Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelling > slecht service. Op 7 april een bestelling geplaatst, de poncho was in de bestelde maat niet op voorraad dus voor 1 grotere gegaan, zou volgende dag verzonden worden maar nu 21.4 nog ste... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Begin april een bestelling geplaatst voor rond de 100 euro. Zogezegd op 10/04 verstuurd. Maar de trackingscode blijft zeggen dat ze het pakket nog niet hebben ontvangen van de verzender. We zijn nu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat ik mijn review hier had geplaatst heeft de klantenservice mij gebeld en een passende oplossing geboden. Waar mensen werken kunnen er fouten gemaakt worden, maar de kunst is hoe je met je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie! Klantgerichte organisatie. Ondanks dat mijn product niet direct leverbaar was, hebben zij mij tijdig en goed geïnformeerd over de mogelijkheden en alternatieven. Ik koos ervoor om... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés
  2. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Kraamcadeau.nl is dé webwinkel voor unieke en persoonlijke cadeaus ter ere van een geboorte. Of je nu op zoek bent naar een praktisch geschenk, een blijvende herinnering of een persoonlijk cadeau, bij Kraamcadeau.nl vind je een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit bij elke smaak en wens. Knuffels en speelgoed: van schattige knuffeldieren tot educatief speelgoed. Gepersonaliseerde cadeaus: Denk aan babykleding, badjassen of houten speelgoed met de naam van de baby erop. Praktische items: Luiertassen, hydrofiele doeken en andere onmisbare babyproducten. Herinneringscadeaus: Herinneringskisten, bewaardoosjes die een blijvende indruk achterlaten. Giftsets: Compleet samengestelde sets, ideaal voor kraambezoek of babyshowers. Personalisatie: Veel producten zijn te personaliseren, wat het cadeau extra speciaal maakt. Snelle levering: Dankzij een snelle en betrouwbare verzending kun je rekenen op een tijdige levering, zelfs bij last-minute bestellingen. Kwaliteit: De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en gemaakt van hoogwaardige materialen, veilig voor baby’s. Ruim assortiment: Er is voor ieder budget en elke stijl iets te vinden. Inpakservice: De mogelijkheid om het cadeau feestelijk te laten inpakken maakt het helemaal af. Gebruiksvriendelijkheid De overzichtelijke website en de handige filters maken het eenvoudig om snel een passend kraamcadeau te vinden. Dankzij uitgebreide productbeschrijvingen en klantbeoordelingen maak je altijd een weloverwogen keuze. Met Kraamcadeau.nl kies je niet alleen voor een praktisch cadeau, maar ook voor een persoonlijke en betekenisvolle verrassing die ouders en baby zal ontroeren. Bezoek Kraamcadeau.nl en laat je inspireren.

3,6

Ha contestado el 3% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelling > slecht service

Bestelling > slecht service.
Op 7 april een bestelling geplaatst, de poncho was in de bestelde maat niet op voorraad dus voor 1 grotere gegaan, zou volgende dag verzonden worden maar nu 21.4 nog steeds niet verzonden/ ontvangen door de klant. Erg jammer maar tegenwoordig is dit wel het nieuwe normaal lijkt het wel. Hoop dat het alsnog snel bij de ontvanger aankomt en anders ergens anders een baby cadeau bestellen.

7 de abril de 2026

Bestel hier niet!

Begin april een bestelling geplaatst voor rond de 100 euro.
Zogezegd op 10/04 verstuurd. Maar de trackingscode blijft zeggen dat ze het pakket nog niet hebben ontvangen van de verzender. We zijn nu 2 weken verder en nog altijd niets ontvangen. Terwijl zij zogezegd wel het pakket verzonden hebben. Deze website lijkt wel een scam!! Mails beantwoorden doen ze amper. Je wordt gewoon aan je lot gelaten en geld kwijt!
Blijf hier weg.

10 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leugens op hun website/geen communicatie

Hun belofte over 'voor 16u besteld, vandaag verzonden' is een grote leugen.
Op 11/04/26 heb ik iets besteld + betaald en tot op heden nog steeds niet verzonden. Ze maken een track & trace aan maar het pakket verzenden ze niet.
Hun mails beantwoorden ze binnen 1 werkdag maar ook dit is een leugen.

20 de abril de 2026

Bestel hier niet!

Zeer ontevreden over de diensten van Kraamcadeau. We hebben ruim 1,5 maand geleden een rugtas voor onze dochter besteld, met haar naam erop. De kwaliteit/stof van de tas is matig. De naam van onze dochter staat er scheef op geborduurd en dus niet recht uitgelijnd. Daarnaast staat de naam niet in het midden van de tas zoals wel op de foto's afgebeeld staat. We hebben meerdere keren (lees 4 keer gemaild en het contactformulier ingevuld) contact opgenomen met de klantenservice om tot een oplossing te komen. Hier is tot op heden geen enkele reactie op gekomen. Echt schandalig. We bestellen hier nooit meer en raden ook iedereen uit onze omgeving af om hier iets te bestellen.

11 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling na 2,5 week nog niet binnen!

2 weken geleden een bestelling gedaan, deze kwam maar niet binnen. Mail gestuurd, zou naar ze terug gestuurd zijn om een onverklaarbare reden. Had t cadeau een week na bestelling nodig dus dat zou ruim op tijd binnen zijn. Nu 2 weken later heb ik nog steeds niets, ze zouden het opnieuw toesturen zodra het retour bij hun binnen zou komen maar schijnt nog steeds niet retour bij ze te zijn. Geen enige vorm van coulance of compensatie.. Je zou denken dat als de fout niet bij de klant ligt, dat je met een oplossing komt en het bestelde desnoods meteen nog een keer maakt en verstuurt en je verlies neemt, maar nee.

16 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kraamcadeau bleek een week na bestelling niet op voorraad

Kraamcadeau besteld op 28 februari. Er kwam geen update over de bestelling, dus op 5 maart zelf navraag gedaan. Toen pas kregen we te horen dat het product niet op voorraad is en we een alternatief moesten kiezen.

Jammer dat dit niet proactief wordt gecommuniceerd. Bij een kraamcadeau wil je er juist op kunnen vertrouwen dat het op tijd geleverd wordt.

Hopelijk worden de voorraad- en communicatieprocessen in de toekomst verbeterd.

5 de marzo de 2026

Slecht

Ik heb de geluiden puzzel van Little Dutch hier gekocht, de verzegelsticker was van de doos gekrabt en het plastic van de puzzel gescheurd,als reactie krijg je we moeten onze producten testen,zoiets kun je toch niet meer cadeau geven!

23 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas heb ik een erg slechte ervaring…

Helaas heb ik een erg slechte ervaring gehad met kraam-cadeau.nl. De communicatie was teleurstellend en ik werd totaal niet tegemoetgekomen bij mijn probleem. De medewerkers kwamen onprofessioneel over en dachten niet mee in een oplossing.

Ik had hier echt meer van verwacht. Voor mij geen herhaling en ik zou anderen aanraden goed na te denken voordat ze hier bestellen.

23 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Matige kwaliteit en luxe cadeauverpakking bestaat niet

De kwaliteit is matig en voor de baby badcape had ik de luxe cadeauverpakking gekozen. Luxe cadeauverpakking houd in dat de badcape verpakt wordt in een superdun, praktisch doorzichtig papier, en dat wordt in een simpel klein tasje gestopt. absoluut niet cadeau waardig. Service geeft aan dat dit de manier van verpakken is en daarmee houdt het voor hun op. Voor mij persoonlijk, dit bedrijf nooit meer.

29 de octubre de 2025

Erg jammer

Erg jammer! Het heeft maar liefst 6 dagen geduurd voordat mijn cadeau werd overgedragen aan de bezorgdienst. Het was bedoeld voor een vriendin die net bevallen was, dus tijdige levering was belangrijk. Op de website stond dat het pakket dezelfde dag verzonden zou worden, en daarom heb ik hier besteld. Helaas bleek dit niet te kloppen. Als ik dat van tevoren had geweten, had ik ergens anders besteld. Teleurstellende ervaring.

25 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

op 14 november en 19 november een mail…

op 14 november en 19 november een mail gestuurd i.v.m. zoekgeraakt pakket. dit pakket is besteld op 16 oktober.
dit bedrijf zegt binnen een dag te reageren maar tot op heden geen enkele terugkoppeling gekregen.
graag zou ik zien dat dit serieus wordt opgepakt door kraancadeau, daar dit al een maand zoek is.

14 de noviembre de 2025

Product besteld

Product besteld. Hierna een aantal dagen niets gehoord en geen mail ontvangen. Hierna zelf contact gezocht en medewerker gaf aan dat het nu niet voorradig was en ik heb gevraagd om het later te bezorgen. Na een aantal dagen zelf weer contact opgenomen en toen werd er aangegeven dat het niet meer leverbaar was. Wacht nu al een week op mijn geldteruggave.

7 de noviembre de 2025

Een aanrader!

Ik had nog niet eerder bij dit bedrijf iets besteld, dus dat maakt het altijd een beetje spannend. Vooral bij een kraamcadeau wil je dat jou cadeau goed en netjes bezorgd wordt. We hadden een houten stoeltje met eigen tekst erop besteld en dat kwam keurig op tijd en netjes uitgevoerd aan. De ontvangers waren er erg mee in hun schik en wij als verzenders dus ook. Kortom, dit bedrijf is een aanrader!

21 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.