Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service. Nem at kontakte, og meget villig til at besvarer spørgsmål. Pernille gjorde alt hvad hun kunne for at hjælpe mig, med at sammensætte det jeg ønskede mig. Vil helt bestemt hand... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de mobiliario

Escrito por la empresa

Komfortmøbler har mange års erfaring i møbelbranchen. Alle vores møbler er fremstillet i Europa, og har alle europæiske ISO-godkendelser. Vi har været på det danske marked siden 2023, efter vi mødte en tiltagende større gruppe kunder, som forespurgte billigere kvalitetsmøbler med hurtig levering. Vores møbler har vundet mange priser på brancheudstillinger og flere modeller er tildelt ”fremragende” udmærkelser. Vi går ind for flotte møbler til hjemmet med et flot unikt design og til en fornuftig pris. Hvis du gerne vil se stofprøver inden bestilling eller har spørgsmål så kontakt os gerne.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Aleksandra Adriana

Komfortable lædermøbler, puffer og sektionssofaer – møblerne er simpelthen fremragende og absolut pengene værd. Du finder alt, hvad du behøver til dit hjem, kundeservicen er meget hjælpsom, og leveringen er hurtig. Jeg kan varmt anbefale dem til alle.

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med mine…

Jeg er meget tilfreds med mine oplevelser hos Komfortmøbler. Møblerne er af høj kvalitet, designet er moderne og behageligt, og alt lever op til mine forventninger. Leveringen kom til tiden, og kommunikationen med kundeservice var hurtig, venlig og meget hjælpsom. Jeg havde flere spørgsmål undervejs, og Pernille gjorde virkelig alt for at hjælpe mig med at sammensætte præcis det, jeg ønskede mig. Servicen var fantastisk, nem at komme i kontakt med og altid imødekommende. Alt fungerede, som det skulle, og jeg handler helt sikkert her igen. Meget tilfreds!

23 de febrero de 2026

En fantastisk møbelproducent

En fantastisk møbelproducent! Komfortmobler levede op til alle mine forventninger. Møblerne er smukke, solide og præcis som jeg forestillede mig. Jeg kan anbefale dem!

24 de febrero de 2026

Meget gode møbler

Meget gode møbler, jeg købte dem for noget tid siden, problemfrit køb, jeg anbefaler virksomheden

5 de diciembre de 2025

Meget tilfreds

Meget tilfreds - ikke en stor kæde som dem man kender og typisk køber fra men sofaen er super og i god kvalitet.

16 de septiembre de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en tenerif hjørnesofa

Købte en tenerif hjørnesofa, som er hård som beton. Ringede 30 min efter montering, som jeg betalte 999kr for, og forklarede pernille at den var urimelig hård. Hun ville ringe tilbage, hvilket aldrig skete! Endelig ca 14 dage efter, får jeg så afvide jeg skal skrive en mail, da de ingen reklamationer har gået på den model. Som jeg finder underlig, og ikke kan se nogen steder!
Alfa omega er, at jeg nu har en sofa ( pakket ind) på værelset. Som vil koste mig en bondegård st returnere. Og da der er hået så lang tid, finder de vil også et eller andet på den. Køber aldrig mere fra komfort møbler🥵
Respons på svar:
Nej i har ikke kontaktet mig. Andet end en mail, hvor i vil give 600kr til køb af 2 puder, så sofaen var til at holde ud at sidde i. Min datter og barnebarn har også prøvet den og havde samme reaktion som jeg.
Og igen ingen respons!!!
HOLD JER VÆK

11 de octubre de 2025

Hej Leena

Sammenligning af 10 cm høj-elastisk skum T30 til ryglæn og 10 cm skum T30 til sæder + bølg fjerder til beton, det lyder ikke som mindst en "subtil vurdering".

Vi har forsøgt at kontakte dig pr. mail i denne sag.

Vi vil også gerne forklare, at materialekonfigurationen i denne model er blevet udvalgt på baggrund af mange års test og er blevet vurderet som den bedste løsning af 93% af testpersonerne.Komfort er dog et individuelt og subjektivt spørgsmål, og kan variere alt efter personlige behov. Da oplevelsen af hårdhed eller blødhed kan være meget forskellig fra person til person.

Kontakt os venligst, så vi sammen kan finde en mulig løsning.
Med venlig hilsen,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin og flot sofa

Fin og flot sofa, så ingen mangler dér. Dog oplevede vi noget usmidig levering. Var derudover bestilt med montering, og fragtmændende slog puds af vores dørkarm, lavede flyttemærker i gulvet og havde ikke fået skruet armlænene ordentligt på, så lidt blandet oplevelse dér.

19 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig tilfreds med min…

Jeg er virkelig tilfreds med min oplevelse hos Komfortmobler.dk! Møblerne er af høj kvalitet, og designet er både moderne og komfortabelt. Leveringen var hurtig, og kundeservicen var meget hjælpsom og venlig. Jeg kan varmt anbefale Komfortmobler.dk til alle, der leder efter flotte og holdbare møbler til en fair pris.

10 de abril de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitetsmøbler til en fair pris

Komfortmobler.dk tilbyder moderne møbler i god kvalitet til rimelige priser. Leveringstiden er ofte hurtig, og kundeservicen hjælpsom. Nogle kunder nævner dog små forsinkelser og variationer i kvaliteten. Alt i alt en solid og troværdig møbelbutik.

20 de octubre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos…

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Komfortmøbler. Møblerne er af høj kvalitet, leveringen kom til tiden, og kommunikationen med kundeservice var hurtig og venlig. Alt fungerede, som det skulle, og jeg vil helt sikkert handle her igen.

1 de octubre de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service

Jeg ringede til dem for at få afvide hvilken vej jeg skulle bestille en sofa for at få chaiselongen på min højre side når jeg sad på den, og jeg fik afvide at jeg skulle bestille den i højre, så kommer sofaen og da kan jeg se at chaiselongen så sidde på venstre side, så jeg vil selvfølgelig ikke have den og det bliver jeg 100% bonget for, total dårlig service

25 de agosto de 2025

Respuesta de Komfortmobler

Tak for din feedback. Vi beder altid om en e-mail, hvis en kunde ringer og ikke ved, hvilken type de skal vælge eller har vælgt. Det sker altid, fordi det er proceduren.

Ikke alle har en rumlig orientering.
mh

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.