Wow, I am so impressed!! I bought a used Håg Capisco on DBA some years back for 2000 KR, and it was fine. But spending the extra money to get an absolutely BEAUTIFUL refurbished Capisco was worth it.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Et godt køb! Har lige modtaget en Håg kontorstol fra Kontorplus.dk Den er brugt, renoveret, nye hjul og ligner og føles som en ny stol. Hurtig levering! Fordelagtig pris! Den var perfekt pakket ind og... Ver más
La empresa ha respondido
Sendte forespørgsel angående kinnarps kontorstol hvor jeg havde brug for nye armlæn, fik udsøgt hjælp fra Peter Hassing som ovenikøbet tog sig tid til at ringe mig op flere gange da jeg havde modtaget... Ver más
La empresa ha respondido
Vi køber 2 renoverede kontorstole. Stolene ankommer som aftalt, hver overtrukket med 35 meter VitaVrap 😄 Desværre mangler den ene stol et hjul, så jeg kontakter firmaet, der sender et nyt hjul - al... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Kontorplus.dk er en online butik specialiseret i salg af kvalitetsbrugte kontorstole. Virksomheden fokuserer på at levere bedre brugte kontorstole af høj kvalitet, der kombinerer komfort, funktionalitet og holdbarhed. Med et dedikeret fokus på genbrug og bæredygtighed tilbyder Kontorplus.dk et miljøvenligt alternativ til traditionelle kontormøbler. Sortimentet omfatter et udvalg af nøje udvalgte kontorstole, der er blevet omhyggeligt renoveret for at sikre, at de opfylder høje standarder for både æstetik og ydeevne. Virksomheden stræber efter at imødekomme behovene hos en bred vifte af kunder, herunder virksomheder, hjemmekontorer og enkeltpersoner, der ønsker kvalitetskontorstole til konkurrencedygtige priser. Med fokus på bæredygtighed og genbrug bidrager Kontorplus.dk til at reducere miljøpåvirkningen af kontormøbler ved at give brugte stole nyt liv. Kundeservice og tilfredshed er centrale værdier for virksomheden, der stræber efter at skabe en bekvem og pålidelig online shoppingoplevelse for alle, der søger budgetvenlige og miljøvenlige kontorstole.
Información de contacto
Håndværkerbyen 24, 2670, Greve, Dinamarca
- 50 99 34 34
- kontakt@kontorplus.dk
- kontorplus.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god service og en lækker stol til…
Super god service og en lækker stol til få penge.
Meget hurtig ekspedition og levering!
Professionel handel
Ordre, levering, betaling meget professionelt, og lige efter bogen
Alt var som forventet. Hurtig levering.
Købte en brugt kinnarps stol. Alt var som forventet. Nypolstret og kvaliteten virker tilfredsstillende.

Respuesta de Kontorplus.dk
Rigtig fin stol vi har modtaget
Rigtig fin stol vi har modtaget. Den lever op til det forventet.
Super god service.

Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Produkt og levering levede 100% op til forventningerne. Kan klart anbefales.

Respuesta de Kontorplus.dk
Super kontorstol i rigtig god…
Super kontorstol i rigtig god indpakning samt hurtig levering:)
Fornem behandling
Vi var i tvivl om et allerede foretaget køb, og oplevede stor fleksibilitet og helt glat tilbageruldning af købet, hvilket giver stor tryghed i købet. Handler gerne igen.
Der var super service.
Der var super service.
Varen var på lager.
Vi fik pakken dagen efter med fragtmand.
Hurtig levering og god kvalitet.
God kundeservice da jeg ringede med en…
God kundeservice da jeg ringede med en ændring til orden. Hurtig levering. Nemt at finde rund på hjemmesiden. Muligt at bestille via EAN.

Respuesta de Kontorplus.dk
God og nem bestilling på fornuftig…
God og nem bestilling på fornuftig hjemmeside, og hurtig levering til døren - god oplevelse👌
Used HÅG office chair like new
Bought a used HÅG office chair that arrived within short time and in perfect condition, almost as new.
Imponerende service
Jeg bestilte 2 kontorstole. De ringede og sagde at var nogle muligheder for at få forskellige højder på gascylinderen til stolene.
Virkelig god service, og stolene var demo stole, så ud som nye 👍

Respuesta de Kontorplus.dk
Veldig bra service og rask levering
Veldig bra service og rask levering! Anbefales.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Kontorstolen kom hurtigt.
Fejl ved gaspatron blev hurtigt afhjulpet
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.