Zeer slechte kwaliteit steunkousen, heb degene met rits besteld, echt chinese kwaliteit. Kan nieuw product krijgen maar eerst pakketje terug sturen naar China. Dit kost 14,00. Ik neem mijn verlies,... Ver más
La empresa ha respondido
order nr 22763De sokken die we gekocht hebben doen niet aan de verwachtingen, ik blijf pijn houden ik wilde ze terugsturen maar de douane kosten zijn meer dan de 40 euro die ze gekost hebben heb... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een super fijn bedrijf met zeer professionele medewerkers. Via Kompresso had ik voetsleeves besteld. Helaas waren deze voor mij niet geschikt. Na contact met Kompresso heb ik nu compressie kousen... Ver más
Bij Kompresso geloven we in het verbeteren van levens door innovatieve en hoogwaardige compressieproducten aan te bieden. Ons assortiment is speciaal ontworpen om ondersteuning en verlichting te bieden bij gewrichtspijn, vermoeidheid, en andere gezondheidsklachten. Met een focus op zowel comfort als kwaliteit, richten we ons op een breed publiek, van actieve, sportieve mensen tot ouderen die zoeken naar dagelijkse ondersteuning. Onze producten zijn zorgvuldig getest en geliefd bij klanten vanwege hun effectiviteit en gebruiksgemak. We streven naar uitstekende klantenservice, snelle levering, en eerlijke communicatie. Heb je een vraag of een probleem? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.
Holanda
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik neem mijn verlies, koop hier geen steunkousen ! Wees gewaarschuwd.

Respuesta de Kompresso
heb diverse mails geschreven maar daar krijg ik geen goed antwoord op
ja ik kan andere aanschaffen met korting maar begrijpelijk dat ik dit zeker niet meer doe
we komen er dus niet uit

Respuesta de Kompresso
De kousen zitten bijzonder goed en makkelijk aan te doen ik wil geen andere meer
Alles is prima gegaan. Heb zelfs na de eerste bestelling direct een tweede bestelling geplaatst wat ook prima ging. Redelijk snel geleverd, zo tussen de 7-10 dagen. Kousen zitten prima en ik heb eindelijk geen pijn meer bij het dragen ervan. Ze geven druk en verlichting bij vermoeide benen.
Het is gewoon prima gegaan heel goede service en de sokken zijn voor mij goed kan niet beter.
Ben tevrede ze zitten heel goed
Fijne handschoenen houden je handen lekker warm, voor mij zijn ze net te kort, gaan net niet over het middelste vinger kootje.
De sokken doen hun werk goed,het brandgevoel neemt snel af.
Op de hoogte gehouden van het product en het werkt perfect die kousen
Heel prettig te dragen, warme handen ik heb er veel plezier van
De kompresso sokken en handschoenen zitten lekker maar ik voel niet echt verbetering

Respuesta de Kompresso
Ik wilde het eerst niet geloven maar zoals het spreekwoord zegt,baat het niet,schaadt het niet.
Ik draag de handschoenen 's nachts en sta op met veel soepelere gewrichten.
Top!!
Om ze perfect zijn en goede maat anneke Willemsen
Mijn knieën doen minder pijn en zijn stabieler
Al eerder een review geschreven over kompresso en ondanks allerlei beloftes en "begrip" kom je geen stap verder
Al diverse malen de voorwaarden gevraagd waarnaar verwezen werd maar die krijg ik niet toegestuurd. Het lagere aanbod maanden geleden geaccepteerd om van het gezeur af te zijn en nu is dat ineens coulance. Ik hou op met berichten sturen, je komt geen stap verder en ze blijven er maar omheen draaien. Product is ook nog eens van slechte kwaliteit. Bij drogisten in Nederland zijn dezelfde te krijgen die veel beter zijn. Koop hier niet. Weggegooid geld. En 90 dagen geld terug garantie kan je ook wel vergeten. Spullen moeten aangetekend terug naar China op kosten van de klant en dat is duurder dan het product.
Nu blijkt ineens dat het eerder gedane hogere voorstel een fout was. Lekker makkelijk van een probleem afkomen zo. Wederom bestel hier niets.
En zoals verwacht de schijn klantvriendelijkheid reactie van Kompresso. De voorwaarden waarnaar wordt verwezen zeggen niets over de voorstellen die gedaan worden. Hier tenminste 8x om gevraagd. Nooit gekregen.
Wederom allemaal loze woorden. Trap hier niet in.

Respuesta de Kompresso
Ik ben heel tevreden voor kompresso winkel 👌🙏❤️🥰 ik heb de inlegzolen gekocht maar als het hem draagt is heeh fantastisch /prima
Más información sobre otros tipos de reseñas.