Jag beställde bandstift till mitt armbandsur, och bilden visade 2st stift, och i texten stod "one piece". Till min besvikelse kom bara ett stift, och jag mailade kundservice och påpekade att bilden på... Ver más
Jag fick klockan som jag beställt men utan den presentinslagning/gift wrap som jag betalat 45 kr (!) för. Eftersom den var så dyr antog jag att den skulle vara nån jättefin ask, som på bilden. Men... Ver más
La empresa ha respondido
Det har verkligen varit helt enastående bra. Jag hittade den klocka jag ville ha, beställde enkelt och bra och sedan fick jag besked om att klockan var på väg och var hos mig på väldigt kort tid. Då... Ver más
Fick klockan inom några dagar och den motsvarar alla förväntningar 😀. Fick med ett länkverktyg och den fungerade bra, däremot var det lite svårt att hitta instruktionsvideon på er hemsida på hur m... Ver más
Sobre Klockor.se
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Kvalitet, kvantitet och komfort
Med över 2000 sorters klockor, i eget lager, så garanterar vi att du har din beställning inom 3 arbetsdagar. Vårt utbud fortsätter att växa, och det inkluderar inte bara kända och lyxiga klockor/kollektioner, utan även mindre kända märken.
Kildebakkegårds Alle 121, 2860, Søborg, Dinamarca
- kontakt@klockor.se
- klockor.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
snabb leverans håller vad de lovar
Beställde nära jul, annonsen lovade snabb leverans och det var precis vad det var.
Mycket bra information under leveranstiden.
Håller verkligen vad de lovar.
Bra service
Köpte en klocka till min son och är mkt nöjd m både varan och servicen. Rekommenderas !
Snabb leverans. Ingen fakturaavgift. Bra hemsida
Mycket nöjd!
Är förstagångsköpare på sajten och är helt nöjd med mitt köp och hela processen kring det. Smidigt på alla sätt!
Fint paket och klocka
Väldigt Fin ask som kom med klockan, samt sambon väldigt nöjd med klockan som present!
Super bra utbud
Hat köpt flera klockor här.
Är super nöjd, bra utbud, bra priser och snabb leverans.
Uppskattar att man får med verktyg gratis för att korta stål länkar på banden./ Ulrika
Lång leverans
Är nöjd med produkten dock så tog det över en vecka att få klockan, inte 1-3 dagar som det stod. Men nu när den anlänt så är jag nöjd
Nöjd med allt!
Tydlig och enkel navigering på hemsidan och snabb och smidig leverans!
Mycket bra service
Ger 5 stjärnor för att jag fick otroligt snabbt svar på min fråga, fick snabb leverans och bra pris. Känner att sidan är inbjudande och det känns lätt att ta kontakt om man har funderingar.
Kan tänka mig att de enda som bör ändras på är att vissa avsnitt enbart är på danska, och jah tror många förstår men känner sig osäkra på om man förstått rätt och då kanske avstår från att beställa eller klicka i att de förstått.
God jul
Mvh Erika
Jag är nöjd med leverans och att det var tydliga villkor. Sen är inte klockan provad än! Julklapp🎅
Snabb leverans och bra hemsida!
Det var lätt att shoppa på hemsidan och jag visste vad jag köpte genom de klockrena beskrivningarna. Klockan kom på bara två dagar och blev en uppskattad 18-års present.
Smidigt och bra!
Många bra olika fina klockor att välja på, leveransen gick fort och klockan kom bra förpackad så orginalförpackningen inte hade en skråma! Väldigt nöjd!
Bra service!
Jag letade länge efter en bra sida där jag skulle finna den rätta klockan åt min sambo. Jag är jätte nöjd med min beställning och leveransen gick smidigt och snabbt. Tack vare er så fann jag en fin julklapp åt min sambo!
Tack
Order bekräftelse
Jag skulle gärna vilja att ni på något sätt bara meddelar på email att ni tagit emot min oder. Så att man vet att beställningen kommit fram, även om detta inte är er rutin nu.
Sen blev jag jätte glad att ni svarade så snabbt när jag skickade en fråga.
Väldigt fina produkter ni har i ert sortiment.
Más información sobre otros tipos de reseñas.