Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en virkelig fed oplevelse og man får extremt god kunde service deroppe og det er den bedste pizza og andre ting man kan få deroppe det kunne ikke blive bedre vil 100% anbefale

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er lige kommet hjem, efter en sen søndag aften hvor vi kiggede forbi for første gang. Jeg havde en special forspørgsel som de så snart frituren var igang igen, ville imødekomme! Pizzaerne var fant... Ver más

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Verdens bedste pizzaer

Verdens bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt. Venlige medarbejder som er klar til at hjælpe en ligeså snart man træder ind af døren.

27 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skal ind og hente bestilt pizza over…

Skal ind og hente bestilt pizza over hjemmesiden - Også bliver man mødt med “Velkommen til” og med et kæmpe smil af ejeren/medarbejderen.

Fornøjelse at bo I Korup også at have sådan en Pizzamand i lokalområdet.

Også laver de super gode pizza’er!

23 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Korup pizza kan varmt anbefales

Korup pizza kan varmt anbefales. Maden er formidabel, og man kan helt klart smage, at der bliver brugt kvalitetsvarer. Sød ejer og dejlig mad. Desuden er Korup pizza's udvalg bredt, ift. hvis man har gluten allergi eller er vegetar. 5 kæmpe stjerner herfra!

Ps: Deres kartoffel pizza med trøffelolie kan varmt anbefales. Det er utrolig lækkert.

16 de noviembre de 2021

Lækkert pizza

Lækkert pizza. Jeg kan godt forstå, at de er kåret som Fyns bedste pizzaria samt blandt de 5 bedste i Danmark.
Det er det reneste pizzaria, jeg har set.

24 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God pizza og dejlig service

Altid god pizza og dejlig service.
Jeg bestiller altid online over deres hjemmeside, som er brugervenlig og nem at finde ud af..
De har altid travlt, derfor står der også at maden er færdig på et ca. tidspunkt.
det er helt okay for mig

29 de marzo de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rigtig god pizza, Men

Rigtig god pizza, har hentet en hel del gange dereoppe fra efterhånden.

Idag stod jeg dog og skulle vente 25 minutter udover de 35 minutter det blev sagt i telefonen.

En ting er at man har travlt, og der er ventetid, det er helt fint. Men så spidser man ikke folk af med 35 minutter bare for at få bestillingerne. Havde i sagt en time havde jeg stadig bestilt.

Oplever jeg det igen, er vi nok nød
til at bestille mad et andet sted fra fremover.

21 de noviembre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.