Har hjälpt min 85-åriga mamma med att förnya körkortet som behövs som ID-handling. Trafikverket och fotoautomater finns inte inom rimligt avstånd. Jag hittade Körkortsfoto.com på nätet och bedömde sid... Ver más
La empresa ha respondido
Helt Suveränt! Slippa åka till en fotoautomat som det knappt finns några kvar av. Bara ta ett par foton med mobilen, betala och luta sig tillbaka. Att dom har garanti är det bästa, om Transpo... Ver más
La empresa ha respondido
Det här var otroligt smidigt! Bra och enkel beskrivning på hemsidan hur man gör och hur man ska ta fotot för att det ska blir godkänt. Jag slapp leta upp något fysiskt ställe att ta fotot på och kunde... Ver más
La empresa ha respondido
Tycker om att kunna välja olika betalningsalternativ (utöver swish). 1 av anledningarna till jag valde just detta företag. Dem gjorde bedömningen att min första bild ej klarade kriterierna. När... Ver más
Körkortsfoto via din mobiltelefon. Ta bilden, ladda upp - vänta. Dina nya körkortsbilder kommer med posten inom 3-5 dagar. RIng oss gärna på 020-131012
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Lätt att följa instruktionerna.
Snabb återkoppling, bra resultat!
Rekommenderar 👌
Väldigt smidigt att kunna fixa körkortsfoto hemma. Mycket pedagogiska instruktioner om hur att göra och snabbt gick det. Även bra att de har garanti på att fotot ska bli godkänt, toppen!

Respuesta de Körkortsfoto.com
Dom har koll på fotona och snabb respons har använt dom tidigare aldrig nåt problem. Tummen upp

Respuesta de Körkortsfoto.com
En efterlängtad servicetjänst online! Håller det hemsidan utlovar. Smidigare sätt får man leta efter. Perfekt till förarbevis som man inte kan foto hos Trafikverket ex. snöskoter.

Respuesta de Körkortsfoto.com
Fantastisk och blixtsnabb service samt ett proffsigt och trevligt bemötande. Mina varmaste rekommendationer.

Respuesta de Körkortsfoto.com
Smidigt och snabb service vid beställningen

Respuesta de Körkortsfoto.com
Fick exakt beskrivning på vad som måste förändras på första fotot jag skickade in. Korrigerade och skickade in nytt som jag fick efter ett par dagar i brevlådan, mitt i storhelger. Mycket nöjd

Respuesta de Körkortsfoto.com
Så hjälpsamma! God service!
Nu har jag mitt nya körkort utan att ha behövt besöka transportstyrelsen.

Respuesta de Körkortsfoto.com
Bra foton och snabb leverans !
👍👍👍👍👍
KS

Helt Suveränt!
Slippa åka till en fotoautomat som det knappt finns några kvar av.
Bara ta ett par foton med mobilen, betala och luta sig tillbaka.
Att dom har garanti är det bästa, om Transportstyrelsen skulle neka bilderna!
inte att förväxlas med andra butiker som också har kortkortsfoto i sin url!

Respuesta de Körkortsfoto.com
Min bild blev inte tillräkligt bra vid första försöket.
Fick snabb och tydlig återkoppling hur jag skulle gå till väga för att förbättra bilden. Snabb återkopplig igen efter att nya bilder laddats upp.

Respuesta de Körkortsfoto.com
Hade bekymmer med att fota maken. Tomas ringde och förklarade så att jag kunde få till ett godkänt foto. Toppenbra med att man slipper åka för att fota sig.

Respuesta de Körkortsfoto.com
FANTASTISKT! Skickade in bild för körkort och fick svar nästa dag att bilden var för dålig( var jag ful?) skickade in nya bilder och fick svar efter typ två timmar att ny godkänd bild var på väg med post till mig. det kallar jag service!

Respuesta de Körkortsfoto.com
Bra personal, snabb service och bra foton. Glad och nöjd är jag!
Lena Bergman

Respuesta de Körkortsfoto.com
Bra service. Blev uppringd av en trevlig person som förklarade vad jag skulle tänka på n är r jag tog bild

Respuesta de Körkortsfoto.com
Väldigt snabb service och bra och trevlig återkoppling! Toppen!

Respuesta de Körkortsfoto.com
Más información sobre otros tipos de reseñas.