Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fem stjerner herfra! Virkelig god kvalitet og hurtig levering. Nem hjemmeside og produkterne blev leveret præcis som beskrevet. Kobcover.dk Kan varmt anbefales!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte mit cover hos kobcover.dk, og jeg er intet mindre end imponeret! Produkterne lever op til mine forventninger både i kvalitet og design. Leveringen var lynhurtig, og kundeservicen har været fremr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service, gode produkter nemt at bestille. Første ordre blev væk hos DAO, men kobcover.dk var hurtige til at tilbagebetale. De ville sende ny ordre, men jeg ønskede flere produkter med. Næste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er dybt imponeret over kobcover.dk. Produkterne er af utrolig høj kvalitet, og udvalget er imponerende. Kundeservicen er enestående - hurtig og venlig hjælp er altid inden for rækkevidde. Jeg kan... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Find dit næste tilbehør til din mobiltelefon📱, Apple Watch⌚ eller tablet. Hos KobCover finder du et bredt udvalg af mobilcovers, panserglas, opladere, kabler, bilholdere og andet smart tilbehør, der beskytter og opgraderer din enhed. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet, designet til at kombinere funktionalitet, stil og holdbarhed. Uanset om du leder efter et elegant cover, et magnetisk bilholder, en powerbank eller trådløse earbuds, har vi det, du mangler. Derfor skal du handle hos os ✅ 30 dages tilfredshedsgaranti uanset årsag 📦 Hurtig levering inden for 2–5 hverdage 💥 Prisgaranti på alle varer 🚚 Gratis fragt ved køb over 399 kr 🔒 Sikker betaling med MobilePay, kort og Apple Pay 💬 Kundeservice via mail eller livechat – svar inden for få timer, også i weekenden

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået et ny lampe der var noget…

Jeg har fået et ny lampe der var noget med stikke på selve lampe ,så det er et firma man kan stole på,vh Lis Rusborg

3 de septiembre de 2024

Respuesta de Kobcover

Vi er glade for, at du fik en ny lampe, og at vi kunne hjælpe dig. Det betyder meget for os at have din tillid!

Urrem

23 de julio de 2024

Respuesta de Kobcover

Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Tak for at du valgte os

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Havde fået en defekt urrem

Havde fået en defekt urrem, som manglede en magnet i den ene ende. Medarbejderen jeg chattede med påstod der ikke var magneter (trods billede) i nogen af deres urremme og jeg fik tilbudt at få noget af min betaling refunderet eller sende varen retur. Dagen efter fik jeg ny mail og tilbud om at de ville sende en ny urrem.
Der bør sørges for at kontaktmedarbejdere som minimum ved noget om varerne…

11 de julio de 2024

Respuesta de Kobcover

Vi tilbød dig fuld refundering samme dag som du skrev, og et nyt produkt uden omkostninger dagen efter.

Vi mener, det er unfair, at anmeldelsen ender på 3 stjerner. Vi kunne og ville ikke have gjort noget anderledes!

Alt ok

Alt ok. Urrem som forventet.

11 de julio de 2024

Respuesta de Kobcover

Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for.

Kundeservice helt i top

Fine produkter til prisen. Lynhurtig levering og deres service er uovertruffen! Jeg havde behov for at bytte varen til en anden størrelse. Svartiden var kort og firmaet var yderst hjælpsomme og fleksible. Jeg handler 100% gerne her igen!

24 de julio de 2024

Respuesta de Kobcover

Tusind tak for denne søde anmeldelse. Det bliver vi så glade for!

Urremme med god service

Jeg bestilte en urrem til mit iwatch. Desværre blev det sendt med DAO, som brugte 16 dage på leveringen.
Men kobcover ydede en rigtig god service. De sendte hurtig en ny rem (og lagde endda en ekstra rem i pakken) Sendte denne gang med GLS, hvor det gik rigtig hurtigt. Efter 16 dage kom den oprindelige pakke. Fik jeg også lov at beholde.
DET KAN MAN DA KALDE ET RIGTIG GODT PLASTER PÅ SÅRET.
Jeg vender tilbage, da kvaliteten på remmene er super.

3 de julio de 2024

Respuesta de Kobcover

Tak for denne fine anmeldelse. Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med din oplevelse hos os!

god, hurtig kundeservice

jeg havde trykket forkert på en elastik rem til mit apple watch, men der var super fin kundeservice, hurtigt svar og har nu den rigtige størrelse! super glad, kommer helt sikkert igen! mange farver som man ikke får andre steder.

23 de junio de 2024

Respuesta de Kobcover

Det glæder os rigtige meget. Du er velkommen!

Flotte urremme

Flotte urremme der sidder perfekt

3 de junio de 2024

Respuesta de Kobcover

Tusind tak for at dele din mening og for de 5 stjerner, du har givet os! Det gør os glade!

God kundekontakt.

2 gang jeg bestiller. Havde 1 rem der var i stykker, som jeg fik byttet med et smil på læben. Virkelig et firma der rider når der er sadlet op. 🤗

3 de junio de 2024

Respuesta de Kobcover

Tusind tak for de fine ord. Det er vi så glade for du synes!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.