Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag beställde bandstift till mitt armbandsur, och bilden visade 2st stift, och i texten stod "one piece". Till min besvikelse kom bara ett stift, och jag mailade kundservice och påpekade att bilden på... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag fick klockan som jag beställt men utan den presentinslagning/gift wrap som jag betalat 45 kr (!) för. Eftersom den var så dyr antog jag att den skulle vara nån jättefin ask, som på bilden. Men... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fick klockan inom några dagar och den motsvarar alla förväntningar 😀. Fick med ett länkverktyg och den fungerade bra, däremot var det lite svårt att hitta instruktionsvideon på er hemsida på hur m... Ver más

1. Relojería

Sobre Klockor.se

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Sedan 2011 så har Klockor.se erbjudit märkesklockor av högsta kvalitet, till bra priser. Vår mycket användarvänliga nätbutik är utformad för att ge våra kunder en bra shoppingupplevelse, och man kan enkelt ställa in de preferenser som man föredrar, för att snabbt få ett favorit-urval av klockor.

Kvalitet, kvantitet och komfort
Med över 2000 sorters klockor, i eget lager, så garanterar vi att du har din beställning inom 3 arbetsdagar. Vårt utbud fortsätter att växa, och det inkluderar inte bara kända och lyxiga klockor/kollektioner, utan även mindre kända märken.

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra och snabb service samt mycket bra utbud!

Mycket bra företag med snabb och bra service! Inga konstigheter.
Väldigt bra utbud av klockor.
Dessutom, om man väljer att få sin klocka inslagen som present så gör dem det väldigt bra och snyggt!

Rekommenderas starkt!

3 de diciembre de 2015

Perfekt på alla sätt

Det har verkligen varit helt enastående bra. Jag hittade den klocka jag ville ha, beställde enkelt och bra och sedan fick jag besked om att klockan var på väg och var hos mig på väldigt kort tid. Då det var en present till en god
vän som var tillfälligt hemma hos mig, var det perfekt.
Dessutom älskade hon klockan från Michael Kors:)

3 de diciembre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt, billigt och snyggt!

Beställde en Dyrberg/Kern klocka som var nedsatt 50% lite på känn, tack vare att det fanns möjlighet till fri retur. Blev mycket glatt överraskad då det efter den väldigt snabba leveransen visade sig att klockan var 100 ggr finare irl än på bilden! It's a keeper!

Allt bra

Bra pris. Snabb leverans. Snyggt Guessarmband. Mycket nöjd!

Klocka

Jag tyckte det var snabb leverans och smidig betalning. En födelsedagspresent som ska ges idag :-) Ett plus var att leveransen var kostnadsfri just nu!

Snabbt och enkelt

Beställde en klocka på onsdagen och redan nästa dag kunde jag hämta ut den.
Bra hemsida och hade många snygga klockor.
Mycket nöjd.

27 de noviembre de 2015

SUVERÄNT!

Beställde en klocka på Klockor.se, fick blixtsnabb best.konf. och leverans efter EN dag. Helt suveränt!

26 de noviembre de 2015

superbra

Prisvärda produkter och snabb leverans.
Superbra sätt att betala på. Jag rekomenderar Klockor.se till min familj o alla mina vänner

24 de noviembre de 2015

Toppbetyg

Min sambo beställde en klocka från er hemsida som en bonus till mig efter att jag fött vårt andra barn. Klockan kom redan två dagar efter beställningen och levde upp till alla våra förväntningar. Stort tack!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extremt snabb leverans och grymt bra service

Beställde först fel klocka, fick hjälp av supporten att skicka tillbaka den samt lägga en ny beställning på rätt klocka. Det tog 22 timmar för mig att få hem den rätta beställningen och felbeställningen är tillbakaskickad.

Hur smidigt som helst, rekommenderas varmt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sista gången jag handlar klockor i butik!

Detta var min första gång jag beställde en klocka från internet ( och en väldigt dyr en!) så jag var lite skakis innan men klockor.se fick mig att känna trygg. Speciellt då de bl.a hade klarna samt postens logor representerade. Frakten och returen är gratis och jag fick även med mig ett verktyg till min klocka (gratis!) så jag kunde justera om länkarna på min klocka.
Fick också snabbt svar på mejl!
Rekomenderar Verkligen denna sida och den är värd 5 stjärnor , och som rubriken lyder; det är sista gången jag handlar klockor i butik!

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.