Ik werd redelijk snel te woord gestaan en op een zeer prettige manier geholpen om mijn nieuwe motor te verzekeren. Omdat mijn oude motor nog niet verkocht was kreeg ik voor de termijn van 2 weken ee... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
In het begin kwamen we er niet uit hoe mijn vraag opgelost kon worden en Marleen deed er werkelijk alles aan om me verder te helpen. En dat is uiteindelijk ook gelukt!
Zeer slechte communicatie over de schadeafhandeling. Schade behandelaar leest het dossier niet en vraagt beelden op welke al 8 maanden geleden gedeeld zijn. Afhandeling van de schade duurt ook veel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij hebben 75 jaar ervaring met het verzekeren van motoren. Zo waren wij bijvoorbeeld de eerste op de markt met een nieuwwaarderegeling. Kies daarom voor KNMV Verzekeringen: de specialist met hart voor je motor.
Información de contacto
Coolsingel 120, 3011 AG, Rotterdam , Holanda
- +31 (0)88 - 810 8132
- info@knmvverzekeringen.nl
- knmvverzekeringen.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Zeer goede service bij KNMV.
Omdat mijn oude motor nog niet verkocht was kreeg ik voor de termijn van 2 weken een dubbele dekking zonder extra kosten.
Over het algemeen ben ik al jaren zeer tevreden met de verzekering en het contact met KNMV.
Bij Op Groen verzekering word ik…
Bij Op Groen verzekering word ik altijd keurig te woord gestaan.
Angelique is top
Angelique is top
ze denkt mee , heeft tijd voor het probleem en komt met oplossingen.
Zoals je mag verwachten van een dienstverlener
Angelique (en ook een collega) waren to-the-point. ze nam direct actie toen iets onduidelijk bleek te zijn. Daarnaast heb ik de indruk dat het ICT-systeem prima functioneerde. Geen onduidelijkheden en efficient.
Eerlijk gezegd een verademing t.o.v. wat ik de afgelopen tijd allemaal heb meegemaakt bij minstens 5 andere organisaties (traag; grove fouten; nogal eens onkundig e/o ongemotiveerd personeel)
Tot het uiterste gaan
De medewerkster dacht met me mee
Professioneel
Professioneel, rustig, duidelijk, klantvriendelijk, service gericht.
Zeer klantgerichte, vriendelijke benadering
Brenda heeft de tijd voor mij genomen om uit zoeken wat de beste verzekering voor mij zou zijn. Ook daarna een en ander klaar gezet voor collega's als ik later terug zou bellen voor de volgende stappen in de aanvraag
Zeer slechte afhandeling schade
Afhandeling van de schade duurt ook veel te lang (nu al 8 maanden en niet opgelost). KNMV neemt geen contact op met de tegenpartij om zaken af te handelen, dit heb ik zelf moeten doen.
vriendelijke en deskundige klantenservice
ik ben bijzonder goed en behulpzaam telefonisch geholpen door Brenda met het overzetten van mijn verzekering.
Silvia was helemaal TOP
Silvia was, ondanks het vroege uurtjes, erg alert en heeft mij prima geholpen met het afsluiten vd verzekering en het opzeggen van mijn oude verzekering.
Helemaal tevreden hebben afscheid genomen.
Goed geluisterd en direct gereageerd 👌
Silvia heeft mij zeer duidelijk…
Silvia heeft mij zeer duidelijk uitgelegd en geholpen tevens meegedacht.
Mijn dank!
Silvia is zeer kundig en kijkt goed mee…
Silvia is zeer kundig en kijkt goed mee met de klant. Ze regelt alles terwijl je aan de telefoon zit. Kort gezegd ze regelt het tot in de puntjes.
Onredelijke verzekeringseisen
Als je je nieuwe motor wilt verzekeren moet je hier niet zijn.
Ten eerste was de mevrouw welke mij te woord stond niet echt vriendelijk.
Op hun website staat dat je via Allianz voor circa € 30.- per maand je motor kunt verzekeren.
Dat scheelt meer dan de helft op de andere verzekeraars.
Via de site kan je de motor niet verzekeren, je moet bellen.
Maar als je dan belt met KNMV verzekeringen dan komt de aap uit de mouw.
Als eis moet jouw motor (€ 20.000 +) voorzien zijn van een goedgekeurd SCM alarm.
Laat dat nu al meer dan 4 jaar niet meer leverbaar zijn en ook nooit meer leverbaar worden.
Mijn motor is voorzien van een goedgekeurd SCM TV (track voertuig) met abonnement.
Ook niet echt goedkoop.....
Terug vinden van motor na diefstal is min 95% terwijl terug vinden met alarm nihil is.
Dus je zou denken dat is beter en voordeliger voor iedereen.
Maar nee wordt niet geaccepteerd door Allianz.
Op de vraag aan KNMV waarom Allianz deze onredelijke en onbillijke eis stelt welke tevens onuitvoerbaar is krijg je als antwoord dat de verzekeraar dat mag.
Nederlandse wetgeving is daar duidelijk over en uit praktijk blijkt ook dat verzekeraars vaak bakzeil moeten halen.
KNMV door en voor motorrijders.
Nou eigenlijk voor hen zelf alleen en het geld.
Andere verzekeraars (zonder eis SCM alarm) zijn in de meeste gevallen goedkoper.
Geen aanrader.
Ook OpGroen verzekeringen waar KNMV onder valt vindt dit normaal.
Gaat Allianz hier ook niet op wijzen en gaat ook geen klacht indienen bij de Bond van Verzekeraars. Alleen zij kunnen dat doen en jij als klant niet.
De eis van SCM alarm is niet zo iets als dat je op 30 februari geboren moet zijn om in aanmerking te komen voor 50 % extra korting.
ONREDELIJK EN ONBILLIJK.
Uitzonderlijk deskundige adviseur die…
Uitzonderlijk deskundige adviseur die ik ook binnen een minuut aan de lijn kreeg. Probleem werd ook daadwerkelijk opgelost zoals beloofd. Hulde
Slechtste verzekeraar ooit!
Zelden zo’n slechte verzekeraar meegemaakt. Verzekeringen worden elders onder gebracht maar het is elke keer weer een verrassing waar dat dan is aangezien je door KNMV doodleuk wordt doorverwezen en uiteindelijk van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Contact is sowieso niet te doen, je moet blij zijn als je al reactie krijgt want meestal krijg je die niet. Of pas na weken!
Onderstaande reactie is ook typisch: Dit is niet iets eenmaligs! Jullie weten net zo goed als mij dat dit al jaren de standaard is bij jullie. Dus wil je iets verbeteren begin dan eens met het verbeteren van de kwaliteit en snelheid van jullie reacties.

Respuesta de KNMV Verzekeringen
Lange wachttijden als je al geholpen…
Lange wachttijden als je al geholpen wordt ....
Ben al heel lang klant bij KNMV verzekeringen. En kreeg enkele weken geleden een mailtje dat er een bericht klaar stond in "Mijn omgeving". Echter ik kan niet inloggen in "Mijn omgeving".
Vervolgens heb ik een bericht verstuurd en heb ik een bevestiging ontvangen dat op werkdagen binnen 1 uur wordt gereageerd. Inmiddels ben ik 8 dagen verder.
Heb nu ook een verzoek ingediend via Whatsapp en deze staat nu 1 dag open (zonder reactie).
== update - 10 september ==
Vandaag telefonisch contact gehad met KNMV en het uitgesproken. KNMV belde mij en dat had ik niet meer verwacht. En dat siert ze en heb mijn review 1 ster erbij gegeven (van twee naar drie).
Vorige week wijziging door gegeven ivm…
Vorige week wijziging door gegeven ivm nieuw aangeschafte motor ter waarde van 30.000 telefonisch werd mij 2 keer mede gedeeld dat de wa+casco dekking akkoord was. Na een week stond de wijziging nog niet in de app. Opnieuw gebeld bleek de nieuwe motor nog niet verzekerd te zijn. Wat als er schade was ontstaan gedurende deze week
Más información sobre otros tipos de reseñas.