Koeletaske.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Comercio

Escrito por la empresa

På Koeletaske.dk specialiserer vi os i at tilbyde en omfattende kollektion af køleløsninger, der passer til ethvert formål og enhver lejlighed. Fra kompakte køletasker, der er perfekte til en dag på stranden, til robuste kølebokse designet til campingture, har vi noget for enhver. Vores produkter er nøje udvalgt for deres kvalitet, holdbarhed og effektivitet, sikrer at dine madvarer og drikkevarer holder sig kolde og friske i timevis. Vores køletasker er tilgængelige i en række forskellige størrelser og designs, hvilket gør det nemt for dig at finde den perfekte model, der passer til dine behov. Med funktioner som justerbare skulderremme, flere opbevaringsrum og vandtætte materialer, er vores køletasker både praktiske og stilfulde. For dem, der har brug for mere robuste løsninger, tilbyder vores kølebokse avanceret isoleringsteknologi, der garanterer, at dine fødevarer forbliver kolde i dagevis. De er ideelle til længere campingture, fisketure eller enhver lejlighed, hvor du har brug for pålidelig køling. Udover køletasker og kølebokse, finder du også et bredt udvalg af tilbehør på Koeletaske.dk, herunder køleelementer, termokander og meget mere, der hjælper dig med at maksimere køleeffekten og gøre din oplevelse endnu bedre. På Koeletaske.dk er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi er dedikerede til at tilbyde høj kvalitet produkter til konkurrencedygtige priser, sammen med fremragende kundeservice. Vores brugervenlige website gør det nemt og bekvemt for dig at shoppe online, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning i at vælge det rigtige produkt. Uanset om du planlægger en picnic, en campingtur eller blot har brug for en praktisk løsning til at holde dine drikkevarer kolde på en varm dag, har Koeletaske.dk alt, hvad du har brug for. Besøg os i dag, og opdag vores brede udvalg af køletasker, kølebokse og tilbehør, der vil tage din køleoplevelse til næste niveau.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en lille kølertaske 2-8 grader

Købte en lille kølertaske (Reisenthel Coolerbag to-go) der skal kunne holde en temperatur på 2-8 grader celsius. Jeg har testet den et par gange med termometer, hvor jeg har kommet en stor kølerblok i siden af tasken. Temperaturen ser ud til at holde godt. Der er også plade til en ekstra blok, f.eks. i bunden, hvis man vil være på den sikre side.

6 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varer fremstår som værende på lager på…

Varer fremstår som værende på lager på hjemmesiden, selvom det ikke er korrekt, hvilket man så først opdager, når ens ordre er forsinket

7 de febrero de 2024
Logotipo de Koeletaske.dk

Respuesta de Koeletaske.dk

Hej Søren, jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg har (uden held) forsøgt at finde frem til din bestilling, så jeg kan se hvad der kan være sket. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@koeletaske.dk, så vi kan finde en god løsning. Med hensyn til vores lager, så fremgår det altid af shoppen, hvor lang leveringstiden er. Typisk 1-2 dage. Hvis leveringstiden er længere, kan det skyldes at vi skal have varen fra vores fjernlager. Det forlænger leveringstiden med et par dage. Det fremgår af altid af hjemmesiden, samt kvittering, hvor lang leveringstiden vil være.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kun oplevet fantastisk service.
Jeg bestilte en taske i december til gave. Den kom ret hurtigt. Men da gaven blev taget i brug gik lynlåsen i stykker efter 4 dage. Jeg skriver til kundeservice om aftenen. Dagen efter svarer de mig og skriver de straks sender en ny. Og jeg skal bare kassere den anden. Det må jeg nok sige er virkelig god service. Handler her gerne igen. ☺️ 5 stjerner her fra. Anbefalelsesværdigt 👍🏼

19 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende levering

Manglende levering. Ingen tilbagevenden fra kundeservice.
Dur altså ikke når man er e-mærket.

16 de septiembre de 2022
Logotipo de Koeletaske.dk

Respuesta de Koeletaske.dk

Hej Lone, jeg er ked af du ikke har fået svar i tide. Det er vores højeste prioritet, at kunden altid holdes informeret, så det er selvfølgelig ikke godt nok. Jeg kan se af kommunikationen der har været, at pakken var bortkommet, men at den senere kom frem. Jeg beklager besværet mange gange.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.