Jeg har nu brugt Kødklubben igennem to år - både da man kunne afhente på adressen og med forsendelse via Expressen. Det er altid uovertruffet kvalitet til tiden og til en meget rimelig pris. Kødet ov... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ovenud tilfreds med koedklubben.dk. God rådgivning i telefonen, gode priser og sindssygt lækkert kød. Vi købte 4 kg. Pluma til min kærestes fødselsdag, og gæsterne var ellevilde. Kan klart anbefales!
Har lige stegt min første Ribeye leveret fra kødklubben det er simpelthen det bedste stykke kød jeg har prøvet til dato jeg er 100% fast bruger af klubben fremover Alex som er ejeren ringed til mig... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
KØDKLUBBEN ER RESULTATET AF MIN ERFARING SOM KØDTRADER GENNEM HELE MIT LIV. Konceptet er enkelt. Vi har eksklusiv og helt fri adgang til importeret oksekød i verdensklasse til de bedste priser. 1. Bliv del af Kødklubben på koedklubben.dk og modtag leveringsinfo hvergang der er kød. 2. Bestil online inden mandag kl. 12.00. 3. Modtag kødet torsdag. DET ER HELT GRATIS AT VÆRE MED OG DU BESTILLER KUN EFTER BEHOV. De bedste hilsner, Alex - på vegne af Kødklubben ApS - koedklubben.dk - facebook.com/koedklubben.dk - instagram.com/koedklubben.dk
Información de contacto
Klingseyvej 15 B, 2720, Vanløse, Dinamarca
- al@koedklubben.dk
- koedklubben.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lækkert kød og god service
Lækre produkter!
Altid godt kød.
Endnu en perfekt oplevelse
Endnu en perfekt oplevelse! Denne gang med lammekrone som kvalitetsmæssigt er helt på højde med det oksekød jeg tidligere har fået igennem kødklubben!
Fantastisk lækker kød
Mega nemt
Mega nemt, lækkert og fantastisk oplevelse at købe og spise black angus kød.
Det er fantastisk kød jeg har kun været…
Det er fantastisk kød jeg har kun været uheldig en gang selvom jeg har købt ca 10 gange og det blev ordnet straks så jeg er meget tilfreds
Service og kvalitet
En udsøgt og imødekommende service og kød i særklasse, kan varmt anbefales!
Taquarembo Oksemørbraden fra Uruguay
Taquarembo Oksemørbraden fra Uruguay, er noget vildt lækkert kød, vi puttede det i en sous vide i 3 timer og derefter stegende vi den af på panden og lod den hvile - og hold nu op noget mørt og fantastisk kød vi fik.
Det kan varmt anbefaledes, det bliver ihvertfald ikke sidste gang vi køber det.
Derudover skal servicen hos koedklubben.dk have en ligeså stor ros med på vejen, sjældent har jeg oplevet så god service. 12 stjerne fra mig..
Vh Kenneth
Super lækkert kød
Super lækkert kød, og fint pakket med køleelementer. Meget tilfreds
Gennemført i orden
Man skal lede længe efter en mand som…
Man skal lede længe efter en mand som brænder så meget for sin gesjæft. Og samtidig være så flink og hjælpsom. Der ud over er det det bedste kød jeg nogen sinde har fået. Hos os hedder han “Kødkongen”
Fantastisk kød leveret lige til døren i…
Fantastisk kød leveret lige til døren i køleboks
La experiencia Trustpilot