Super god kundeservice
Super god kundeservice, som hjalp og svarede hurtigt. Og så er produktet også virkelig godt og har hjulpet mine overbelastede fødder

Respuesta de Komforttid
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Komforttid
Super hurtig levering. Havde ofte overbelastet fødder og fodstøtte har virkelig hjulpet

Respuesta de Komforttid
Rigtig hurtig levering. Jeg har døjet med meget trætte og overbelastede fødder, og fodstøtten har faktisk gjort en rigtig god forskel for mig.

Respuesta de Komforttid
Jeg er virkelig positivt overrasket over Fodstøtte 2.0. Jeg har døjet med ømme fødder og smerter omkring hælen, især efter lange dage på benene, men efter jeg begyndte at bruge dem, mærker jeg en tydelig forskel. Mine fødder føles mere støttede, og jeg kan gå og stå i længere tid uden samme ubehag som før.
De er samtidig nemme at tage på og justere, så de sidder godt på foden. Rigtig glad for mit køb og klart et produkt, jeg vil anbefale videre.

Respuesta de Komforttid
Modtaget produkt som jeg skal returnere pga forkert str. sender mails på mails og uden svar og firmaet henviser til en Gmail som de aldrig svarer på. Der er ikke noget tlf nr oplyst og nu er der snart gået en uge med at vente på dem ifht mine 14 dages fortrydelsesret.
Virkelig ringe service at slet ikke besvare til trods for mange mails og nu ønsker jeg slet ikke en ombytning men penge retur- hvilket firmaet heller ikke svarer på.