Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

No ogl Lipna bo pociągi opóźnione bardzo za obsługa konduktorów bo defakto dziś poszedłem do łazienki Z powodu nie strawnośći i kupiłem bilet na 2 stacji a mówiłem pani że tak zrobiłem i dostałem 100m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam, kupiłam bilet na OPOZNIONY pociąg (bynajmniej tak pisało przy zakupie, miał przyjechać o 16.49) okazało się, że był to chyba jakiś błąd aplikacji i pociąg przyjechał normalnie planowo o g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem bardzo zadowolona z użytkowania aplikacji. Ostatnio mój pociąg miał opóźnienie i chciałam anulować bilet, ale nie było już tej opcji. Po kontakcie z Obsługą Klienta moja sprawa została załatwio... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bilety kupuje się łatwo i z tym nie ma problemu ale coś czego nienawidzę to zmuszanie do "doładowania konta" za minimum 20zł w momencie gdy bilet kosztuje 11zł. Mamy 2025 rok,jak widać niektórzy "psi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de billetes de tren
  2. Agencia expendedora de boletos de autobús
  3. Servicio de transporte

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Sprawdź rozkład jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w Trójmieście i inne koleje bez żadnych opłat!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kupiłem bilet na pociąg “Fałat” na…

Kupiłem bilet na pociąg “Fałat” na miejsce 25 w wagonie 16. Miał być to wagon bezprzedziałowy, ale jak się okazało po wejściu do pociągu był to wagon przedziałowy. Dodatkowo moje miejsce było zajęte przez inną osobę z tym samym biletem. Scam to mało powiedziane, a o zwrocie środków raczej mogę zapomnieć.

31 de enero de 2025

Niemiła obsługa pociągu

Wracałyśmy dzisiaj z przyjaciółka i 3 dzieci pociągiem o godzinie 15.46 Poznań Glowny -Wiry [ docelowo pociag jechał do Wolsztyna). Z racji tego, że kupowałyśmy rano bilet rodzinny w obie strony jadąc do Poznania , byłyśmy przekonane, że w powrotną stronę mamy bilet , zatem siedziałyśmy spokojnie. Niestety przy kontroli biletu okazało się, że bilet , który kupowałyśmy rano musiał nam gdzieś wypaść. Jaki miałybyśmy mieć cel , żeby oszukać i placic karę za brak biletu. PANI SPRAWDZAJACA BILETY UKARALA NAS KARĄ PIENIEŻNA , zamiast wykazać trochę życzliwości I pozwolić nam na kupno biletów po normalnej cenie. Przykre jest w dzisiejszych czasach , że jest taki brak wyrozumiałości. Ja mam potwierdzenie płatności rannej ,gdzie za biletu w obie strony zaplacilysmy 52 zł. Nie miałyśmy w zamiarze nikogo oszukać. Gdybyśmy wiedziały, że bilet zgubilysmy , poszłybyśmy w 1 kolejności, żeby go kupić.

29 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bilety tam i powrotem

Jak kupić bilety w dwie strony z KOLEO, powrót z inną datą próbuje na różne sposoby i nie mogę tego zrobić
Po za tym jest to bardzo dobra i wygodna apka z której korzystam od niemal 2 lat jest super wygodna

4 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

wpisuje kod blik pierwszy raz drugi i…

wpisuje kod blik pierwszy raz drugi i dziesiąty .... nie działa. lub przetwarza 5 minut .... i po kodzie. działa jak cała kolej pomysł dobry działanie jak zwykle do dupy. zostały kolejki do kasy

23 de enero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Płatność za biley

Absurdem jest to, że żeby kupić bilet Apple Pay trzeba doładowań konto na kwotę 20 zł. Niestety nie ma możliwości kupna bezpośrednio biletu korzystając z tej metody płatności.

17 de enero de 2025

Koleo do doopy.

Na stronie z rozkladem byl pociag(ostatni) z Sokolki do Bialegostoku.Po przybyciu na dworzec okazalo sie,ze jednak takiego kursu nie bedzie.

11 de enero de 2025

Jestem bardzo niezadowolony

Jestem bardzo niezadowolony, że w wagonie, który jest oznaczony jako dzieci do lat 6, podróżują inne osoby, a co najważniejsze, są one w stanie nietrzeźwości i w trakcie podróży piją napoje alkoholowe....i trzeba to znosić zapach, zachowanie i martwienie się o dzieci przez całą podróż!

8 de noviembre de 2024

Złodzieje

Złodzieje. Celowo blokują internetowy system kupowania biletu mimo że kupujesz go przed godzina odjazdu, żeby konduktor skasował cię o 10 zł więcej. Nie każdego na to stać, ale tych złodziei to nic nie obchodzi

24 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koleo pokazuje inne godziny odjazdu…

Koleo pokazuje inne godziny odjazdu Wrocław -Jelcz Laskowice niż np. Bilkom czy KD. Różnice 40 minutowe. Czy to jakaś stara strona? Nie mam jak wkleić zrzutu ekranu ani linka ze strony, którą sobie przypięłam do ekranu pół roku temu. Uwierzyłam jej i pociąg mi uciekł.

18 de octubre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dobrze to już było.

Do dnia dzisiejszego byłam zadowolona. Ale czar prysł. Został mi sprzedany bilet na InterCity, który w związku z powodzią zmienił trasę i omijał moje miasto. Żadnego ostrzeżenia w aplikacji. Przecież ten pociąg powinien być zablokowany. I tak mogą podróż, która miała trwać 4 godziny trwała 8. Słabo, bardzo!!!!

26 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem bardzo miłe zaskoczona przemiła…

Jestem bardzo miłe zaskoczona przemiła i profesjonalna obsługa klienta w koleo. BRAWO!!!!
Natalia z która miałam przyjemność rozmawiać świetna ,bardzo skuteczna , nie mogłam prosić o więcej bardzo szybko uporała się z problem.
Gdyby tylko wszyscy byli tak pomocni.
Tak trzymaj Natalia 👏🏼👏🏼

17 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.