Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij hebben een liefde voor Koningsdag en gezelligheid. Met humor en creativiteit hebben we hét ultieme Koningsdagshirt ontworpen. Perfect voor iedereen die de oranje feestvreugde wil omarmen! 👑🧡
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Mooi shirt netjes binnengekomen
Mooi shirt netjes binnengekomen
Prachtig leuk tshirt gekocht
Prachtig leuk tshirt gekocht. Duidelijke website, uitstekende service en mooie kwaliteit van het shirt. Leuk het persoonlijke kaartje dat toegevoegd wordt aan de bestelling. Laat Kingsday maar beginnen.
goede shirts en leuke accessoires
net mijn bestelling binnen gekregen van 2 shirts voor mij en mijn vriendin. verbazingwekkend goeie kwaliteit voor de prijs. brilletjes zitten ook goed en maken de outfit helemaal af. zeker een aanrader.
Bedankt KoningWillie. vorig jaar klant en volgend jaar ook weer!
Chille kwaliteit
Net mijn Willie Peukie T-shirt en Royal SpeedGoggles binnen via de post, super snelle levering en echt chille kwaliteit om in te dansen op koningsdag!!
Prima
Het is een leuk shirt, prima kwaliteit. Werd niet heel snel geleverd maar wel snel genoeg dat je niet gaat twijfelen of het een neppe site is, dus helemaal prima!
7 shirts besteld voor mij en mn maten…
7 shirts besteld voor mij en mn maten allemaal heel snel binnen. paar waren te klein maar snel kunnen retouren en heb nieuwe besteld. prima kwaliteit voor wat je betaald. aan te raden.
Was snel in huis en is van goede…
Was snel in huis en is van goede kwaliteit.
Kwaliteit is r*k
Kwaliteit is r*k. Shirt schijnt door en heeft geen mooie pasvorm. Gaat amper 1 Koningsdag mee

Respuesta de KoningWillie