel opgelost.
Super service en snel
Zeer correct
Zeer correct, super goede originele kwaliteit en bezorging zoals afgesproken
Snelle levering prima verpakt
Mooi huisje van Hotel New York
Mooi huisje van Hotel New York. Kwam perfect aan, goed ingepakt!
Kon makelijk en eenvoudig producten…
Kon makelijk en eenvoudig producten bestellen op de website.
Snel en correcte levering
Betrouwbaar
Het artikel was goed verpakt en supersnel geleverd. En de huisjes zelf blijven mooi.