Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik lavet helt nyt microcement gulve med epoxy top efter en vandskade - efter blot få måneder begyndte det og skalle af i alle rum. Flere gange er jeg blevet lovet de vil lave det om, men nu er der... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

KM Murer og Epoxy leverede et fantastisk arbejde i form af flakes garagegulvs-belægning. Forberedelser, ønsker og valg af produkt forløb smertefrit med deres fine showroom i Sæby og den store er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service Vi er virkelig tilfreds med vores oplevelse hos kmmurer&epoxy. Fra første samtale i tlf. var kommunikationen klar og professionel, og vores nye gulv i vores garage blev lavet til aft... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik kontakt til KM Murer gennem vores normale leverandør af murerarbejde. Hele processen har været super god. Vi fik en fornuftig pris på et epoxy-gulv i vort køkken/pejsestue (På vores campin... Ver más

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,2

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tak Kasper.

Tak Kasper.

For veludført arbejde, det er helt perfekt.
Prisen var vi også MEGET tilfreds med. 🙏🙏🙏💪

Du overholdt også tidsplanen, tak for det… 🙏👍

Claus Krogh.

18 de febrero de 2025

Epoxy gulv på campingplads

Vi fik kontakt til KM Murer gennem vores normale leverandør af murerarbejde.
Hele processen har været super god. Vi fik en fornuftig pris på et epoxy-gulv i vort køkken/pejsestue (På vores campingplads). I tilbuddet var det specificeret hvad der skulle være af temperatur i rummet og i hvilken tilstand det skulle være, når han gik i gang, samt hvad der ville blive udført og til en given pris, som holdt.
Vi havde et super ping-pong samspil i hele processen og vigtigst af alt: Vi har nu et lækkert gulv i hele området - Lavet til tiden og til prisen.
Tak for kampen Kasper - De bedste anbefalinger herfra.

7 de febrero de 2025

Badeværelse med microcement

Fik lavet badeværelse med microcement. Det levede desværre ikke op til vores forventninger. Men det aller værste er, at Kasper slet ikke har nogen som helst form for selvkritik. Han pudser sin glorie og bekræfter sig selv med, at det er jo håndarbejde og så må der gerne være fejl.
Vi fik dog repareret to hjørner i brusenichen - her kunne han end ikke sev se, hvor meget der skulle repareres, men spurgte “hvad er det jeg skal gøre og hvor meget vil I have jeg laver”! Helt ærligt.
De resterende utilfredsheder vi havde, turde vi slet ikke få ham til at prøve at reparere, i frygt for at resultatet blev værre.

Mit personlige håndarbejde laver jeg om, indtil det er så perfekt som muligt.

Vi valgte en dyr løsning, bl.a fordi det var lokalt og regnede med at prisen afspejlede det færdige arbejde.

Dyre lærepenge.

7 de septiembre de 2024

Fint arbejde

Vi er rigtig godt tilfreds med vores nye gulv i badeværelset. Og flinke folk der var nemme at samarbejde med.

12 de octubre de 2024

Helt kanon oplevelse med Kasper

Helt kanon oplevelse med Kasper. Fantastisk rådgivning og vejledning fra start til slut.
Kommer til de aftalte tidspunkter og udføre et lækkert stykke kvalitetsarbejde.

Vi er vildt begejstret for vores nye badeværelser og bryggers. Samt opshining af køkkengulv.

Kæmpe anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan kun give Kasper vores bedste…

Vi kan kun give Kasper vores bedste anbefalinger.
Kyndig og informerende vejledning gennem hele renovationen af vores badeværelse, som bestod af microcement på gulv og vægge. Altid til at komme i kontakt med og punktlig og overholdt de aftalte tider. Desuden er Kasper en utrolig behagelig person, og vi har gennem hele processen følt os trygge.

30 de agosto de 2024

Super professionelt udført arbejde

Super professionelt udført arbejde. Vi har fået en fantastisk lækker flakefloor i vores garage med en afsluttende flot kant op af væggen. Arbejdet er udført med fuld tilfredshed til aftalt tid. Kasper er nem at komme i dialog med og kommer med kyndig rådgivning og ideer til projektet. Vi er meget tilfredse med vores nye gulv og vil til en hver tid anbefale Kasper til andre, som skal have et lækkert gulv :)

22 de agosto de 2024

Super hjælpsom fyr

Kasper er virkelig en pålidelig håndværker med styr på tingene, kommer altid med saglig og kyndig vejledning, altid behjælpelig med at finde den bedste løsning for os. Kan kun anbefale at bruge Kasper.😊

29 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kasper gav os en masse små finish…

Kasper gav os en masse små finish ideer, der var med til, vi fik den perfekte løsning og fik prikken over i’et med vores nye gulv. Han var meget ærlig og servicemindede, det gjorde vi var helt trygt ved at få netop ham til at lave gulvet. Stor anbefaling her fra👌

20 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig til at komme og give tilbud.

Der har slet ikke været problemer i forløbet og det færdige resultat er fantastisk.

Tak til Kasper!!

6 de febrero de 2024

Dårligt håndværk

Virksomheden har lagt nye fliser i min garage.
En hel del har manglende vedhæftning.

Jeg har flere gange både skrevet og ringet til virksomheden for at bede om at få udbedret fejl men jeg kan ikke få svar.

Jeg kan derfor så ikke anbefale virksomheden

18 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ham skal man holde sig fra…

Først laver de et elendigt stykke arbejde.
Senere er det (næsten) umuligt at få det udbedret. Og når det så er udbedret efter mere end 8 måneder, er det stadig ikke tilfredsstillende.
I vores tilfælde drejede det sig om støbning af et badeværelsegulv, opsætning af fliser i bruseniche samt PU-belægning på gulvet i et nyetableret badeværelse – d.v.s. at der ved start kun var vægge og loft.
Gulvet blev støbt. Men af en eller anden uforklarlig grund er der ikke støbt bag ved toiletafløbet – og det er heller ikke blevet gjort ved udbedringen. Så der er hul i gulvet ind mor brusenichen.
Fliserne er sat pænt op. Men af en eller anden – igen uforklarlig – grund har den, der udførte arbejdet, skåret af de plastikrør, som blandingsbatteriet skulle monteres på. VVS-manden kunne dermed ikke garantere, at tilløbet ville holde tæt uanset hvor meget silicone, han brugte. Dette har KM Murer & Epoxy nægtet for og vil heller ikke sørge for udbedring. Men vi har billeddokumentation for fakta.
PU-belægningen, som K selv stod for, var fyld med blærer og urenheder, da han var færdig (ugen op til Påsken 2021). Belægningen var enkelte steder heller ikke ført helt ud til væggen. Kanten til brusenichen var helt ujævn. Her burde han nok have lavet en slags forskalling og lavet kanten af to omgange. Dette kunne han godt selv se og lovede at udbedre overfladen til vores fulde tilfredshed.
Hver gang en af KM’s murere var hos os, var det kun meget kort tid, fordi han altid skulle skynde sig videre til en anden arbejdsplads.
Vi ville dog have hele gulvet fikset. Men dette ville K ikke være med til. Han ville kun udbedre det, som var synligt efter, at toilet og boblebad var monteret.
Så var der ellers total radiotavshed fra K’s side, undtagen når vi flere gange rykkede for et tidspunkt for udbedringen. Så kunne der enten ikke skaffes materialer eller også havde han ikke tid. Vi gav ham ellers flere tidshuller, hvor arbejdet kunne udføres.
Vi havde heldigvis aftalt med K, at vi kunne holde fakturabeløbet tilbage indtil vi var tilfredse med arbejdet. Til sidst indvilgede han i at ”færdiggøre” arbejdet, da jeg gav ham en frist til 31.januar ’22. Ellers ville vi få et andet firma til at lave hele gulvet om og trække beløbet fra KM’s faktura. At få et andet firma til at lave arbejdet om fra bunden ville sandsynligvis koste mere, end det beløb, som vi havde tilbageholdt.
Aftalen blev, at arbejdet skulle udføres i uge 3 2022. K lagde en ny gang PU oven på det gamle og fik da også ført belægningen ud til væggene. Men ingen udbedring under boblebadet, og der blev stadig ikke støbt bag toilettet. Nu er overfladen på det, som er synligt, dog rimelig pæn. Men der er kommet PU på en væg og døren, som K ikke har renset af. Der er også cement på flisegulvet lige uden for badeværelset. Dette har KM heller ikke fjernet.
Da vi simpelthen ikke har troen på, at K har vilje og evne til at aflevere et ordentligt stykke arbejde, har vi givet op og accepteret en dekort på 2.500 kr.
Det skal lige nævnes, at vi valgte KM Murer & Epoxy, fordi K lagde silkecement på genboens gulv - og så var det jo nemt lige at give KM opgaven hos os.
Senere har det vist sig, at genboens gulv måtte laves om. Den udbedring , som KM lavede var så dårlig, at genboen måtte have et andet firma til at lave gulvet om.
Samme historie har vi efterhånden hørt fra mange sider. Ovenikøbet at der er håndværkere, som ikke vil arbejde sammen med KM for ikke at blive forbundet med den dårlige kvalitet.

21 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det nytter ikke at klage over arbejdet - det bliver alligevel aldrig lavet om.

Vi lavede en aftale med KM Murer og Epoxy om vandskurring af vægge samt silkecement på gulvet.
Starten forløb godt - han startede til aftalt tid i uge 38 og var færdig da ugen var omme.
Da vi kan benytte gulvet, konstaterer vi en større ujævnhed foran vores bagdør som vi selvfølgelig reklamerer over. Den reklamation forsøger vi at få ham til at reagere på, men vi kommer hen i 47 før han forholder sig til problemet.
Først i uge 50 påbegynder han reparationen efter vi har haft næsten daglig kontakt - og fået den ene undskyldning efter den anden.
Arbejdet afleveres i uge 51 - og resultatet gik fra skidt til endnu dårligere.
Frem til uge 9 forsøger vi at få kontakt med virksomheden - men vi får blot henholdende svar - og ingen handling. Herefter sker den endelige brud med virksomheden - og vi aftaler at det tilbageholdte beløb får vi som dekort - og så må vi selv finde en håndværker som kan lave gulvet færdig. Det gjorde vi - og fik et rigtig flot guld ud af denne troværdige håndværker.
Opfordringen er derfor at du ikke benytter virksomheden - for hvis du ikke får det leveret man kan forvente - så er virksomheden umuligt at få til at rette disse fejl.
Og hvis du alligevel indgår et samarbejde - så sørg for at tilbageholde betalingen indtil problemet er løst tilfredsstillende.
Og hvis du gerne vil have lavet Silkecement, så har jeg en god håndværker jeg kan anbefale.

13 de septiembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.