Información sobre la empresa

1. Persona de mantenimiento

Escrito por la empresa

Bij Klussi.nl boek je snel en gemakkelijk een betrouwbare vakman direct online wanneer het jou uitkomt. Of het nu gaat om een lamp ophangen, IKEA meubel monteren, kraan vervangen een Tv ophangen of het leggen van laminaat. Onze ervaren vakmannen helpen je snel en vakkundig. We leveren kwaliteit en gaan pas weg als je tevreden bent. Klussi.nl is het online klusplatform van Zuidoost-Brabant waar je direct een vakman boekt met standaard 3 maanden garantie en zeker bent van vaste prijzen, geen voorrijkosten, geen service kosten en betaal je pas als de klus is geklaard.

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,6

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom een meer dan prima ervaring!

2e keer dat ik deze mijnheer besteld had voor een aantal klussen..... prima werk , sympathieke gast, mooi op tijd, en betaalbaar!!
Mocht ik in de toekomst weer wat klussen hebben... zal geen seconde aarzelen!

11 de septiembre de 2026

Snel en professioneel

Snel en professioneel - binnen een uur twee ramen en deurengerepareerd. Zeer tevreden met de communicatie (wat is er aan de hand), service en prijs/kwaliteit!

26 de agosto de 2026

Zeer bekwame allround klusjesman

Zeer bekwame allround klusjesman. Zorgt ervoor dat je tevreden bent en zorgt ervoor dat de klus goed gedaan wordt.
Goede communicatie en houdt zich aan afspraken. Fijn dat je elke keer met dezelfde professional te maken krijgt.
Ook de prijs meer dan redelijk.
Dik tevreden en zal zeker nog een keer gebruik maken van deze service.

15 de mayo de 2026

Topervaring met Klussi.nl

Topervaring met Klussi.nl! Ze hebben onlangs mijn badmeubel vervangen en ik ben meer dan tevreden. Ze werken vakkundig, secuur en laten alles heel netjes achter. Wat ik vooral waardeerde is de goede communicatie en de oprechte gezelligheid. De volgende klus gaat zeker weer naar hen!

22 de abril de 2026

The best service !

The best service ! With amazing people, I would definitely recommend them. Everything went smoothly, we installed a TV mount and our curtain rail, and they did such a great job.🙏🏾
Will definitely be using Klussi for good🤗!

13 de abril de 2026

5/5 amazing service

Easiest 5 stars I have given. The work I wanted done was not available as a direct booking on the website, so I requested an estimate instead to have a glass showerwall and a new vanity placed in my bathroom. Response was quick, price was fair but most importantly the work was done to a high standard. Will book here again for future jobs.

9 de febrero de 2026

Buitenlamp ophangen Eindhoven

Heel eenvoudig zelf je afspraak inplannen via de website, duidelijke informatie over tarieven, heldere communicatie via e-mail (bevestiging, factuur, herinnering van de gemaakte afspraak). Zeer vriendelijke klusjesman Johan die heel netjes een buitenlamp heeft opgehangen. Wij zijn tevreden, dus volgende keer weer Klussi.nl!

3 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedrijf houd je goed op de hoogte

Bedrijf belde netjes op dat het wat uit liep kwa aankomst ,omdat ze vast zaten in het verkeer en hebben daarna netjes de klusjes gedaan aardige jongens raad het bedrijf aan.

Fijn dat het bedrijf mij op de hoogte bracht.
Heb ook meegemaakt dat bedrijven gewoon niks lieten horen en dat je zit te wachten thuis.
Ben je een vrije dag kwijt.

31 de marzo de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.