Flink og god elektriker Østerbro🤩
Københavns Elektriker i din lokale autoriseret elektriker, som varetager alle opgaver indenfor el både for private og erhverv. Vi dækker hele københavn og det meste af sjælland. Ring på 92 45 18 06 for en uforpligtende snak.
sylows alle 4, 2000, københavn, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flink og god elektriker Østerbro🤩
Bestilte en elektriker da mine cykellygter var løbet tør for strøm og skulle have nye batterier… OG KUN DET, det troede så åbenbart det var en mekaniker jeg havde brug for, for da jeg kommer hjem er motoren i min Kia picanto skiftet ud med en Stiga plæneklipper motor med 7 hk, og så havde den fået monteret stikkontakter 8 steder i bilen! Som om det ikke var nok have den såkaldte “mekaniker” simpelthen og slået et telt op i min have og gravet et hul ved siden af til hvad man ikke har lyst til at lugte til i haven. Nu har jeg så en Kia picanto uden lys i cykellygterne, en neandertaler boende i haven, og 8 huller i bilens instrumentbræt.

Respuesta de Københavns Elektriker
Var lige flyttet ind og opdagede, at der var nogle el-ting, der ikke virkede. De kunne komme hurtigt og fik det ordnet uden bøvl. Det hele fungerede som det skulle bagefter, og prisen var helt fair. Ville bruge dem igen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.