Meget tilfreds med de forslag jeg fik på hjemmesiden. Produkterne var det jeg forventet og ikke mindst jeg fik dem meget hurtigt.

La empresa ha respondido
Købte et bundle, hvor der manglede flere produkter. Har efterfølgende skrevet til dem flere gange angående det manglende, men har aldrig fået svar.
La empresa ha respondido
Tak for en dejlig hurtig behandling og modtagelse af en rigtig lækker creme.
La empresa ha respondido
Fantastiske produkter og service. Jeg har fået ekstra gratis creme 😍, som jeg elsker .
Escrito por la empresa

Oplev det bedste fra K-beauty med hurtig levering. Hos Koreanbeauty.dk brænder vi for K-beauty og tilbyder nøje udvalgte produkter direkte fra Sydkorea. Hos os finder du alt fra skånsom og effektiv hudpleje til makeup og innovative skønhedsværktøjer.
Koreansk hudpleje bygger på lag-på-lag-metoden og har stort fokus på fugt, balance og langvarige resultater. I stedet for at dække problemer, fokuserer K-beauty på at styrke og pleje huden i dybden – med milde ingredienser og innovative formuleringer.
Vi er en webshop, der tilbyder hurtig levering og personlig service. Uanset om du er ny inden for K-beauty eller en erfaren hudplejeentusiast, hjælper vi dig med at finde de rette produkter til din hudtype og dine behov.
Hudpleje Makeup HårplejeSvartalundvägen 1 , 302 35 , Halmstad, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de KOREANBEAUTY.DK
Tak for en dejlig hurtig behandling og modtagelse af en rigtig lækker creme.

Respuesta de KOREANBEAUTY.DK
Lækre produkter! Det er helt sikkert ik sidste gang jeg handler her!

Respuesta de KOREANBEAUTY.DK
Stort udvalg til bedste priser, og hurtig levering. Kan varmt anbefales 😃

Respuesta de KOREANBEAUTY.DK
Lang leveringstid, og utrolig besværlig returnering, hvor man selv skal sørge for fragt og som også ender med at blive dyr.

Virkelig hurtig levering. Fik også en gave 👌 kan varmt anbefale 🫶

Respuesta de KOREANBEAUTY.DK
Leveringen, jeg bor i næstved og har lige fået besked om at jeg kan hente min pakke 62 km væk. Den kommer jeg ikke til at hente er lidt vred

Respuesta de KOREANBEAUTY.DK
Más información sobre otros tipos de reseñas.