I would like to thank KOUSTRUP&CO for the fast delivery but also for the magnificent tablecloth "Dug Blossom Garden". What a beautiful product ! I will enjoy our next party with it. Thanks also for t... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
It's my first time in Blåvand and I just discovered the shop and fell in love with it. The mushroom art products especially caught my eye, but everything is so beautiful for lovers of nature art an... Ver más
Sehr schnelle Lieferung und sehr gute Qualität Leider musste ich die Bestellung zurückschicken da ich mich bei den Maßeinheiten vertan habe. Unproblematische Rückerstattung der Zahlung.
Skønne produkter! For en som mig, som elsker planter og natur i det hele taget, er Koustrups produkter med naturmotiver en skøn måde at tilføje ekstra “natur” i hjemmet, udover mine mange planter.... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Miljøvenlige produkter til boligen og bøger om have, natur og mad. Primœrt produceret i EU med med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i. Har forhandlere flere steder i verden, så måske er der er butik nœr dig, som har vores varer i sortiment.
Información de contacto
Pibe Møllevej 13 A, 3400, Hillerød, Dinamarca
- koustrup@koustrupco.dk
- koustrupco.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Smukke varer og hurtig levering!
Hurtig levering !!
Jeg købte et flot puslespil og et smukt tørklæde. Der var lagt nogle fine kort med i pakken- tusind mange tak for det 😍
Vil helt klart handle hos jer igen!!

Tak for den pæne bog
Tak for den pæne bog, samt de ekstra kort der fulgte med.
Vh.

Respuesta de Koustrup & Co.
Smukke ting med en hurtig levering og alt i rigtig god kvalitet
Smukke ting med en hurtig levering

Venlig betjening
Venlig betjening. Sørgede for indpakning og vedlagde smukt kort.

Respuesta de Koustrup & Co.
Hurtig levering lige til døren
Jeg bestilte 2 gange små kort med jule motiver 5 af hver med medfølgende kuverter som skulle bruges til mine børnebørn's advents gaver portoen var godt nok lidt i den dyre ende men da jeg modtog dem var det alle pengene værd de blev leveret i små æsker med de samme motiver udenpå simpelthen så sødt derud over var der vedlagt 2 stk søde julekort med kuverter jeg blev i så godt humør da jeg åbnede pakken det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der
KIRSTEN ADDYMAN

Respuesta de Koustrup & Co.
Stor kasse til lille vare!
Forsendelsen kunne med fordel være sendt i en kuvert.

Smukke designs, lille leveringforsinkelse
Designene er smukke og præcis som afbildet online. Der var en kort forsinkelse med leveringen, men kundeserviceteamet holdt mig opdateret, indtil den ankom. Alt i alt meget tilfreds med købet.

La experiencia Trustpilot