Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är mycket enkelt att lägga upp ett online galleri hos Konst.se och det är prisvärt och galleriet ger ett professionellt intryck. Annonser från Konst.se dyker ofta upp på sociala medier och på goog... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har visat min konst på Konst.se ett flertal år nu och känner mig väldigt nöjd med det. Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hante... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Konst.se är en mycket enkel app att använda. Det tar inte många minuter att lägga upp tavlorna. Man kan även se statistik på hur många som är inne och kikar. Mycket givande! Jag använder den på min In... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag visar min konst för en stor publik och länkar alltid själv till min sida på konst.se. De som gillar min konst går i bland genom köpeförfrågan som tillhandahålls på plattformen. Men ofta kontaktar... Ver más

1. Galería de arte
  2. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Sveriges största onlinegalleri för unik originalkonst

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra och enkel sida att uppdatera

Bra och enkel sida att uppdatera. Allt funkar. Användarvänligt. Haft ett konto o flera år.

13 de febrero de 2026

Hej Helena!
Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd och att du har varit med oss i flera år.

Service och kunniga

13 de diciembre de 2025

Hej Anna!
Tusen tack för du tog dig tiden att lämna ett fint omdöme. Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med plattformen.

En bra samarbetspartner

Konst.se är sammantaget en bra samarbetspartner för mig som konstnär. De når ut till en bred publik, har en bra och informativ hemsida. Bra verktyg för uppföljning och kontakt mot kunder.

13 de enero de 2026

Hej Peter!
Tusen tack för ditt omdöme och dina fina ord om plattformen! Det värmer att höra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är jättenöjd på alla sätt

Jag är jättenöjd på alla sätt! Ni gör ett kanonjobb! Tack för det!

2 de enero de 2026

Hej Lars!
Tusen tack för ditt fina omdöme och att vi får hjälpa till att visa upp och sälja din konst!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra och tydligt verktyg

Bra och tydligt verktyg. Enkelt att använda. Stor exponering.
Enda minus att jag fått spam-mail.

5 de enero de 2026

Respuesta de Konst.se

Hej Eleonor! Tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att höra att du tycker att plattformen är bra och enkel att använda.

Angående spam-mejl så florerar det tyvärr massvis av såna kontakter på internet, varav en stor del fastnar i våra spam-filter, men tyvärr är de svåra att gallra bort helt. Nu idag har vi gjort en insats för att ytterligare förbättra våra spam-filter så att vi minskar risken för att fler sådana mail når er. Tack för din förståelse och din feedback.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sidan är lättanvänd

Sidan är lättanvänd. Men, jag är besviken på att de öppnat ett fysiskt galleri. Sådanna gynnar inte onlinesajten .Hade mer uppskattat en större satsning på websidan, bättre seo, marknafsföring osv. Inte enbart riktat mot boende i huvudstaden.

28 de diciembre de 2025

Hej Ilse!
Tack för att du delar dina synpunkter.
Vårt fysiska galleri är en naturlig förlängning av plattformen. Många av våra konstnärer har efterfrågat ett fysiskt galleri i flera år, så det känns väldigt roligt att nu kunna förverkliga detta.
Konst.se Gallery fungerar som ett viktigt komplement i vår marknadsföring, där många nya besökare upptäcker plattformen via galleriet i Stockholm. Samtidigt fortsätter vi att satsa fullt ut på plattformen, med löpande arbete kring funktionalitet, SEO och marknadsföring. Det ena utesluter inte det andra – de stärker varandra.

Hoppas detta ger lite mer klarhet i hur vi arbetar och tänker framåt.
Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss via mejl om du har fler frågor.

enkelt

enkelt, smidigt

21 de diciembre de 2025

Hej Anna,
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra sida för konstnärer och köpare.

Jag skulle rekomendera Konst.se för alla både svenska konstnärer och köpare. Sidan är snygg, enkel att hitta i och har mängder med spännande konst i olika kategorier att välja mellan.
Jag som konstnär har sålt flera målningar genom dem.

12 de diciembre de 2025

Hej Johannes!

Tack så jättemycket för ditt väldigt fina omdöme! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med plattformen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiska resultat & jag kan fokusera på det jag tycker bäst om…. Min konst!

Som konstnär på min fritid, har Konst.se givit mig en möjlighet att visa min konst på en fantastisk professionell plattform och slippa skapa en egen hemsida. Konst.se är otroligt lättanvänd, även för personer som har mindre teknisk erfarenhet. Min konst har fått en mycket bra plattform, där jag har möjlighet att nå ut med min konst, lätt enkelt och effektivt , samt sköta försäljning, se statistik och nå ut med information på ett sätt som jag annars inte kunnat göra som konstnär på min fritid. Jag är konstnär för att det ger mig glädje och har varit min stora passion sedan barnsben, jag vill inte lägga tid på teknik, hemsida mm. Konst.se har gett mig möjlighet att nå ut, samtidigt som jag lägger min tid och fokus på det jag älskar…. att vara i ett kreativt flöde och skapa min konst!

19 de noviembre de 2025

Respuesta de Konst.se

Hej Anette! Tusen tack för dina vänliga och fina ord. Det värmer oss att höra att du är nöjd med plattformen. Vi är väldigt glada att vi får visa upp din konst hos oss!

Jättenöjd

Ni utnyttjar inte oss konstnärer. Ni tar ett rimligt och överkomligt pris för möjligheten att sälja. Och ni har ett bra koncept med kurerade samlingar och Utvald konst. Jag är jättenöjd. 😊

2 de noviembre de 2025

Hej Catharina!
Tusen tack för dina fina ord och ditt omdöme! Det värmer att höra.

Toppenbra sida!

3 de noviembre de 2025

Hej Johannes!
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme. Vi blir så glada av att höra att du är nöjd!

Enkelt och bra!

Superenkel att administrera och funkar som min egen hemsida samtidigt som folk hittar min konst när de ändå är inne på sidan för kolla andras.

22 de octubre de 2025

Respuesta de Konst.se

Hej Ola! Tusen tack för du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme. Vi blir så glada av dina ord!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har bara gott att säga om Konst.se

Jag har bara gott att säga om Konst.se. Det har underlättat kommunikationen med konstköpare att köpet kan göras direkt.

20 de octubre de 2025

Respuesta de Konst.se

Hej Märith! Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att kunna hjälpa till.

Bra o lättanvänd sida

Bra o lättanvänd sida. Sålt flera konstverk där. Smidgt att kunna ta betalt med kort o Klarna.

30 de septiembre de 2025

Hej Tobias!
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du gillar plattformen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra ställe att sälja konst.

Bra ställe att sälja konst.

4 de septiembre de 2025

Hej John!
Tack så jättemycket för ditt omdöme. Det gör oss glada att du gillar plattformen.

Konst.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.