er werd twee maal bezorgd zonder aan te bellen, ben er speciaal voor thuis gebleven. NU ligt het in Roosendaal, is plusminus 20 km hier vandaan en kan het daar niet ophalen.
La empresa ha respondido
Ik vond het spijtig dat ik een volledige dag vrij moest houden om mijn pakje te ontvangen. Het was beter geweest als jullie voormiddag, namiddag of avond hadden doorgegeven.
La empresa ha respondido
Wat een fijn bedrijf! Klantenservice is perfect, mails vaak binnen een uur beantwoord en het bestelde met foto zag er super uit,ook nog binnen 3 dagen in huis Ik beveel hun van harte aan!
La empresa ha respondido
De 1ste keer verkeerd product geleverd maar na een mailtje heb ik de volgende dag mijn goede bestelling ontvangen en het verkeerde product hoef ik niet terug te sturen
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Een snelle en mooie levering.
De foto die we gestuurd hebben staat er super mooi op.

Wat een fijn bedrijf!
Ik beveel hun van harte aan!

Respuesta de Kookio
Kookplaat beschermer ziet er mooi uit en pasvorm is goed

Respuesta de Kookio
Ik vind het echt belachelijk dat ik mijn product in Drachten op het servicepunt op moest halen. Terwijl bij mij in de buurt 3 in Groningen drie ophaalpunten zijn

Respuesta de Kookio
Alles correct afgehandeld en zelfs een dag vroeger grleverd!

Respuesta de Kookio
De kleuren zijn lang niet zo prachtig als in de advertentie.
Spijtig, want dat maakt de beschermer juist mooi.
Daarom een beetje teleurgesteld.

Respuesta de Kookio
Ondanks het min percentage dat ik gekregen heb , vind ik dat ik geen waar voor m'n geld heb gekregen.

Respuesta de Kookio
Nog steeds niks gehoord of gezien waar is mijn al betaalde bestelling ?

Respuesta de Kookio
Omdat ik de juiste maat heb gevonden, en vlug ontvangen heb. Heel goede kwaliteit en ik ben er zeer tevreden over.

Respuesta de Kookio
Heel tevreden met aankoop van inductiebeschermer en placemats.
Zeer goede kwaliteit,een aanrader!

Respuesta de Kookio
Het is jammer dat de plaid op de zijkant al uitrafeld. Dit lijkt hierdoor van een niet zo goede kwaliteit.

Respuesta de Kookio
Más información sobre otros tipos de reseñas.