Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Koihulen! Jeg har handlet hos Koihulen flere gange, og jeg er hver gang imponeret over både kvaliteten og servicen. Udvalget er rigtig godt – både når det gælder... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldstændig uovertruffen og ganske enkelt SUBLIM service hos Koihulen!!! Michael samt personalet står simpelthen på stikkerne for til enhver tid at hjælpe med spørgsmål, og klare enhver op... Ver más

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

-Tlf tid alle hverdage mellem kl 10-17 Butikken på Spejdervænget 2b 4840 Nørre Alslev er åben: TIRSDAG-ONSDAG-TORSDAG-FREDAG kl 10-17 OG LØRDAG kl 10-14 søn/ Helligdage lukket De fleste vare har vi på lager Mangler du en vare som vi ikke har i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående tlf.nr. eller e-mail adresse eller mød os på Facebook

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot service. Godt sted at handle

Jeg har handlet i Koihulen nogen gange og hvergang har det været nemt og servicen er helt i top. Jeg har oplevet et par gange ar de har ringet tilbage, fordi de opdagede en fejl på min bestilling. Med andre ord løbes bestillingen igennem og hvis noget ikke helt ser ud til at passe sammen, ringer de. Det er en ekstra service som jeg ikke har oplevet andre steder. Jeg kan varmt anbefale at handle i denne forretning

26 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ærlig information på telefon om at…

Ærlig information på telefon om at varen desværre var udsolgt, men ville sende en tilsvarende lidt dyrere til samme pris. Og fik tilføjet en ekstra vare til ordren pr mail, så slap for 2 gange fragt. De svarer hurtigt og rigtig god service. Hurtig levering

4 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og lynhurtig levering

Jeg havde brug for kvartsglas og reservedele til min spandpumpe vfp-30000 , men kunne ikke finde alle de nødvendige pakninger, omløbere m.m. på hjemmesiden. Derfor skrev jeg en mail til Koi Hulen for at få lidt hjælp.

Allerede dagen efter ringede de mig op og guidede mig igennem det hele. De hjalp med at finde alle de rigtige dele, så jeg fik en komplet løsning. Servicen var virkelig personlig, venlig og meget hjælpsom.

De sendte pakken med det samme, og jeg havde den allerede dagen efter. Det mest imponerende var faktisk, at de sendte varen og fakturaen, før de overhovedet havde modtaget min betaling (som selvfølgelig er betalt nu). Det siger virkelig noget om deres tillid til kunderne.

Pakken var desuden pakket ekstremt godt ind – hvilket er vigtigt, når det er kvartsglas – så alt kom frem helt perfekt.

Super venlige mennesker, fantastisk service, hurtig levering og virkelig professionel håndtering hele vejen igennem.

Meget velfortjent 5 stjerner – og de fortjente faktisk lidt mere. Kan 100% anbefales.

13 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk butik og personale har…

Fantastisk butik og personale har handlet rigtig meget her og det er altid en god oplevelse de er meget venlig og oplysende om alt man har brug for i forhold til fisk og havedams udstyr kan varmt anbefale den butik den er virkelig en et besøg værd

18 de febrero de 2026

mange tak for det.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk oplevelse hos Koihulen!

Jeg har handlet hos Koihulen flere gange, og jeg er hver gang imponeret over både kvaliteten og servicen. Udvalget er rigtig godt – både når det gælder koi, foder og udstyr – og man kan virkelig mærke, at der er passion og viden bag.

Man får altid ærlig og kompetent rådgivning, og der bliver taget sig tid til at svare på spørgsmål. Produkterne er i god kvalitet, og priserne er fair.

Kan klart anbefales til alle, der interesserer sig for koi og havedam!

7 de febrero de 2026

1000 tak for den dejlige anmeldelse

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uforskammet service

Havde bestilt et filter til min havedams filter. Havde fået at vide det ville tage 14 dage, før de fik det hjem.
Da jeg kom efter 3 uger og intet hørt, spurgt jeg hvordan det gik. Svaret var at "de bare ikke bestilte hjem før de havde nok at bestille" De kunne heller ikke finde min bestilling i deres lille bog, samt fortælle mig hvornår jeg kunne modtage filteret. Jeg valgte at handle anden sted, på nettet, der gik 4 dage så havde jeg mit filter.
Sætter aldrig igen mine ben i den butik, og har erfaret det er der mange der heller ikke ønsker

13 de junio de 2025

Hej Thomas.
Jeg er ikke med, tror du ikke du har taget fejl af butikken. Vi har aldrig hørt om det du siger. Og det du skriver om er fra 13 juni 2025 over et 1/2 år siden. Jeg har spurt de andre i butikken og de kender heller ikke til det. Du er meget velkommen til at ringe til os på 20650680 eller skrive til os på info@koihulen.dk. Men det behøver du ikke - god dag.
Mvh
Michael
koihulen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.