Super god service! Jeg bestilte en var kl 21 om aftenen oh blev ringet op med det samme for at aftale leverings dag. Super effektivt og hurtig levering. Kan klart anbefales.
Consulta las opiniones de los clientes
Når man handler i Korsør Hvidevarecenters webshop, føles det som at handle med din lokale fagprofessionelle. Du får lynhurtigt svar fra Phillip, når du sender en mail eller taler i telefon med ham. Ha... Ver más
La empresa ha respondido
Købte et stort Gram køleskab via hjemmesiden. Butikken kontaktede mig straks telefonisk, og takkede for handlen. De orienterede mig om, at skabet ville blive transporteret til Bornholm snarest.. Skabe... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi er et lokalt firma beliggende i Korsør, der har fokus på at levere den bedst mulige service til alle vores kunder.
Información de contacto
Brogade 1-3, 4220, Korsør, Dinamarca
- info@korsorhvidevare.dk
- korsorhvidevare.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kundeservice ud over det sædvanlige!
Når man henvender sig til kundeservice bliver det håndteret hurtigt og effektivt. Fantastiske medarbejdere.
Perfekt handel
Varerne var på lager og blev hurtigt…
Varerne var på lager og blev hurtigt afsendt! 😀
Hurtig levering og god pris.
Hurtig og perfekt levering og vi fik…
Hurtig og perfekt levering og vi fik alt hvad vi skulle bruge.
Super god service
Jeg bestilte en glaskande til min…
Jeg bestilte en glaskande til min moccamaster. Kanden kom hurtigt og jeg var glad
Fin kundeservice
Virkelig god service og hjælp
Først så bad om hjælp til reservedele - de undersøgte det lyn hurtig, og fordi de var så behjælpelige med det valgte jeg at købe en køkkenmaskine hos dem. Her fik jeg den bedste service jeg kan forestille mig. Jeg tænker at jeg kan have tillid til ordentlighed og rigtig service.
Meget kompetente i vejledning
Meget kompetente i vejledning - de har styr på deres produkter og opsætning.
Venlige og imødekommende.
Kan kun anbefale denne virkesomhed!
Hurtig levering og ikke sendt i en…
Hurtig levering og ikke sendt i en kasse som er alt for stor fyldt ud med brunt papir.
Pakket ind i bølgepap, sådan
Imponerende hurtig ekspedition
Imponerende hurtig ekspedition. Bestilte lørdag morgen på hjemmesiden, blev ringet op kl. 09:45, og kl. 11:00 var varen hentet og i hus. Super effektivt og venlig betjening. ⭐⭐⭐⭐⭐
Hurtig fragt!
Bestilte en fredag formiddag og kunne afhente pakken allerede om lørdagen
Fantastisk omhyggelig betjening
Personlig ordrebehandling - ingen tilfældigheder
Hyrtig og sikker ekspedition
God forretning
Nem hjemmeside, gode tilbud, hurtig levering - venlige og imødekommende kundeoplevelser, hvis du skal ringe og spørge om noget f.eks. i forhold til varen. Alt er i top.

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Ringede og spurgte hvornår jeg ville…
Ringede og spurgte hvornår jeg ville have leveret.
Rigtig god betjening.
Fragtmanden var sød og venlig

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.