Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

12/3 modtog jeg en såkaldt Mysterybox med 6 fl. for 599,- kr. Omtalen hos Kobaj var at det var et supergodt tilbud til meget lavere priser end dagsprisen. Et opslag på Kobajs hjemmeside viste dog... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfälle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska är ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de logística

Escrito por la empresa

Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bestilt vin på samkøb hos Kobaj som…

Har bestilt vin på samkøb hos Kobaj som bruger et Burd til nærdistribution. Men det er helt umuligt at få noget at vide om leverancen og Kobajs Kundeservice virker heller ikke som om de har styr på noget. Ærgerlig da det egentlig er et godt koncept. :-(

16 de abril de 2024

Kære Christian

Mange tak for din anmeldelse. Den er jeg selvfølgelig meget ked af at modtage.
Dato for levering stod ikke i emailen du har fået fra Burd og det beklager jeg meget. Den fejl er rettet.
Men at kundeservice her ikke har styr på noget er ikke korrekt.
Jeg har skrevet til dig flere gange i dag hvilken dag den bliver leveret.

Jeg er ked af at du ikke syntes at du har fået en god oplevelse men jeg håber selvfølgelig at du vil give det en chance mere.

Mvh. Allan - KOBAJ Kundeservice

Super kundeservice

Service vurderes bedst når noget går lidt skævt. Og der leverer Kobaj bare i top. Hurtig, ukompliceret og fleksibel service = nemt for mig som kunde

12 de abril de 2024

Afhentning og smagning

Jeg synes, det er et fedt koncept, at man kan smage inden man køber.
Også selvom det er en anden type vin, der er bestilt og afhentet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udover at gøre en god handel

Udover at gøre en god handel, var Allan enormt hjælpsom, og gav en fantastisk service, da jeg ikke selv kunne afhente ordren.
Kæmpe anbefaling her fra!

Kenneth.

25 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har ikke fået mine varer fra pick up

Har ikke fået mine varer fra pick up. En af to æsker ikke kommet til Danmark, ukendt ankomst efter påske ikke særligt tilfredsstillende, vil ikke køre to gange, En kompensation ikke tilbudt.

Tak for efterfølgende svar og tilbud om levering bor jo tæt på en konkurrent, men har da haft fornøjelse af at smage meget og andet fra jer, men lad være at bede om en anmeldelse før leverance, Og jo jeg vil stadig handle med jer😊

26 de marzo de 2024

Kære Ole

Mange tak for din anmeldelse. Den er jeg ked af at læse. Som tidligere skrevet til dig i en email så er den ene af vinene forsinket fra vinbonden. Det beklager vi meget. Vi forventer at den ankommer til Danmark den 8. april hvorefter den vil blive vidersendt med det samme til dig. Det skal du ikke betale for.
Til trods for at den ene kasse ikke var klar til afhentning så håber jeg at du nåede at smage nogle af de mange gode vine.

Ærgerlig service

Min vin eg betalt og jeg kørte til pickup stedet i Hvidovre men der var ingen Bin at hente. En del var forsinket også manglende etiketter i Frankrig og en And-figurer var forsinket i måneder, pga transport fra Sydafrika. Øv.

Kære Peter
Mange tak for din anmeldelse. Den er jeg selvfølgelig meget ked af at læse. Som vi havde skrevet til dig i en email inden selve Pickup dagen så er de vine desværre forsinkede. Som aftalt tidligere så sender vi vinene videre til dig så snart at de lander i Danmark. De franske vine forventes at lande omkring den 8. april. Men så snart vi har en præcis ankomstdato så skriver vi til dig.
Til trods for at du gik forgæves håber jeg at du fik smagt på nogle af de mange gode vine og jeg håber at du har mod på at komme igen på et senere tidspunkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kunne desværre pludselig ikke hente på det aftalte tidspunkt. Vi fandt hurtigt en løsning med afhentning en anden dag, der passede mig.

18 de marzo de 2024

Noget værre rod

Modtager sms remindere om jeg skal huske at afhente min vin.
Kører derud, for så at få et svar om det er da en fejl med de sms’er og kan så køre hjem igen.
Ingen undskyldning eller bare den mindste form for beklagelse!
Da jeg så skal afhente vinen, så er det et stort kaos, tager 50 min for at få sin vin udleveret, at de så ligger på 1 sal og man så skal bære vinen ned af trappen er mindre optimalt.

Kære Niels,

Tusind tak for din tilbagemelding.

Jeg sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os. Det er vigtigt for os at sikre, at hver eneste kunde har den bedst mulige oplevelse hos os.

Jeg har undersøgt sagen nærmere, og jeg beklager dybt for de udfordringer, du stødte på ved afhentningen af din vin. Det er ærgerligt at høre, at der var forvirring omkring datoen i den pågældende sms, og jeg kan forsikre dig om, at vi arbejder på at forbedre vores kommunikation for at undgå sådanne fejl i fremtiden.

Vedrørende ventetiden ved udleveringen af din vin, er jeg taknemmelig for din feedback. Selvom det kan føles som en evighed, når man står i kø, kan jeg forsikre dig om, at det ikke tog 50 minutter. Ikke desto mindre vil jeg gerne undersøge, hvordan vi kan optimere vores processer for at gøre det mere effektivt for vores kunder.

Vi er også opmærksomme på udfordringen med vores placering på første sal. Mens vi ikke kan ændre dette lige nu, arbejder vi på at implementere en løsning med en elevator for at gøre det nemmere for vores kunder at transportere deres vine. Indtil da er vores team altid klar til at hjælpe med at bære dine vine ned til parkeringspladsen.

Jeg har sendt dig en email med et forslag til kompensation for den ulejlighed, du har oplevet. Jeg ser frem til at høre dine tanker om dette, og vi er her for at sikre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Med venlig hilsen,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kære Anders

Dejligt at du syntes det var en god betjening på vores Pickup dag. Vi kan desværre ikke ændre på at vi har placering på 1. sal.
Hvis det er fordi at du har problemer med at bære din vin ned ad trapperne så skal du altid bare tage fat i en af os her hos KOBAJ. Så vil vi hellere end gerne hjælpe dig ned i bilen med din vin. Det er uanset om du har købt 1 eller 100 kasser. Vi hjælper altid gerne 👍 Det gælder for alle der kommer til Pickup dag.

Allan
KOBAJ kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kobaj.com er et forfriskende alternativ…

Kobaj.com er et forfriskende alternativ til traditionelle vinhandlere, med et bredt udvalg af mindre kendte vinhuse, til særdeles konkurrencedygtige priser. Har netop fået leveret 12 flasker Champagne V. Testulat Blanc de Noirs "Carte d'Or" Brut, som jeg ser frem til at smage.

29 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt koncept som giver meget stor værdi…

Godt koncept som giver meget stor værdi for pengene - god kvalitet til fornuftig pris.
Kobaj har desuden en top service og har de gange jeg har haft behov for at hente vinen på et alternativt tidspunkt været super fleksible og fundet gode løsninger. Fem stjerner herfra 🤗

1 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.