Knitter's Delight Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Knitter’s Delight er en rigtig fin og indbydende butik med gode kvalitetsmærker. Helle er et behageligt menneske, der gør meget for at kunder og kursister føler sig godt tilpas, set og hjulpet. Be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et besøg værd. Har kun ros til Helle og hendes hyggelige butik. Omhyggelig udvalgt sortiment, god service, altid hjælpsom og imødekommende.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt kursus som fik startet mit strikkeeventyr. Man får god hjælp til opstart og eventuelle spørgsmål, samt hyggeligt samvær. Klart en anbefalingen hvis du mangler et skub til at komme igang med strik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SÅ hyggelig et kursus i butikken en torsdag middag. “Lær at reparere din strik”. Super kyndig vejledning og inspiration til at bevare vores dyrebare strik. Helles dejlige butik skaber de perfekte ramm... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kæmpe anbefaling herfra:)

Har været på et barsels-strikkekursus og det var både super hyggeligt og lærerigt:)
Udover at der er rigtig god tid til at få hjælp under selve kurset, kan man også få hjælp over Instagram eller ved at køre ned i butikken i åbningstiderne - virkelig dejligt som nybegynder!
Jeg kan kun anbefale Knitter’s Delight!

5 de julio de 2022

Hej Matilde

Tusind tak for den flotte anmeldelse, hvor er det virkelig dejligt at høre, at du har fået lige den oplevelse af kurset, som jeg håber på at I får! 😃🎉

Og tusind tak for anbefalingen! 🙏

Mange hilsner fra Helle, Knitter’s Delight 🧶🌾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn lille garnbutik med mulighed for…

Skøn lille garnbutik med mulighed for diverse kurser. Kurserne tager udgangspunkt i brugbare ting, og der er al den hjælp man kunne tænke sig. Også imellem kursusgangene. Helle er positiv, hjælpsom og super engageret i at lære folk at strikke. De bedste anbefalinger til hendes lille firma.

Hej S. Lindgaard 🙂

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det betyder så meget! Hvor er jeg glad for, at høre om din oplevelse af kurset og i butikken - tak for dine anbefalinger 🎉🙏

Fantastisk strikkekursus

God betjening, fantastisk kursus i at strikke, når selv jeg kan lære. man får al den hjælp og støtte man har brug for.
Helle er sød, fantastisk og anergisk.

Hej Line

Ej men altså... TUSIND tak for de rosende ord! 🙏 Og hvor er det dejligt at høre, at du har fået alt det du havde brug for på kurset - det er lige alt det som jeg håber på, at I vil få ud af kurserne 🎉

Igen, tak! ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanvittigt lækre og bæredygtige…

Vanvittigt lækre og bæredygtige materialer - der er virkelig tænkt over, hvordan alt er forarbejdet og behandlet og om arbejdsforholdene har været optimale. Butikken er hyggelig og med et dejligt udvalg af garn, div. strikketilbehør samt små lækkerier. Butikken tilbyder også strikkekurset, hvor spændende projekter sættes i søen, hvor der er plads til alle niveauer og hvor der er hyggelig stemning og rigtig fin hjælp at hente. Helle er tålmodig, inspirerende og fuld af gode ideer og tricks til de strikkeglade.
Kæmpe anbefaling herfra.

Hej Anne

Tusind tak for den flotte anmeldelse af både vores sortiment, af butikken og vores kursus - det betyder helt utroligt meget 😃🙏

Dejligt strikkekursus

Jeg har været på det skønneste strikkekursus hos Helle, afholdt over 2 aftener.
Det har levet ovenud op til forventningerne, og jeg har lært så meget nyt. Kan varmt anbefales hvis man bøvler med at læse opskrifter, og bare har generelle begynder spørgsmål. Og så er butikken meget inspirerende at kigge og købe i!

12 de mayo de 2022

Hej Susanne

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😃 Jeg er så glad for at høre, at du har fået det ud af kurset, som jeg håber at formidle - og også tak for anbefalingen af min butik 😊🙏

Strikkekursus

Strikkekursus - nybegynder og let øvet
Jeg har deltaget i begge kurser hos Helle fra Knitters Delight. Helle underviser på en nærværende, rolig, pædagogisk og særdeles tålmodig måde - der er plads til alle "nybegynderspørgsmålene" som besvares med stor tålmodighed og med visning i praksis, FEDT! Der er en uhøjtidelig og rolig atmosfære i butikken og så serveres der de skønneste lækkerier mens der strikkes løs på kurserne.

11 de mayo de 2022

Respuesta de Knitter's Delight

Tusind tak for den flotte anmeldelse af strikkekurserne 🙏🙌 Jeg er så glad for at høre, at du har haft en god oplevelse på begge kurser 😃

Super godt begynder strikkekursus

Super godt begynder strikkekursus, hvor vi fik alle redskaber til at strikke en hue. Helle er sød og altid hjælpsom. Kurset kan varmt anbefales hvis man vil i gang med at strikke. Jeg har I hvert fald fået mod på mere.

Super fin fysisk butik også, med en masse fristelser, både kreative og spiselige.

6 de abril de 2022

Hej Nanna
Tusind tak for den fine anmeldelse og de søde ord! 😃 Jeg er så glad for at høre, at du har fået præcis det ud af kurset, som jeg håbede på 🎉

Mange hilsner fra Helle, Knitter’s Delight

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lige det kursus, jeg manglede!

Længe havde jeg gået og drømt om at komme i gang med at strikke mange lækre sager, som diverse sociale medier bugner af.
Begynderkurset hos Knitter's Delight var lige det skub, jeg manglede til at komme i gang. I en rigtig hyggelig, uformel og helt nede på jorden-stemning var der tid og mulighed for, at hver og en kom godt i gang med sit projekt.
Nu har jeg mod til at gå videre med flere projekter - jeg glæder mig :)

17 de marzo de 2022

Hej Camilla
Tusind tak for den flotte anmeldelse du har skrevet 🙏☺️ Det du beskriver, var lige det jeg håbede på, at begynderkurset kunne gøre! Jeg er så glad for, at du fik præcis det du havde brug for 😀

Mange hilsner fra Helle, Knitter’s Delight

Kompetent og nærværende service

Deltagelse på det hyggeligst strikke kursus i fine i omgivelser hos Knitter's Delight har skabt grobund for mange flere strikkeprojekter.

Som strikke-novice guider Helle nænsomt gennem alle aspekter af opskrifter, valg af garntyper og sikre på alle tænkelige måder at man kan komme godt i gang med ønskede projekter.
Samtidig bugner butikken af skønne og luksuriøse produkter, der samtidig rummer stærke budskaber om bæredygtighed, dyrevelfærd og generel ordentlighed.

Både butikken, webshop samt Helles undervisning er inspirerende og energien omkring Knitter's Delight indbyder til mange flere oplevelser.

15 de marzo de 2022

Hej Linda

TUSIND tak for den flotte, flotte anmeldelse! 🙏😃 Jeg kan slet ikke få armene ned over, at du har fået præcis den oplevelse af Knitter’s Delight, som jeg så gerne vil formidle! Det er så fantastisk dejligt at høre 🎉🎉 - igen, tusind tak ☺️🙏🙏

Knitter’s Delight 🧶🌿

Strikkekursus

Jeg har været på det hyggeligste begynder strikkekursus hos Knitter’s Delight. Helle var god til at gøre det forståeligt så man hurtigt fangede teknikken og var altid klar med en hjælpende hånd. Det kan helt klart anbefales :)

10 de marzo de 2022

Respuesta de Knitter's Delight

Hej Camillla - tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er så dejligt at høre :) Det var lige den oplevelse jeg håbede på, at I ville få :)

Mange hilsner fra Helle, Knitter's Delight

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt begynder kursus!

Godt kursus som fik startet mit strikkeeventyr. Man får god hjælp til opstart og eventuelle spørgsmål, samt hyggeligt samvær. Klart en anbefalingen hvis du mangler et skub til at komme igang med strikkepindene.

9 de marzo de 2022

Respuesta de Knitter's Delight

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏🙂
Vh Helle, Knitter’s Delight

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet flere gange på knittersdelight.dk, og jeg er mere end tilfreds!

Hurtig levering og god og brugbar kundeservice. Helle sidder altid klar til at hjælpe med vejledning, så man får den helt rigtige kvalitet og det rigtige udtryk med éns strikkeprojekter. Og så er det superlækkert lige at kunne købe kvali-snacks, som man let kan skjule for børnene i strikkekurven 😆 Derudover er den fysiske butik i Heden virkelig også et besøg værd!

28 de enero de 2022

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Charlotte! 😃
Vh Helle, Knitter’s Delight

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Delightful service and delivery on time and on point!

I bought the most amazing Christmas gift for my mother in law. I was quite last minute and therefore pleasantly surprised to find that the gift packages on the website were extremely affordable and so well thought out and it was super easy to find a very detailed description of everything. The selection is incredible with a nice range in the prices! I was amazed to receive a gift packaged so beautifully! Neat and tidy and with so much effort and care with all the special touches a card, some extra sweets, lovely paper and I can go on. The cherry on the top for us was the delivery time which literally was one day! Thank you Knitter's Delight for the delightful service! You really saved my Christmas this year spreading so much joy in our household. I will recommend your service to anyone and everyone and I will most definitely be coming back again! Thank you and keep it up!

28 de diciembre de 2021

Dear Danielle

Thank you so much for your recommendation, we are so happy that you are so very pleased with both our selection, our webshop and the service 🙌🙏 And thank you for noticing our attention to detail as well, that means a lot! We can not wait to welcome you back - you just made our day 😃

Best regards, Helle
Knitter’s Delight

En mega god shoppingoplevelse

Jeg købte to nøgler Eco Cashmere Fingering og kvaliteten er bare i top. Købsprocessen på hjemmesiden var nem og intuitiv, pakken kom halvandet døgn efter (bestillingen fandt sted om aftenen) og selve bestillingen var pakket så fint og lækkert ind.
En mega god oplevelse :)

21 de diciembre de 2021

Respuesta de Knitter's Delight

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Asbjørn 😃 Det betyder rigtig meget, at give en god oplevelse for vores kunder! Venlig hilsen Helle 🧶🌿

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service - og de lækreste garner. Kan varmt anbefale denne skønne butik.

21 de diciembre de 2021

Respuesta de Knitter's Delight

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Johanne 😀 Det betyder utroligt meget! Rigtig glædelig jul 🎄 Vh Helle, Knitter’s Delight

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.