Utroligt lækre og sprøde fritter, lækker dip, og en fænomonalt god bacon-cheeseburger! ALT i brugeren spillede bare perfekt, og der var hverken for meget eller for lidt af noget, men derimod en helt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Byens bedste burgere, og deres børnemenuer er altid et kæmpe hit! Desværre er det wolt der leverer, så det er et minus. Men kødstaden valgte at refundere en 4menu ordre, selvom Wolt var ansvarlig for... Ver más
Vi har desværre haft en meget utilfredsstillende oplevelse begge gange, vi har handlet hos jer. Første gang blev der serveret en burger med rødt kød, og anden gang manglede der to ud af fem bestilte m... Ver más
Maden er fint. Men personalet skulle finde en anden dør ud til køkken, snakken er ikke så pænt derude.
Información sobre la empresa
Información de contacto
TRØJBORG
TRØJBORG
Lækker mad og FANTASTISK service! Vi ses snart igen :)
:-D Igen igen igen igen har jeg fået en…
Igen igen igen igen har jeg fået en lækker burgermenu fra Steffen, Jeppe og Christian
Jeg synes simpelthen at det er Danmarks bedste burgermenu og de får de varmeste anbefalinger herfra<3
God mad, dårlig levering
Det er virkelig gode burgere ift. resten af Århus, men jeres leveringstiden ved afhentning er altid fuldstændig ved siden af. Det virker som om maden først bliver lavet, når man kommer og siger sit nummer. Det gør desværre at vi tit vælger stedet fra, selvom maden er god.
Bestilte burgers hos Kødstaden via…
Bestilte burgers hos Kødstaden via Volt. Der manglede drikkevarer, vi fik forkerte drikkevarer og det manglede dips. Ved henvendelse til Kødstaden fik vi bare det flabede svar, at det måtte vi deale med Volt om. Virkelig dårlig kundeservice og vi bliver da i hvert fald aldrig repeat customer.
Dårlig service/attitude; Men lækker mad til en fair pris
Vi har de sidste 5 år været flittige kunder hos Kødstaden. Det er vores go-to burger joint, fordi de konsekvent leverer på maden. Vi har aldrig oplevet problemer med Trøjborg-lokationen, men må erkende, at bægeret simpelthen er tippet over nu i forbindelse med det ekstremt svingende serviceniveau på Frederiksbjerg-lokationen.
I søndags, d. 16.06, ringer vi kl. 14.40 og bestiller 2x burgermenu til deres frokostpris. For at være på den sikre side spørger vi om de kan nå det til kl. 15.00 (Grundet deres frokosttilbud fra kl. 11.00 – 15.00). Han bekræfter at kl. 15.00 er fint.
Jeg ankommer kl. 14.54. Jeg går til disken, hvor en lyshåret pige tager imod mig. Hun spørger efter mit navn og går over for at se, om maden er færdig. I stedet for at komme retur til mig, tager hun i stedet kontakt til en ung fyr der undervejs er trådt ind af døren. Jeg bliver stående, fordi jeg ikke føler mig ”færdigbetjent”; den næste kontakt vi har er hvor hun siger, og jeg citerer, "du skal flytte dig, så han kan få plads til at betale…" Men Hey, var du ikke ved at betjene mig? Nevermind, jeg stiller mig et skridt til højre og venter pænt.
Kl. 14.58/59 kommer der et nyt batch takeaway ud til udlevering. Hun kalder mig frem og spørger, om vi skal klare betalingen. Det er fint. Hun trykker prisen ind, og i stedet for de 164 kr. taster hun 228 kr. Jeg spørger, om det kan passe, fordi tilbuddet gælder jo fra kl. 11.00 - 15.00. Hun kigger på sit ur og siger, at klokken også er 15.00, så jeg skal betale 228 kr. Mit ur siger stadig 14.59. Først tænker jeg, at hun laver sjov på mig, og jeg svarer "Mener du det?" Hun insisterer: "Ja, klokken er 15.00, så du skal betale 228 kr." Jeg kigger på mit ord og rigtigt nok, nu er den 15.00. Det kører lidt frem og tilbage, hvor hun holder fast i de 228kr fordi klokken er 15.00 nu.
Jeg vælger først nu at konfronterer hende med den aftale, jeg lavede med hendes kollega, hvorefter hun siger "fint..." og ruller med øjnene. At jeg overhovedet er nødt til at gøre hende opmærksom på dette fatter jeg stadig ikke. Jeg formulerer anerkendende: "Jeg er helt med på, at man er nødt til at skære igennem på et tidspunkt; men klokken er 15.00, ikke engang et minut over. Dette kan jo give anledning til en del misforståelser…” Hun cutter mig af midt i min sætning og med frustration i stemmen præciserer hun, at "Du har fået den til den billige pris! Okay?" Hun finder vores sodavand og dyppelse frem og stiller det på disken sammen med vores mad; hun kan hverken sige værsgo, kigge på mig eller noget andet…
For det første, at denne episode overhovedet finder sted, fatter jeg simpelthen ikke. Hvis I virkelig er så ekstremistisk at klokken er 15.00.05 på betalingstidspunktet, så please gør det tydeligt et sted. En helt anden ting er attituden – og det er ikke første gang i 2023/2024 at vi er stødt ind i den. I har et fantastisk produkt, men disse episoder er simpelthen ved at blive for meget. Den holdning er der flere og flere der begynder at dele… Desværre.
"Kødstaden Burger Joint leverede en…
"Kødstaden Burger Joint leverede en smagsoplevelse ud over det sædvanlige! Deres saftige burgere var en sand fornøjelse for mine smagsløg. Atmosfæren på stedet var hyggelig og indbydende, og personalet var venligt og imødekommende. Jeg nød virkelig kombinationen af autentiske smage og den afslappede stemning. Jeg kan varmt anbefale Kødstaden Burger Joint til alle burger-elskere derude. En oplevelse, der helt sikkert vil få mig til at vende tilbage!"
Trøjborg
Det er længe siden jeg har fået SÅ lækker en burger! Baconen sprød, bollen blød, bøffen perfekt tilberedt og generelt perfekt snasket 👌🏻 fritterne var sprøde udenpå og bløde indeni.
Vi havde lavet en fejl ved bestilling, men de var søde til at rette op på det for os.
Tak for god service og god mad 😊
Virkelig god service og rigtig lækkert…
Virkelig god service og rigtig lækkert mad. Klart byens bedste. Købt på Trøjborg.
I dag 1600 var der IGEN ingen servise…
I dag 1600 var der IGEN ingen servise ved kassen -Ringede på jeres klokke. ventede 15 min ringede igen ventede 5 min mere og gik så.. I burde kalde jer (ISS) Ingen Salg og Service, spar mig for bortforklaringer og undskyldninger, det er ikke førstegang jeg går forgæves. FARVELLER.
Ærgeligt at de snyder ved levering og…
Ærgeligt at de snyder ved levering og ikke levere det man betaler for.
Oveni det magter de ikke, at sende rigtige slags sodavand med.
Alt i alt en lorteoplevelse - øvøv.
Første og sidste gang, jeg køber der.
Steffen Distler Lützner snyder mig for penge
Medejer Steffen Distler Lützner var ekspedient ved mit seneste køb i burgerbaren på Trøjborg. Jeg lagde ud for burgermenuer til kollegaerne på arbejdet, så det var et større beløb. Ved betaling fortæller Steffen at betalingssystemet ikke modtager min Dankort-betaling, og beder mig forsøge købet igen. Dankort-terminalen angiver på et tidspunkt at beløbet ikke kan trækkes igen, men Steffen oplyser at betalingen ikke er gået igennem, han trykker noget ind i systemet og beder mig atter forsøge. Umiddelbart lykkedes det ikke at betale med Dankort, hvorfor købet afsluttes med MobilePay. Nogle dage senere kan jeg konstatere at beløbet er blevet trukket 3 gange ved Dankort-betaling. Jeg henvender mig derfor i samme burgerbar få dage efter, og Steffen kan godt huske sagen. Deres betalingssystem kan kun finde min MobilePay-betaling, som jeg får refunderet. Jeg gør opmærksom på at jeg ikke modtager MobilePay-tilbagebetalingen, men Steffen forklarer at MobilePay-erhverv tager ca 1 dag om overførsler. Ved dette besøg er de ikke i stand til at finde mine øvrige betalinger i deres system, men de forsøger at finde nogle ”lignende beløb” som de kan tilbagebetale. Det ”lignende beløb” de finder frem er 15x mindre end det beløb de skylder, så jeg afslår, og vi aftaler at de istedet overfører det fulde beløb via deres netbank. Efter nogle dage har jeg fortsat ingen penge modtaget – heller ikke MobilePay-betalingen. Jeg henvender mig derfor igen, denne gang skriftligt. Jeg modtager intet svar, så jeg opretter en indsigelsessag i min bank. Dette orienterer jeg om skriftligt, og jeg modtager øjeblikkeligt svar fra Steffen. Steffen fremsender kvitteringer fra deres betalingssystem, der angiveligt dokumenterer deres refunderinger. Nu, fire uger efter hændelsen, mangler jeg fortsat Dankort-betalingerne, og Steffen svarer ikke længere på mine henvendelser - til trods for at tonen er forblevet ordentlig.
Manglende svar, falske kvitteringer og Steffens evne til at omgå betalingssystemets sikkerhedsmekanisme der skal forhindre gentagne betalinger af identiske beløb, er, for mig, altsammen overbevisende indikationer på, at Steffens intension fra første færd har været at franarre mig penge.
Tillykke med prisen!!
Tillykke med prisen!!! 🇩🇰😁👍
Fuldt fortjent. 😘
Vores favorit burger og fritter!!! 😋
De bedste burger og fritter serveret af…
De bedste burger og fritter serveret af super søde knejter tak for der
Bøf understægt
Bøffen i burgeren. Var nærmest ikke stegt. Jeg spiste den alligevel. Det skulle jeg aldrig have gjort.. nu har jeg ligget med maveonde hele natten..
Jeg er med på at de gerne må være røde og juicy, men den her var mere rå end tilberedt.
Træt af at kødstaden er blevet en flok ungarbejdere der ikke aner hvad de laver.
De gik og slog hinanden i skridtet da jeg hentede maden..
hyggelig lille perle midt i Aarhus
hyggelig lille perle midt i Aarhus. Bedste burger jeg har fået, god service og godt humør
Der var god mad
Det har været en rigtig god oplevelse og maden var virkelig godt
Det sgu den bedste Burger og den bedste…
Det sgu den bedste Burger og den bedste service jeg har prøvet i meget lang til, og så også til meget billige penge. Det sgu en 10/10
Kold mad
Både pomfritter og burger var helt kolde, da vi kom hjem, selvom vi kun bor 2 min væk. Og så var det som om, at burgeren bare var kastet sammen. Desværre en virkelig skuffende oplevelse…
VERDENS BEDSTE BURGER
Har lige haft en fantastisk oplevelse hvor service og mad gik op i en højere enhed (Frederiksbjerg). Ringede lige i sidste øjeblik til at få en frokost menu, Christian (Kristian) svarede og det var intet problem. Da jeg kom var det ham selv der var i køkkenet, man kunne høre han sang i køkkenet og var i super humør. Maden var hurtigt færdigt og jeg smuttede hjem med det som takeaway. Burgeren var uden sammenligning den bedste jeg nogensinde har fået. Osten perfekt smeltet, der var ikke sparet på bacon, salaten var helt sprød og bøffen perfekt stegt. Giv venligst den mand en medalje og bed ham sørge for oplæring af jeres øvrige personale. Så vil i med tiden kun få 5 stjernede anmeldelser her på siden. Tak for mad.
Ungdomsklubben
Jeg besøgte Kødstadens Burger Joint i går og selvom maden var egentlig fint, var min oplevelse stadig negativ. Det største problem var, at de ansatte virkede ikke som om, de var på arbejde. De larmede, lå på siddepladserne og prøvede at ramme skraldespande, mens de ansatte ignorerede det hele. Det var tydeligt, at stedet ikke blev holdt rent, og der var flere køleskabe fyldt med drikkevarer, hvor det var svært at se ind til drikkevarerne på grund af snavs.
Selvom pomfritterne var gode, var jeg stadig skuffet over den manglende opmærksomhed på rengøring og hygiejne, og det var virkelig ubehageligt at se de ansatte opføre sig som om de var i en ungdomsklub. Jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen, og jeg vil sandsynligvis ikke besøge det igen på grund af min dårlige oplevelse med de ansatte og manglen på renlighed og hygiejne.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.