Tilst Søndervej 106, 8381 Tilst, Aarhus, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 2 reoler i deres outlet i Tilst. Ville gerne have det leveret men kunne ikke lige finde ud af at få det med på ordren. Bestilte varerne ringede - fik den bedste service fredag hvor de vend... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kom ind for at prøve en bamsestol og skulle bruge 2 stk. Jeg fik beskeden - du kan desværre kun se den gennem en rude ind til mødelokalet, fordi der holdes møde......... Øh - elendig service! H... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, ingen problemer! Har bestilt kontorstol og hævesænkebord i to omgange, hurtig levering inden for nogle få dage som lovet med fragtmand. Varerne var i fin stand og som forventet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Over 2 omgange har vi nu bestilt hæve/sænke borde hos kontormøbler.dk Begge gange med en særdeles fin service. God support og hurtig levering.

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para oficinas
  2. Fabricante de mobiliario
  3. Proveedor de equipos de oficina

Sobre KontorMøbler.dk - Aarhus

Escrito por la empresa

Kontormøbler.dk er i branchen for at skabe noget der er bedre, nemmere og hurtigere – Det er kontorindretning på den nemme og inspirerende måde med hurtig levering.

Med en stærk digital tilgang skal indretningsprocessen inspirere og glide nemt og hurtigt hele vejen fra tegnebrættet til den færdige indretningsløsning.

• Vi har en moderne digital tilgang
  • Vi gør det nemt og enkelt for virksomheder
  • Vi inspirerer virksomheder til den gode indretning
  • Du kan konfigurere produkterne på vores online portal
  • Du kan købe nemt og hurtigt på vores erhverv webshop
  • Du får konkurrencedygtige priser hos os

• Información de contacto

3 estrellas
    2 estrellas
    1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Købte 2 reoler i deres outlet i Tilst

Købte 2 reoler i deres outlet i Tilst.
    Bestilte varerne ringede - fik den bedste service fredag hvor de vendte tilbage mandag som aftalt.
    med en mulighed for at en af deres montører kunne levere hos mig allerede om onsdagen. Til en fair pris.
    Jeg handler der gerne igen. !

4 de marzo de 2026

Kære Lise
    Tusind tak for din flotte 5‑stjernede anmeldelse 🌟
    Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både reolerne fra vores outlet i Tilst og den hjælp, du fik med levering.
    Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen, og du er altid velkommen, hvis du får brug for flere reoler eller anden indretning til hjem eller kontor. Tak for tilliden.
    PS: Vi har fortsat flere varer i vores Outlet til favorable priser 😉

Du ønskes en rigtig dejlig dag.
    Kontormøbler.dk

vil bestille igen

Over 2 omgange har vi nu bestilt hæve/sænke borde hos kontormøbler.dk
    Begge gange med en særdeles fin service.
    God support og hurtig levering.

14 de noviembre de 2025

Hej Magnus
    1000 tak for de pæne ord. Vi er rigtig glade for, at I har haft gode oplevelser med jeres køb hos os, og at I gerne vil bestille hos os igen fremadrettet. I er altid velkomne. Tak fordi du tog dig tid til at sætte ord på jeres oplevelse. Vi håber, I er glade for jeres borde.

Rigtig god dag.
    Kontormøbler.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bamsestol

Jeg kom ind for at prøve en bamsestol og skulle bruge 2 stk.
    Øh - elendig service!
    Heldigvis er der andre der vil sælge to bamsestole til mig!

14 de mayo de 2025

Hjælp til defekt hæve-sænkebord

Vi fik hjælp gennem telefonen til at reparere et hæve-sænkebord, som andre aktører bare ville udskifte. Vanvittig god service og ærlighed omkring vores problem. Kontormøbler.dk kan 100% anbefales.

21 de febrero de 2025

Hej Rune,

Tusind tak for din besked!

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Vi synes 100% altid det er en bedre ide at reparere, frem for altid at udskifte.

Har du brug for hjælp en anden gang, så står vi selvfølgelig klar ved telefonen igen. :)

Mvh Nanna / KontorMøbler.dk

Nem bestilling på hjemmeside

Nem bestilling på hjemmeside, og hurtig levering. Så fem stjerner herfra :-)

5 de febrero de 2023

Respuesta de KontorMøbler.dk - Aarhus

Mange tak, det er dejligt at høre.
    Sådan skal det gerne hver af de 8000 gange om året, vi sender nye møbler til en virksomhed :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, ingen problemer!

Hurtig levering, ingen problemer!

13 de enero de 2021

Respuesta de KontorMøbler.dk - Aarhus

Tillykke med jeres nye kontor.
    Mange tak for anmeldelsen.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.