2,1

1 estrella

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Fraude

Het zelfde verhaal wat ik hier meer lees.
Koffie machine besteld en betaald.
Daarna vragen om 200euro extra en daarna niet thuis geven.
En niet op komen dagen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

bestelling nog steeds niet ontvangen.

Bestelling nog steeds niet ontvangen.
besteld 23 februari, door vertraging 10 maart leveren. Oke, kan gebeuren. Ze willen nogmaals 200 euro hebben, voor levering. Natuurlijk niet gedaan. Ze zijn nu niet bereikbaar, reageren nergens op. Ik heb nu Niet bezorgd.nl ingeschakeld. En moet even afwachten tot de wettelijke levertermijn verstreken is. Maar ik heb een groot vermoeden, dat er niets gaat gebeuren en dat we opgelicht zijn.

11 de marzo de 2026

Oplichting koffiekist.nl

28 febr 2026 een philips koffie automaat besteld. Na een appje via het 06nr van de site na gevraagd wanneer de levering is. Daarop volgde de volgende mail:
Hallo xxxx,

Zoals je hebt gemerkt en we je ook hebben geïnformeerd, heeft er een aanzienlijke vertraging op jouw bestelling gezeten, waarvoor onze excuses.

Dit is het bezorgmoment:
Dinsdag 10 maart
Tijd: tussen 19:00 en 19:30
Locatie: xxxx

Wij leveren jouw bestelling met onze eigen koeriersdienst.

BELANGRIJK
Door administratieve problemen in het service contract met onze betaalprovider, hebben wij in overleg met hun besloten om het door jou betaalde bedrag terug te storten op jouw bankrekening. Dit zal binnen 5 werkdagen (vanaf maandag 9 maart) op jouw bankrekening staan.
Omdat wij dinsdag de bestelling bij je afleveren en om je tegemoet te komen, hanteren we een aan betaling van € 200,-
Na ontvangst van de bestelling mag je het restant van het bedrag dan overmaken.
Graag de € 200,- voor dinsdag 11 maart overmaken. Als het bedrag op onze bankrekening is ontvangen, wordt het bezorgmoment definitief in het systeem gezet en zie je ons dinsdag tussen 19:00 en 19:30 Indien de € 200,- voor dinsdag niet op onze rekening staat, zullen wij je order automatisch annuleren.
Nogmaals bedankt voor je geduld en begrip.

Betalingsgegevens

Iban: NL52 SWNB 7811 2264 41
Ten name van: Groeneveld Elektra

Bedrag: € 200,-

Omschrijving: 20267794
Land: Nederland

Uiteraard vandaag 10-03-2026 klaar gezeten om het pakketje in ontvangst te nemen. Maar helaas niemand gezien.
Daarop een mail en app gestuurd met ingebreken stelling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook voor mij de bestelde koffiemachine…

Ook voor mij de bestelde koffiemachine niet ontvangen van de firma koffiekist nl.en reeds betaald op 21 februari. De gevraagde 200 euro zeker niet betalen. Zal donderdag een klacht indienen voor fraude bij de politie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er word gewoon niet geleverd tenzij je…

Er word gewoon niet geleverd tenzij je boven op de afgesproken prijs nog een keer € 200,00 overmaakt.
Het is een grapjas en 99,9 procent oplichter.
Had 22 februari betaald.
Hij heeft ook een betaalprovider met administratieve problemen in het service contract, die kan wel zonder problemen van meerdere nog € 200,00
ontvangen.

5 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vrijdag 20 februari een bestelling…

Vrijdag 20 februari een bestelling geplaatst en betaald. Nog steeds niets ontvangen. Iedere keer het antwoord dat ze problemen hadden met de bezorging. Nu een mail gehad dat ze dinsdag zouden leveren maar door administratieve problemen mij bedrag terug gestort zou worden en ik nu eerst 200 euro moet overmaken als aanbetaling. Uiteraard ga ik dit niet doen.
Mail gestuurd dat ik dinsdag het apparaat bezorgd wil hebben of mijn geld terug.
Heb ik dit dinsdag niet gaan we andere stappen ondernemen

20 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wachten al bijna 2 weken op een…

Wachten al bijna 2 weken op een koffiezetapparaat. Steeds komen ze met een andere smoes waarom de levering vertraagd is. Vandaag een mail gekregen dat ze het aankoopbedrag terug storten maar of wij dan wel een voorschot willen overmaken van 200 euro zodat het apparaat met een speciale koeriersdienst geleverd kan worden. Het resterende bedrag mogen we dan na levering overmaken. Dit klopt natuurlijk niet. Wij gaan vervolgstappen nemen als het aankoop bedrag niet binnen 5 dagen is terug gestort of als het apparaat niet is geleverd. Trap dus niet in deze site! Zeer onbetrouwbaar!

8 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wachten al 14 dagen op de bestelling (koffiemachine)

!!! OPGELET FRAUDE - OPLICHTING!!! M'n ouders hebben een koffiemachine besteld.. wachten er nog steeds op dus de laatste recentie klopt waarschijnlijk maar hopelijk kunnen we binnenkort de review aanpassen naar 5 sterren met een goede afloop. Tot nu toe lijkt het alvast oplichting.. UPDATE: ONDERZOEK GESTART VIA JUSTITIE!!

4 de marzo de 2026
Logotipo de Koffiekist

Respuesta de Koffiekist

Als je serieus bent, post dan onder je eigen naam zodat we kunnen kijken waar het om gaat. Of stuur een Email naar onze helpdesk.

Trap hier niet in

Trap hier niet in
Trap hier niet in, Koffiemetro, Koffiekist, allemaal 1 pot nat. Allemaal onder de noemer: Groeneveld Software Services. je betaald,.. Krijgt nooit een verzendbewijs. als je er dan achteraan gaat is het ''druk'' en moet je nog even geduld hebben. vervolgens zie je van je aankoop af. krijg je en document van ze toegestuurd, en als je die retour stuurt betalen ze ''zo snel'' mogelijk. maar dit ontvang je niet.

er stonden meerdere recencies op dit platform vorige week. dus die hebben ze zelf in beheer.

16 de febrero de 2026
Logotipo de Koffiekist

Respuesta de Koffiekist

Beste,

Ik kan op basis van dit verhaal niet zien om welke bestelling/terugbetaling het gaat. Zou je ons een Email kunnen sturen met als referentie het verhaal op trustpilot?
Dan kunnen we het probleem in kaart brengen en kijken wat er precies aan de hand is.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.